Visszajelzés Vízisís látványosság eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. cumi83

  cumi83 Járnitanuló

  Hát...hát...ha nagyon akarnám, meg tudnám csinálni, de annyira nem akarom. :) Nyár van, csavargás van, nem ez a legfontosabb. Nem ez lesz az első event, amit elengedek. Viszont, ami azért bosszantó, hogy több fordulós, egymásra épülő eventet miért kell ennyire megnehezíteni? Aki lelkiismeretesen megpróbálja végig vinni, és nincs mondjuk sok tartaléka, ez a feladat kiesik, így az átfogó event is teljesíthetetlen lesz. Véleményem szerint, ez az eventben a hiba. Nekem pajtatöltés lesz, viszont aki belevág, sok sikert kívánok. :)
   
 2. tevehajcsár

  tevehajcsár Fórummogul

  Elolvastam amit írtál. Jól esett :)
  És attól hogy 99%-ba fikázom az eventeket 100ból 99-et megcsinálok maxosra. Mert a 100ból 99 könnyű... A FA fás nem volt könnyű és mint írtam 5 évnyi gyűjtőgetésem ment "kárba" cserébe lett 2 db FA fa amik uganugy az eventhez kellenek ,mert ha lesz aratómunkás akció akkor tudok venni munkásokat mivel azok nélkül 1x1-en eleve muko lenne minden létező event mivel melóba mobilon ezer év egy aratás azok nélkül.... Szóval a FA fák megszerzése mondhatni kötelező volt...

  De ez az event nem tetszik ennyit nem ér a hetenként 1 db arató kupon...a csalis ládák miatt se töröm magam mert a horgászat szerintem a legalja a farmon...úgyse lesz meg a 6 db gyöngy..
   
 3. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Sziasztok!
  Mindenkire 1 kicsit ragálok, ezért nem idézek.
  - A FA-fás eventre kb. 6-7e sztrágyát használtam el. Nem tudom pontosan, de sosem tudok 8-10e-nél többet összerakni: mindig bejön vmi event, ami elviszi. Akkor, azt hiszem, kicsivel 1000 alá mentem. Tény, h. elég sok mamutom van. Tény az is, h. a propellereket mindig elhasználom valamire, szóval abból alig van néhány száz db. Szupercsöpp most 6600. Zokni 300. PP 143. Ezzel indulok neki.Tény, h. heti 7 napot dolgozom (saját választás, igen), vegyes helyszíneken és időbeosztásban => még ezzel is számolnom kell, ha valamivel kész akarok lenni - és ez is gyakran viszi a csöppjeimet... Tény, h. kevés szupercsöpp adó kütyüm van, és az is raktárban, inkább a propeller adókat raktam ki. Tény, h. a prémre - és általában a felhőkre - költök, másra viszont nem. Ami egyebem van (elhasználódóak), az ingyenes forrásokból van (kupon, trágyák, stb.). Tény, hogy BP próbál különféle nehézségű eventeket kínálni, h. ne unatkozzanak a "nagyok" és legyen sikerélményük a "kicsiknek" is.
  Ez most nehéz, és erőforrás-próbáló event. DE! Több írásban meg lehet találni, hogy ha rész-célt tűzök ki magam elé, akkor ahhoz mi kell. 8-8000 gaz simán letermelhető fél kézzel is. (valahol ezt az adatot láttam).
  Lehet, h. a heti 1ó kupon kevésnek tűnik, DE! Nekem régről van egy olyan felhőm, ami heti 1x ad 3 ó kupont (168 óránként). Nem sokkal több a 3 ó, mint az 1ó, a használhatóságot tekintve. És nagyon szeretem azt a felhőt, mert évi 52 db kupon sok mindenre elég, ha jól osztom be.
  Nekem sincs kész minden gazdaköri, mert nem tudok annyit termelni, h. meg legyen. Anno nagyon bámultam, aki be tudta adni az arany állatokat (de jó, hogy van ennyi tartaléka, v. szupertápja, amit eltenyésztgethet... én is elég maximalista vagyok, de nekem ez mégsem megy... sose leszek a "gazdakör királya"...), ma már 1-1-et néha én is beadok. Mert változtak a lehetőségek. Anno a 100-as, majd a 200-as szint is elérhetetlennek tűnt, most 229-nél járok... Nekem a TOP a kihívás - az utolsóról mégis lemaradtam 20 hellyel, mert dolgoztam és az utolsó 10 percet nem tudtam menedzselni (telefonról). Mégsem dőltem a kardomba és nem nyürrögtem a BP ellen...
  Ha meg tudod találni magadnak a játékban azt, amiért neked ez szép, jó, ami kikapcsolódást, örömet jelent, akkor jó helyen jársz. Ha nem? Gondold át, hogy mégis, mi tart itt? Bocs, senkinek nem akarok útilaput kötni a talpa alá, azt próbálom sugalmazni, h. ez egy összetett játék, ahol sok féle embernek sok féle igényét kell megpróbálni összehangoltan kielégíteni.
  Summa summárum: Nekikezdek, próbálom az erőforrásaimat péntekre koncentrálni (akkor lesz lazább napom), a többi napokat kihasználni, amennyire lehet, és - szokásommal ellentétben - én is ixorával és hortenziával várom a kezdést. Ha kell, még vasárnap tudok valamennyire rádolgozni. A többi csak a "normál" üzemmód, víz-trágya-csatni.
   
