Vadonatúj ötletek - ÚJ

Discussion in 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek' started by BackOffice, Sep 15, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Margó

Margó Haladó

Sziasztok!
    A fás válogatást jól megszórtam, mégis rengeteg felesleges dolog maradt. Nem beszélve a kis értékű fákról amiktől nem lehet megszabadulni. Mi lenne ha lenne egy üst amibe bedobok egy fát, vagy egy ólat, vagy egy terméket, vagy kacatot és valami meglepit kapok érte, lehet az mondjuk egy termék, vagy egy ól, vagy egy másik fa tipus. értéktől függene persze, de ha kis értéket dobok akkor esetleg a terméknek is jobban örülnék mint a sok xl fának. Az üstöt persze lehetne arati, vagy nyerni, vagy eventben megszerezni. Köszönöm ha elolvassátok, és ha tetszik kérek egy tetszik gombot. Köszönöm!

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Van az F5 gomb, az átugorja a reklámot. És ha egyszer veszel FAt vagy bármit valós pénzért, soha többet nem fogod látni.

Ditti58 and Farmer*54 like this.
  3. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sziasztok!
    A vadaskert / baha-manufaktúra stb..., fejlesztéséhez szükséges fakalapács iszonyatosan ritkán röppen fel, sajnos!
    Ennek a felröppenő esélyét jó lenne pozitívabban szabályozni, mert hónapokat kell várni, hogy néha - néha 1 - 1 db -t kapjunk. Persze a növénynemesítőben van rá elméletileg esély, hogy valamit javítsunk, de ez vajmi karcsú. A (barkácscucc) vásárlási lehetőséggel is már próbálkoztam..., de még véletlenül sem adott a rendszer! Így viszont semmi értelme vásárolni 299 FA..., ha nem lehet maximálisra fejleszteni!
    pl.: lehessen akár vásárolni, csillaggal / aranybanánnal / feladatsorban, stb...
    Tehát..., nem csak a játékosokat kell inspirálni a vásárlásokra..., ha nem biztosítani is kellene a fejlesztések maximális lehetőségeit!
    Bár kétlem, hogy lenne ennek foganatja!

Kincső52 likes this.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nos, a nemesítésben rejlő esély nem csak elméleti, hanem nagyon is jelentős segítség. A kinemesített nőszirom komfort talajban átlag 5-6 darab fakalapácsot ad egy területről. A nemesítést persze el kell végezni, ami idő- és növényigényes, de azért a végére lehet jutni, csak türelem és kitartás kérdése.

5. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

A spárga egy picivel kevesebb csak 750* esély
    de volt amikor csak ezt használtam s a napi 10db hozható vele normál talajon 1*1.
    Pannival természetesen hatványozottan sokkal több.

6. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Szia!
    A karfiolt is érdemes kinemesíteni, egészen jól szórja a fakalapácsot. Főként komfortban, szupertrágyával...
    Persze, ahogy azt Toma is említette, valóban növény- és időigényes, de a megérős kategóriába tartozik... ;)

7. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Nekem egy olyan ötletem van, hogy a pajtában az éléskamra esetében jó lenne betenni egy keresőmezőt, mert már iszonyúan sokféle termék van, és olyan sokáig tart, mire megtalálom közöttük a csatnit. Mindig az egészet végig kell pörgetni, és gúvasztani a szememet, hogy hol van. Remélem, másnak is tetszik az ötlet :)

8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Szerintem is jó lenne szűrési és keresési lehetőség az éléskamrában (a pajtához hasonlóan, csak itt a szűrés lehetne mesterségek, illetve egyéb kategória szerint) :)

Amennyiben csak indítani szeretnéd a csatnit (vagy egyéb bónuszt), akkor szerintem a leggyorsabb módja, ha közvetlenül az adott rekeszen (gyémánt, arany, ezüst) aktiválod. Mondjuk lassan itt sem ártana valamilyen rendezési vagy keresési lehetőség, mert már csak aranyból közel 40 van :wuerg:
    Ajándékozáshoz pedig lehet a mesterségek völgyét is használni, bár itt nincs meg minden (például maja maszk), és ez se sokkal gyorsabb mint az éléskamra.

