Visszajelzés Valentin-nap 2026 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 11.2.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban így történik és erről volt hivatalos közlemény is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/megjelenítési-hiba-a-valentin-nap-2026-eventnél.27446/

További jó játékot!

Swartsch és genka53 kedveli ezt.
  2. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Baby72, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. jucus100

jucus100 Fórum hercege

Sziasztok !
    Hogy lesz ebből felhősor ? A 255. nél adja, holnap egész nap nem vagyok gép közelbe. Jelenleg 41 - nél tartok.
    Valami ötlet esetleg? Előre is köszönöm a segítő kommenteket.

genka53 kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Napi 4-5 aratással kosár nélkül haladva is el lehet jutni a finisig, úgy, hogy a csápok aratása előtt a hínár learatása után cserével legyártod a Titkos üzeneteket, odaadod a csápoknak. Nem baj hogy már beértek, és ott a felkiáltó jel, akkor is elfogadja, és felfejleszti a csápot, amit aztán utána aratsz le. Így már nem csak értékesebb nyereményeket lehet kapni, de pl. 2-ről 3-ra fejlesztés esetén a kapható haladási pontok is megnövekednek.
    Idézet az eventleírásból:

"Csápok szerepe
    Ebben az eventben van egy haladási sor. A haladási sorhoz pontokat a csápok aratásával van lehetőségünk szerezni. Amikor learatunk egy csápot, haladási pontot kapunk. A haladási pont mennyisége attól függ, hogy a learatott csáp melyik szinten van az aratás időpontjában. Minél magasabb szintű egy csáp, annál több haladási pontot kapunk aratásonként.

• 1. szintű csáp: aratásonként 1 db haladási pontot kapunk,
    • 2. szintű csáp: aratásonként 1 db haladási pontot kapunk,
    • 3. szintű csáp: aratásonként 2 db haladási pontot kapunk,
    • 4. szintű csáp: aratásonként 3 db haladási pontot kapunk."
    Amikor meg már elérjük a maximális, azaz a 4. fejlesztési szintet, akkor jöhet a másik segítség a Díszes toll, amivel a csápok érési ideje csökkenthető 1 órával, érési ciklusonként.
    Sok sikert! :D:inlove:

maszilva, PalMa, -gyöngy-581 és 13 más kedveli ezt.
  5. RoseAntique

RoseAntique Fórum-zöldfülű

Szép napot!

79 pontnál tartok, tetszik a játék.
    Eddig még csak apróságokat kaptam, se hátha jön még más is.

.barbi1., lovardatanya, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  6. jucus100

jucus100 Fórum hercege

Köszönöm szépen :)

genka53, .barbi1. és lovardatanya kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Nálam 85 pont van. Ugyanúgy apróságokat kapok.;)

8. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Nem tudok fejleszteni, mert ha napi 1x rövidítek vagy tán 2x, akkor már nem jut oda. Túl sokat kér a hínárból. Szóval megyek és már le is húzom a pontom.
    Napi 3-4 aratás fér bele, éjjel nem játszom, az elmúlt. Valamit valamiért.
    78nál vagyok, ma még 1x leszedem a csápot, este 10kor már nem fogom. Már belefáradtam. Biztos nem érek el a 290ig.

Bonzó1945, GA-BI-O-Farm, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. Imrus65

Imrus65 Fórum ismerője

Már mind a 8 csáp hármas szinten van. 8x3 24 az előre haladás már körönként (4 óránként). Jelenleg 176/290-nél tartok.
    Bőven végzek, utána már csak a plusz ajándékokért fogom folytatni.
    Már kétszer adott "Szerelem halai +"-t. Utóbbi időben elkezdte a TP és CSP adni (ez annyira nem tetszik).

Technikában segít:
    - előszőr arasd le a Hínárt
    - másodszor vesd be a területet (víz, trágya)
    - Váltsd be a Hínárt és a Szívkövet "Titkos üzenet" csápfejlesztésre
    - használd fel a csáp fejlesztéseket
    - és csak ezután "aratod le" a csápokat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.2.26
    maszilva, Baby72, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ugyanezt írtam le én is fentebb >ITT< és >ITT< . :) ;)