  55nagyi55, imi010, -W-595- és 17 más kedveli ezt.
 4. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Szia!
  A pecás eventhez a 4 másik event annyit ad hozzá, hogy azokból jönnek az eszközök, amivel a buborékokat kipukkaszthatjuk. Az előző event könnyű volt, így már 3 csaliládát bonthatunk naponta. Ebből az eventből 2 iránytű könnyen kivehető, így már napi 4 ládánk lesz. Aki végigcsinálja, annak pedig 5. Ennyi a különbség. A két buborék elég arra is, hogy az 1. felhő kiváltható legyen, ha megvan a 6 gyöngy.
  Tehát ha kihagyod az eventet, kevesebb csaliládát, kevesebb horgászati lehetőséged lesz; de attól még az event simán hozható. Már csak azért is, mert nem kell érte semmit csinálni; minden, amit onnan ki tudunk szedni, lényegében plusz ajándék a hónap alatt megcsinált 4 event mellett. Ez a plusz lesz kevesebb, ha kihagyod az eventeket. De ha első nap beadtad a medvét a 10-es mezőbe, és naponta megszerzed a csaliládát, az minimum 30 csali, amiért kaphatsz ezt-azt.
   
  55nagyi55, imi010, milanzs és 22 más kedveli ezt.
 5. farmerjancsi

  farmerjancsi Utánpótlás-írogató

  Szia!én csak annyit fűznék hozzá ,hogy nekem már összejött a 12 gyöngy az eddigi horgászatból, de ennél az eventnél a 4 iránytű biztos nem lesz meg.
  köszönöm én is a sok matekot!
   
  Utoljára szerkesztett: 29.7.20
  mamszi5107, ildiko44, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
 6. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Sziasztok Csak annyit hogy túlozni se kell. Két iránytű könnyen kiszedhető ,legfeljebb 1 csaliládával kevesebb naponta nem biztos hogy hiányozni fog.Igen nem teljesen korrekt a tetejére rakni 2 iránytűt de a Bp így ítélte meg ezzel kell tervezni. Részemről se csinálom meg mindenáron, ha a Fortuna nem lesz velem (150 partynál többet nem dobok ráo_O) akkor valószínűleg marad a két alap felhő mert ugyan van több ezer szupim ,de el szórni nem szeretem.;):D
  Szóval nehéz event , nem biztos hogy megér mindent, de játszani jó.;):)
  Alaposan mérlegeljen mindenki.o_O
   
  Utoljára szerkesztett: 29.7.20
  55nagyi55, csopke1, imi010 és 10 más kedveli ezt.
 7. magdi06

  magdi06 Mindentudó orákulum

  Köszönöm szépen.Ez egy nagyon átgondolt preciz felvezetés.Ezt már nem kell számolgatnunk.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.7.20
  CsakJucinak12, ildiko44, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
 8. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Szia!
  Így van, ez az event nem könnyű. Az pedig minden játékos saját döntése, hogy a végső nyeremény megéri-e.

