Visszajelzés Valentin-nap 2025 - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Akár kézi aratást alkalmazok, akár a munkásokat, az eventes terület után a farm használhatatlan frissítés nélkül! Több milliós napraforgókészletem lehetne lassacskán, mert annyiszor látom őket (nem a pozitív értelemben)! Tényleg ennyire bonyolult valamit összehozni? Folyamatos problémákról lehet szinte csak olvasni az utóbbi időben, legyen szó eventről, vagy egyebekről (lásd "Tech hirdetmények")!
    Még annyit, már idáig jutottam, hátha segít a Ccleaner-en kívül:

2. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Sajnálattal tapasztaltam, hogy ezt az eventet is komplett idióták programozták és/vagy tesztelték. Vagy nem is tesztelték... a csáp aratásánál a szarakodás a beállításokkal, az eventes területről visszatérve meg frissíteni kell, mert betöltővirággá változik a kurzor, és semmilyen hatással nincs a játékra; ez agyrém. Bottal kergetném világgá az egész bandát. A XXI. században egy csapat közepesen idomított majom különbet tud összehozni.
    Bughalmaz, mint minden más. Gyalázat.

3. jozef38

jozef38 Utánpótlás-írogató

Hiába próbálkozom learatni a csápot, tegnap óta nem sikerült.Rákattinto és csak azt látom,hogy aratható... lenne .... de ezidáig egyszer sem sikerült aratni.Gondolom jócskán le vagyok ebből kifolyólag maradva.Frisítettem, ki-be léptem de hiába való küzdelem.Jó lenne,ha megkapnám az eddig sikertelen aratások csápjait.Köszönöm szépen.
    Farm név:jozsef38
    ID:57474027

juliannakoczkas kedveli ezt.
  4. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-nap-2025-panaszláda.25991/#post-1435770

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A segítségkérő topikban válaszoltam.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-16#post-1435840
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  6. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Tisztelt Moderátor
    Számíthatunk kárpótlásra azért, mert tegnap nem sikerült a csápokat leszedni? Esetleg event hosszabbítás?!

juliannakoczkas, qqce és inanna11 kedveli ezt.
  7. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Egyre több hiba van a játékban. Lassan már azt lehet mondani, hogy játszhatatlan. Frissiteni kell ha bemegyek az eventes területre, frissiteni kell ha kijövök az eventes területről, frissiteni kell ha le akarom szedni a szezonozóban a napi szezon jutalompontot, mert csak pörög és pörög a napraforgó mintha fizetnének neki. Gyakorlatilag bármit csinál az ember állandóan frissitgetni kell. Hiba hiba hátán. A gépem kitakaritva, rendbetéve, tehát nem a gépemben van a hiba, hanem magában a játékban. És most már lassacskán tele van a hócipőm vele.

8. renahhh

renahhh Utánpótlás-írogató

Sziasztok, akik applikáción játszanak hogy oldják meg az eventet? Én böngészőből nyitom meg, de a csáp aratása annyira pici, hogy esélytelen rányomni. Ha ránagyítok akkor sem fogadja el. Köszi a segítséget.

Utoljára szerkesztett: 14.2.25
    juliannakoczkas és agikka kedveli ezt.
  9. agikka

agikka Aktív író

Sajnos sehogy se csápot nem lehet aratni se eventnövényt beadási értékelés 1es

sutimami57 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ez az event nem érhető el az Applikációban.
    A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni.
    Ebből adódik az is, hogy esetleg nem érhető el minden event még a felületen.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Érdekes, otthon minden ment a böngészőből, a céges gépen már én is tapasztalom ezt a csáp aratási problémát. Normáisak ezek most már tényleg kezdenek röhejesek lenni. Géphez ragaszt 4 órákra és szórakozzak a beállításokkal 30-40 farmon mert nem tudnak programozni? És nem az a megoldás, hogy ők javítják, hanem én állítgassam. Hol felhasználó barát ez? Hol vannak a tesztek? Tényleg ez a normál ebben a játékban??? Vicc ez az egész fejlesztői brigád de tényleg!

12. Anditabandita12

Anditabandita12 Junior szaki

Szia! Én sem vagyok gépközelben ma, így a telefonon nyomom böngészőn keresztül. Először nekem sem ment a csápok aratása, de utána észrevettem hogy a bal alsó sarokban jön ki az ablaka. Így már aratható, illetve ugyanezzel a módszerrel sikerült területet is feloldani.
    Hátha segít valakinek.

juliannakoczkas, Fuhur, qqce és 2 más kedveli ezt.
  13. qqce

qqce Junior szaki

Köszönöm a segitséget, igy tényleg aratható a csáp.

Utoljára szerkesztett: 14.2.25
    juliannakoczkas kedveli ezt.
  14. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Van valami technika esetleg? Mert nekem nem sikerült így sem az aratás, mert az alatta levő terület aratandó mennyiségének az ablaka ugrott fel.
    Pedig kínai telefonnal próbálkoztam...

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én is próbáltam munkahelyen leszedni a csápokat telón, de esélytelen volt.

16. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sajnos nálam is egész nap így volt!

17. renahhh

renahhh Utánpótlás-írogató

Szia, köszönöm a segítséget, nekem a jobbra lévő lennti földterületen jelenik meg, de sajnos nem sikerül. A többit sikerült aratás, terület feloldás, de a csáp aratása sehogy sem sikerül. :(

18. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Szerintem direkt kiszúrás, hogy a hínár csökkentett érésideje nincs szinkronban a csápok aratási idejével. 20 perc különbség, bosszantó, nagyon-nagyon.

19. lalipapus

lalipapus Utánpótlás-írogató

id 41022210 lalipapus nem tudom a rózsaföldet aktíválni a valentin napi eventen segíts köszi

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ez igaz, ha egy aratást nézel. De a gyakorlatban érdemes megfontolni egy pár dolgot.
    A hínárt 4:20-enként arathatjuk, ami napi 3-4 aratást jelent. A csápokat 4 óránként szedhetjük le, ami napi 4-5 aratást tesz lehetővé (már ha éjjel alszik az ember...). Az időkülönbség csak akkor számít, ha
    a) a csápokat többször akarom leszedni, mint a hínárt aratni, és
    b) az időbeosztásom ezt lehetővé is teszi.

Kezdjük a napot mondjuk 7 órakor. A hínár aratásai így 11:20, 15:40 és 20:00 lesznek. Ha a csápokat 5-ször szeretnénk leszedni, akkor 11:00, 15:00, 19:00 és 23:00 lesznek az időpontok. Ha ez a 23 óra belefér, akkor az eltérések egyre nőnek, de be kell vállalni. Ha nem fér bele, akkor nyugodtan aratható együtt a csáp a hínárral, és nincs jelentősége az időkülönbségnek. Értsd: felesleges a csápokat külön learatni, ha letelt a 4 óra, mert nem tudunk belőle többszöri aratást kisajtolni.
    Hasonló a helyzet akkor is, ha a hínárt 3-szor tudom aratni. Vagy azért, mert este már túl későre esik a napközbeni elcsúszások miatt az utolsó aratás; vagy azért, mert napközben nincs időm több alkalommal belépni. Mindkét esetben igaz, hogy amúgy sem fogom tudni a csápokat többször aratni, vagyis a hínárral együtt fogom leszedni, és megint nem érdekes az időkülönbség.
    Szia!
    A rózsa, amit a 8. földterület feloldásához be kell adni, farmos növény.

Utoljára szerkesztett: 16.2.25
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.