Bocsi, ha te is így használod, csak a csatnin akadt meg a szemem, mert az tényleg 4 kattintással aktiválható.

9. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Alternatív megoldás.
    Láda,dekorok,elhasználódó fül. Keresés mező ;)

10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Erre előre rakták a ládanyitogatás közé, véletlenül egyszer felhasználtam, amikor nem is akartam. xD

Szerintem, most mindenki a kitehetőket bogarássza a felhőkre, mert ki emlékszik már, hogy hova került, másik felhőre potyautasként, vagy melyik mezőre és ott hol?! Nem lenne rossz egy olyan keresés, amelyik mezőtől függetlenül megmutatja, hogy hol lehet egy kitehető vagy fa, amelyiket éppen keresek. A jobb felső sarokban lehetne egy olyan keresőgomb, ahol a segítség is van, van is egy helye ;) hogy technikailag hogyan lehetne kivitelezni programozási szempontból, azt nem tudom, de jó hasznát vennénk. Úgy gondoltam, hogy a keresőmezőbe pontosan beírom azt, hogy melyik tárgyat keresem és automatikusan arra a farmterületre ugrik, amelyiken van, magát a tárgyat pedig valahogyan megkülönböztetni, akár egy rámutató nyíllal, akár villogással.
    A másik ötlet, hogy amelyik felhő szabadon választott kitehetőt fogad, annak a színe, vagy csak a széle legyen eltérő a többitől.

Last edited: Dec 21, 2018
    Kincső52 and -rex18- like this.
  11. NagyonNagy

NagyonNagy Fórum-zöldfülű

Nyomsz a böngészőben egy {aktuális oldal újra töltését <Ctrl+R> Firefox-nál} (önmagában forduló nyíl)! Igaz újra tölti az oldalt de reklám nélkül indul a játék. Legtöbb esetben rövidebb mint végig nézni a reklámot. Amúgy jogos az észrevétel a mozi kapcsán.

Ha valaki keres egy kirakhatót és ír a megfelelő helyre akkor jó esetben megírják neki hol találja. Ez leginkább akkor segítség ha valahova kirakta már és nem találja pedig egy felhősorra pont az a tárgy kell. Szóval gondolom a program adott ami átnézi a farm összes területét és elárulja hol található annak akinek jogosultsága van használni. Szóval a lényeg nem lehetne esetleg ezt a funkciót pór felhasználóknak is beállítani. Gondolom úgy hogy amikor egy felhőre szeretném kirakni az adott tárgyat akkor ne csak a raktárba nézze már meg, hogy ott van-e hanem minden területen értem alatta a felhőket is és írja már ki, hogy hol találom. Azt, hogy nem elérhető meg csak akkor ha tényleg nincs ilyenem. Nem hinném (annál is inkább mert szerintem hasonlót használnak azok akik segítenek), hogy a számítástechnika jelen állása szerint manuálisan kell valamit megkeresnem 8 területen plusz egy csomó felhőn. Jelenleg sajnos igen.

Last edited by moderator: Dec 26, 2018
    Kincső52, Julcsi-néni and Samborg like this.
  12. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Nekem a fórummal kapcsolatban lenne ötletem. Jó lenne, ha lenne tiltás funkció. Vannak ugyanis olyan kedves fórumtagok, akik az állandó fikázásukkal teljesen elveszik az embernek még az életkedvét is. Tök jó lenne, ha le lehetne tiltani őket, így csak azoknak kellene olvasniuk a játékot teljességgel lejárató kommenteket, akiknek kifejezetten igényük van erre.

13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ötleted nem új, ez egy jelenleg is működő funkció.
    Annak használata viszont nagyon szigorú szabályokhoz kötött, így nem alkalmazható bármikor és bármiért.
    Mindenkinek joga van a véleményét megosztani, még ha az negatív is. Persze annak stílusa nem mellékes...
    Nem célunk a játékosok kitiltása, sokkal inkább a jó egyensúly megteremtése.