  Nem csak neked írom, hanem a többieknek is: 4 országból jeleztük, hogy az első fogadtatások negatívak az eventről.
  Azt a választ kaptuk, hogy nem fognak változtatni.
  (Csak hogy tudjátok, ez már a könnyített verzió, mert az előzetes tervek, amit véleményezésre kaptunk, még "olyanabb" volt.)
  Azt kérik tőlünk, hogy arra hívjuk fel a figyelmeteket, hogy mérlegeljetek és vegyétek észre azokat az ajándékokat is, amik közben vannak, ne csak a legvégsőre koncentráljatok.
  Ezt most itt meg is teszem.xD

  És mindenkit arra biztatok, hogy a saját lehetőségeit mérlegelve tűzzön ki célt maga elé. Ha ez csak egy része lesz az eventnek, akkor legyen úgy. És amikor eléri, legyen büszke a teljesítményére. Mert az az Ő sikere. Hogy más mit csinál, az legyen az ő "baja". Nem igaz? xD
   
  imi010, ZitaGAZDA03, mamszi5107 és 33 más kedveli ezt.
 9. Bettina7676

  Bettina7676 Rutinos

  Köszönöm szépen Toma! Elkezdem de nem fogom tudni befejezni annyi event növényt kér! Mérlegelve a lehetőségeim amit tudok kiveszem!
   
  marcsi152, Kukackukac, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
 10. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Lássuk számokkal hogy miből is élünk:):
  Első fő célom 2 iránytű kiszedése. Ez nem olyan borzasztó sok növényt igényel.
  A bal és jobb oldalon meg kell csinálni a feladatot a 33. sorig. Ehhez 3196 vasmacskafű kell és 2873 csavaros kakukkfű. Ezzel kész is lenne az event. :D
  A vízmániás eventhez lenne 2 iránytű, amivel ki lehet nyitni a 13-as és 16-s buborékot, a 16-s "órás" buborék, ami ládát ad. Ezzel lenne 4 ládám amit naponta nyithatok. A következő "órás" buborékhoz kellene még 2 db iránytű, tehát mind a kettőt ki kellene venni ahhoz, hogy napi 5 ládát tudjak bontani.
  Naaah és itt jön a kérdés: hogyan tovább? Vegyek ki még 2 iránytűt, vagy célozzam meg a kuponos felhőt . Az iránytűhöz meg kell csinálni a bal oldalon a 84. sorig, a jobb oldalon a 98. sorig. Ehhez már kellenek a gazdaköri feladatból az új növények amiket fel kell szaporítani. Vagy csak szedjem ki útközben az ajándékokat és ennyi. Ezt még nekem is át kell gondolni. Kicsit nehézre sikeredett ez az event.
   
  ljanika6, mamszi5107, ildiko44 és 20 más kedveli ezt.
 11. varga1234

  varga1234 Fórummogul

  A zuhatogok szígetét is be kell ültetni?
   
  DevilMókus és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
 12. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia varga1234!
  Nem, a Zuhatagok szigetén a jelenlegi eventben nem ültethető eventnövény, viszont a mentőmellény felröppenő jöhet onnan is:
  Felröppenő

  Mentőmellény

  [​IMG]
  Felröppenhet:
  HOL?
  Főfarmon, szédült szántón, erdei tisztáson, baha ültetvényen, esőerdőben, zuhatagok szigetén
  MIBŐL?
  növényekből és fákból (ólakból és tenyésztésből NEM)
  - Napi ajándékként küldhető.
  - Varázsfa adja.
  - Gazdaboltban farmaranyért vásárolható.

  https://board-hu.farmerama.com/threads/vízisís-látványosság-2020-július.19801/
   
 13. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. Oda nem lehet ültetni, csak a bahára(ültetvény) és az Esőerdőbe.
  A Zuhatagon felrepit gyűjthetsz növényekből és fákból.
   