Szia!
    Nézd meg, hogy a lehető legoptimistább-e a földterület kiosztásod?
    Nálam pl. 39 db 2*2-, + 7 db 1*2, és 16 db 1*1 területen megy a növénytermesztés. (Lehet, hogy ennél van jobb is, én géppel raktam ki.)
    Ez abból a szempontból jó, mert így a legkevesebb visszaültetendő magot használjuk fel.
    Így bruttó 248 hínárt arathatunk, 62 darabot visszaültetünk, és nettóban marad 186 db növény. Ezt hasznosíthatjuk a Titkos üzenet cserénél.
    Három aratási körből két esetben 3 db, egy kör után pedig 2 db Titkos üzenet flaskát tudunk készíteni, és a csápok learatása előtt azokat beadva fejlesztjük fel a csápokat, hogy azok lekattintásakor már magasabb pontértéket és nyereményt kaphassunk.
    Vagyis az összes csápot 3 körrel tudjuk egy szinttel feljebb vinni.
    Nekem az utólsó 3 csáp a következő aratással kerül a maximális, azaz a 4. szintre.
    Ha nem fejlesztesz csápokat, akkor minden egyes csáp aratáskor csupán 1-1 pontot lehet szerezni, ami 8 csápra 8 pont körönként.
    A 4. szintűekből pedig 3 haladási pontot kaphatunk csáponként, vagyis körönként 3*8 = 24 haladási pontot. Nagyon nem mindegy.
    A csápfejlesztés jelentősége és a haladási pontok megszerezhetősége világosan szerepel a GYÍK-ban.
    Akkor érdemes rövidíteni, amikor már a legmagasabb szinten van mind a 8 csáp, így tudunk rövidebb idő alatt a lehető legtöbb haladási pontot megszerezni.
    Jelenleg 138/290-en állok (kosár vásárlás nélkül).
    Én bizony 10 pontot adtam az eventre, mert tetszik, és különösebb ráfordítás nélkül is teljesíthető, csak játszani kell.
    Sikeres játékot! :D:inlove:

.barbi1., Dolphin, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

nálam 40 db 2x2es van, mindig igyekeztem a legoptimálisabban kirakni
    Mivel nem hajnaltól késő estig csinálom, így nem is tudtam előbb hínározni és próbáltam az időt csökkenteni tegnaptól, de együtt nem megy a kettő.
    Nincs semmi gond, annyi lesz amennyi, hogy én hányast adok az attól függ nekem mi a véleményem az eventről. Neked hibátlan, nekem nem. Te mindent megteszel érte, én kevesebbet. Ennyi. Egyéni szocproléma ez nekem :D

genka53, GA-BI-O-Farm és csopke1 kedveli ezt.
  12. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Szia!
    A haszon szempontjából mindegy, hogy milyen területeket használsz, az minden területnél ugyanannyi.
    Trágyázás szempontjából viszont már nem, főleg ha szűkében vagy a trágyának és a piacon 10-15 000 Csp-be is kerülhet 1 db trágya.
    Felröpi szempontjából nem tapasztaltam számottevő eltérést, Átlagba azonos mennyiségbe jött.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha kevesebb földet teszel le, kevesebb mag kell bele, több juthat a fejlesztésre. Ez 1-2 haladási pont többletet jelenthet; ami persze nem sok, de ha a végén ezen múlik...

vihence, .barbi1., genka53 és 5 más kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Úgy nézem megtört a jég, messzemenőleg teljesen mást kapok mint eddig. Olyan mintha totál kicserélődött volna a lista és működni. 3-as csápok szinte egyáltalán nem szórták a TP/TTP/CSP vonalat inkább az állatok, titkosak és egyebek jöttek. Dekorok ettől függetlenül ritkán, bár megtört a jég mert kaptam 1-et. Viszont őszintén remélem, hogy ez nem a szerencse, hanem vették a lapot és állítottak rajta! :) Ennek így van értelme, jobb csép jobb jutalom! :)

Hajrá mindenkinek! :)

genka53, -gyöngy-581, ádám1014 és 2 más kedveli ezt.
  15. camilla44

camilla44 Aktív író

Helló! A rózsák hogy kerülnek a játékba? Azokat nem lehet ültetni.

16. _LiNi_86

_LiNi_86 Járnitanuló

Szia!
    Azt a farmon lehet ültetni.

genka53 kedveli ezt.
  17. tanítvány

tanítvány Járnitanuló

Mit kell csinálni a tintahaltintával és hol találom miután már kaptam? Köszi.

-kriszta71- kedveli ezt.
  18. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

szia én is ezt akartam kérdezni,

19. -hanny2-

-hanny2- Járnitanuló

Szia polip terménye a bahán..

genka53 kedveli ezt.
  20. zizzike

zizzike Utánpótlás-írogató

Ezt benéztem. Azt hittem, hogy az eventhez tartozik. Tehát ajándékban kaptam, van a raktárban is néhány száz db.

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.