A Szabályokról itt találsz mindenki számára elérhető leírást:

14. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nekem csak egy javaslatom lenne most, ami talán nem is földtől elrugaszkodott annyira:
    komfort termőterület kiterjesztése 2x1-re és 1x1-re.
    Most elég hasznos lehetne ilyen rövid érésidejű egaznál 1x1-n, éjszakára ültetve.

VandaViki2020, _Ilona49_ and Margó like this.
  15. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Jó lenne, ha állandóan meg lehetne vásárolni "Jack ajándéka" nevű kitehetőt. A plusz egy termés nagyon jól tud jönni, amikor event van.

Kata_rzis, _Ilona49_ and parrahviki12 like this.
  16. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok! Lenne egy javaslatom a növénytermesztéssel kapcsolatban: szeretném javasolni, ha lehetséges, hogy egy olyan felirat is legyen benne, ha nem akarom megtartani a végleges eredményt. tovább lejhessen folytatni, vagy nem kérem, mert én nem a vizet akarom, hanem a fakalapácsot szeretném, A kerekkerék pörgetéseknél ugy emlékszem, régebben amikor elindult, mindenkinek azt adta, ill, olyat, ami a szintjének megfelelő volt. Nem lehetne most is ugy beállitani? A party pörgetéseknél pedig olyan ólakat, állatokat stb, ami különleges (piros,rózsaszin, ill,titokól, vagy valamiyen eventól, daru,stb.), amit már nem lehet megszerezni, ill.ami magas tenyésztésü állat, (gazdakör 8-9-10.feladatok). Köszönöm szépen.

_Ilona49_ likes this.
  17. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Legyen szép a napotok:)
    Szeretném javasolni, hogy legalább a holdas területeknek legyen külön bónusz betevő helye.
    Ugyanis, ha pl. a főfarmon, stb. kell a gyémánt hely, akkor a holdas területekre már nem lehet gyémántot kitenni... És így tovább.
    Szerintem ahogy nőnek a területek, nőnie kéne pld. a bónusz befogadó/kitehető lehetőségeknek is. Hogy egyéb dolgokról már ne is álmodozzam.
    Üdv:
    Zsófi

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tudom itt nem lehet beidézni senkit... de szívesen idehoztam volna Jónás bilis hozzászólását... mert azt olvasva jutott eszembe a dolog.....

Szeretném ha pl 1000 vagy ennél több farmarany egyidejű vásárlásakor.... járna vásárlás mellé egy bililáda.... melyből a következőket bonthatnánk véletlenszerűen...
    PáncélPanni
    Mamut alapfák
    Mamut fejlesztések alap nélkül
    Farmaranyfa
    Fehér színű bili 1×1 es dekor szintszorzós tpvel...
    Bili fejlesztés.... minden szint új szint adna. és némi tp izmosítást... Egy dekor 10 szer fejlesztető maximálisan...

Véleményem szerint a játékosok vásárlását fontos jutalmazni... a ládából csak a PP olyan ajándék ami küldhető cserenapon... pont ezért had legyen egy ilyen jutalom... amely tele van bilikategórás dolgokkal és valódi bilikkkel!

Ha tetszik az ötlet kérlek nyomj egy tetsziket... hátha megvalósulhat;)

19. -Jani13-

-Jani13- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem lehetne valahogy növelni a gazdálkodási területeket?
    A gazdakörben 60 feladat vár teljesítésre, ami kb. 5 év eventek nélkül.
    Vagy csak magasabb szintet elérőknek lehessen szerezni több területet, bármi áron!

Üdv. mindenkinek és kitartó gazdálkodást!

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Fórum életében szeretném, ha lenne egy új elem;) Egy régi-új elem...
    Annó a régi fórumon olvashattuk mely ötletek kerültek továbbításra/továbbgondolásra... ami persze nem garancia a megvalósulásra...
    De pl a gangon is szívesen olvasnánk ilyesfajta összesítést...
    Itt is jó lenne, azért mert mondjuk 3 havonta egy hszben összesítve lennének az ötletek... - nem kerülnének újra leírásra...