  ildiko44, -kaktuszable-, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
 14. Kulturegér

  Kulturegér Junior szaki

  Kb. azóta játszom, amióta elkezdődött a játék. Az elmúlt fél évben azt érzem, hogy unom, semmi élvezhetőt nem találok benne. Na most ez az eventszörnyeteg betette a kaput. Kész vége, elengedtem. Egyszerűen borzalmasan sz@r lett ez a játék. Nekem ennyi volt. Szia mindenkinek.
   
  mamszi5107 és Liliom44 kedveli ezt.
 15. apa1971

  apa1971 Fórumlakó

  Halihó.
  Én két és fél év után tértem vissza nem rég. Semmi kapkodás, jól alszom éjszaka, öregurasan játszom. Vedd lazábbra, ha javasolhatom.
   
  mamszi5107, -kaktuszable-, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
 16. Imi*

  Imi* Fórum elő legendája

  Sziasztok!


  Hú a mindenit.(Fejét vakaró barifej)
  Bevallom, nem igazán szeretem az egyszerű dolgokat, hát most megkaptam.;) A legnagyobb ellenségem az idő, nem más!
  Mivel a pecáshoz kellenek az iránytűk, nem is kérdés.:)
  Úgy látom amikor a felhők érésidejét megálmodták, azok a bizonyos kettesek ismét ott ragattak!-.-
  Ez a legnagyobb bánatom az egészben... És így is kiszúrják a szemünket egy 1 órás farmmunkás kuponnal.:wuerg: Amire várok egy hetet, majd pedig elhasználom 2 percre.xD Ha már ebben a melegben IS megdolgoztatnak bennünket, akkor kicsit bőkezűek is lehettek volna!8) Olvasom, hogy a normál üzemmód kevés lesz. Remek! Pedig nem szerettem volna összekoszolni magam. Van minden ami csak kellhet... Majd meglátjuk.:)
   
  ljanika6, CoraQueen, ursa11 és 17 más kedveli ezt.
 17. varga1234

  varga1234 Fórummogul

  köszi így gondoltam csak rosszúl fogalmaztam :)
   
  DevilMókus, kukori80 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
 18. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. Szeretem én is a kihívásokat, sőőőt, nagyon is. De 68 ezer növényt 4 területen kicsit soknak találok.
  Kupont lehet szerezni a Játékóra felhőről, az is heti 1 db 3 órás kupont ad és a Szépséges ládából is. Nekem már többször adott. Most arra hajlok inkább, hogy kiszedem a 2 iránytűt, utána csak ültetgetek, amíg meg nem unom. :) Ha a kuponos mellett a másik 2 felhő jó lenne, akkor szó nélkül csinálnám. :D
   
 19. nyuszi63

  nyuszi63 Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Neki kezdek az eventnek de csak komótosan,azt a kevés sz.trágyámat és kk-mat csak a felszaporításhoz használom.Nálam elég lessz a napi 3 ha elfelejtem 2 aratás és jutok ameddig jutok.Valószínü a gazdakörit ki hagyom úgy sem tudnék ennek az eventnek a végére érni.Nem baj ha kevesebb csali ládát tudok aratni,majd egybe eljátszom a vége fele.Ez a gaz mennyiség nekem nagyon sok és éjszaka aludni szeretek nem farmozni,a felhőkről meg le tudok mondani.Az életben se kapunk meg mindent akkor itt miért kapnánk.A kisebb ajik is jók lesznek és örülni fogok nekik főleg ha a haladásomat segítik.Játszani szeretek nem görcsölni.
  A számolásokat köszönöm mindenkinek,és sikeres eventezést aki csinálja, jó pajta töltést aki nem csinálja.
   
  ljanika6, -kaktuszable-, Nagyii58 és 10 más kedveli ezt.
 20. McTeknös

  McTeknös Aktív író

  Szia ! Laza vagyok mint a rigalánc. De már nem látom értelmét ezeknek az eventeknek.
   
  tara100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.