Valdemár vándor vidámparkja csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Gratulálok ehhez a szép eredményhez. Nekem ez álmomban sem fordult még elő. mondjuk meg sem tudom mondani, mikor álmodtam utoljára.
    Rájöttem, hogy tényleg kezd unalmas lenni nekem a farm. Bőven lehetne most Piccolót kiszedni, vannak farmok ahol ot-, haccá vagy akár több jegy is van, de egyszerűen nem tudom rávenni magam. Úgy érzem elfogytam a játékban. No de vidámnak kell lenni.
    Tessék valakinek mesterségesen helyre tenni engem. :D

marcsi152, farmeres53, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves játszótársak!

Valdemár vándor vidámparkja egy időre elbúcsúzik tőlünk, a csevegő is bezárta kapuit!
    Reméljük sikeresen, sok mindent kiváltottatok az ajándékai közül!
    upload_2024-9-26_22-49-42.png

A következő látogatásakor megújúlt ajándékokkal jelentkezik majd.

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!
    A Farmerama csapata

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

kutyaszálló, Swartsch, Luminary és 5 más kedveli ezt.
  4. scania7

scania7 Járnitanuló

Sziasztok!
    Lufikat szeretnék pukkasztani de alig ad lufit,szinte nincs mire lődözni.Esetleg van valami "csízió",hogy több lufi jöjjön.Valakinek talán van tapasztalata?Köszönöm! Üdv...

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Meg lett a mufurc tojás:p:p:p
    Viszont azt vettem észre,ha szépen lassan haladok,akkor sem pukkan ki a lufi,legalább 3-4 alkalommalxD
    Már takarítottam is,de sajnos nincs változás, ezt már elég rég észrevettem csak most jött el az ideje leírnom:D
    A mostaniban már nem csinálom tovább,kiváncsi leszek a következőnél lesz-e javulás:music:

Kuzdern, Samborg és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. scania7

scania7 Járnitanuló

8. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Borzalmas a lufis játék. Hiába lövöm ki a lufit nem adja meg rá a találatot. Ezért nem számolja jól a sorozat hosszát. Bosszantó. Mindent takarítok, belépés után rögtön Valdemárhoz megyek de nem szuperál rendesen.

kutyaszálló kedveli ezt.
  9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves játszótársak!

Valdemár vándor vidámparkja egy időre elbúcsúzik tőlünk, a csevegő is bezárta kapuit!
    Reméljük sikeresen, sok mindent kiváltottatok az ajándékai közül!

Reméljük, hogy a következő látogatásánál megújult ajándékokkal jelentkezik majd.

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!
    A Farmerama csapata

aida2330, Kuzdern, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.