Valdemár vándor vidámparkja csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wancsybaba

wancsybaba Járnitanuló

Osztom a véleményedet, én megállítani sem tudtam időben, 5 pontot értem el. Az előző játék alkalmával ennyire gyors nem volt.

2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

A 3. kört úgy csinálom, hogy csak a jobb oldali végét nézem, és amikor visszaindul, akkor a megfelelő ütemre "csapok" egy minimális kivárással :)

Gio és Evita-55 kedveli ezt.
  3. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Régebben a legtöbb 24396 volt, ma egyet próbáltam 340 lett 0-a zsetonnalxD Úgy látszik ma nincs jó napom;)xDxD

Sali~*.* és Rékuci1111 kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Vicces, de pont ugyanennyi az én rekordom is. Nagyon régóta nem sikerül megdöntenem:(

Gio, Sali~*.*, Melan és 2 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Akkor ma döntsük meg :D

-Csiki-, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Próbálkozom;) Van 1-2 dolog az új kínálatban, amire fáj a fogam:D

Gio, Sali~*.*, Melan és 2 más kedveli ezt.
  7. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Eddig én is így csináltam, 90%-ban 20 pontokat tudtam begyűjteni. Most örülök, ha a 9 pont összejön.

Gio, Sali~*.* és Rékuci1111 kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Nálam nem változott semmi. A 20 zsetonnal nincs gond (bár van amikor 15 csúszik be), a 29 ezer fölötti pont jön össze ritkán

Gio, Sali~*.* és Melan kedveli ezt.
  9. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nekem 29101 a rekordom a muszklisnál, na ma biztos nem ütögetek többet. Még a 20.000 is alig léptem túl, szörnyű!
    Gondoltam akkor irány a léggömbös (820 a rekord) rögtön csináltam 300 körül. Mára befejeztem a vidámparkozást, már ez is olyan mint a vv-ban csak viszi a pénzt (zsetont)!-.->:(:mad:

-Csiki- és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

..
    Nálam is ugyanennyi. Úgyhogy élnék a gyanúperrel, hogy ez a plafon.

-Csiki-, Fatther, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Sziasztok!A nosztalgiafilmet ha kiváltom akkor a farmra több helyre is kitehetem?Egy már van a kerge kertben.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Akkor keressük azt a gazdát, akinek 29601-nél több pontja van a muszklimérőn :D Mindegy mikor szerezte, csak több legyen :)

Fatther, Gio, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Én kiváltottam , volt 1 a kergén, a mostanit a kincsesre raktam. Az albínó vámpír tojást is kiváltottam, abból volt 1 a kisértetjárta kúriába, a mostanit sikerült kiraknom a kergére.

Utoljára szerkesztett: 12.4.18
    Fatther, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Akkor en kivittem a plafont: 29,701:D

Na most neztem, mehetek is majd pufolni ezerrel a mostani Valdinal, kereken nagy budos nulla db zsetonom vanxD Leizzadok majd rendesen mire kipufolom az albinotojast meg a nosztalgiafilmet:oops:

Maszatka47, -Csiki-, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Ez az, köszi Melan! :D
    Látjátok, hogy mindig van feljebb :D Gyerünk, érjünk fel Melan szintjére! 8)

Maszatka47, -Csiki-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

ügyi vagy, nálam 29201 a rekord

Maszatka47, -Csiki-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Most csak a lifust próbáltam, de mindíg megáll a leghoszabb sorozat 20-nál, pedig egyben sikerült a 26 lufi, és ez már a 6. játékom volt, eddig figyeltem, mostmár abba is hagyom a játszadozást egyenlőre :cry:
    http://www.kephost.com/image/Js2d

A muszklisnál ez a plafon, de azzal most nem játszottam
    http://www.kephost.com/image/Js2U

-Csiki-, Fatther, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak 20-ig megy a sorozat a lufisnál. Addig minden lufi növeli a pontszámot, onnantól fix pontot ér mindegyik. Ha mellédurrantasz, kezdi elölről.

Maszatka47, -Csiki-, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  19. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Úgy látom, a vidámparkot is sikerült leamortizálnia a BP-nek, innentől kezdve nem érdekel. A ráktavacskát szerettem volna megszerezni (mivel vásárlással eddig nem sikerült), van is hozzá majdnem 600 érmém vagy mim, erre kivették a kínálatból. Se a cápa, se a zsiráf nem érdekel, van mindkettőből bőven, a többi meg hulladék, eddig se kellett, máshonnan is meg lehetett őket szerezni. Az eventek nyereménye úgyszintén nulla, úgyhogy azt hiszem, lassan befejezem itteni ténykedésemet, pedig több, mint hét éve túrom itt a földet.

Fatther kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Nekem is 29600 :inlove: Szererintem lehetetlen 30.000 megcsinálni :cry:

Maszatka47, Fatther, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.