Visszajelzés Valentin-nap csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 9.2.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Oké! Szót fogadok! Csak állatokra , fákra használom! Köszönöm szépen a felvilágositást! Azért kár lenne elpocsékolni , fáknál, állatoknál hasznos lesz! :)

Éva0315, Kuzdern és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

2. tigris
    5. repülő mókus
    6. 2018.júl.
    7. 50 FA
    8. dekorok

Éva0315, missuzy_53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szerkesztettem közben, légy szi, ne haragudj, nem akarok senkit tévútra vinni. Biztosan jön majd egy okos gazda, aki rendet rak. Mert én elbizonytalanodtam a komfort miatt.:)

Éva0315, Szabi451, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  4. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Éva0315, jófarmerlány, Gio és 5 más kedveli ezt.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Csatni (nettó hozam = bruttó hozam +2 - elvetett mag):
    1x1--> nettó hozam: 3 (2+2-1)
    1x2 --> nettó hozam: 4 (3+2-1)
    2x2 --> nettó hozam: 6 (5+2-1)
    Komfort --> nettó hozam: 14 (15+2-3)

Teljes bevételi S 100% (nettó hozam = alap bruttó hozam x 2 - elvetett mag)
    1x1--> nettó hozam: 3 (2*2-1)
    1x2 --> nettó hozam: 5 (3*2-1)
    2x2 --> nettó hozam: 9 (5*2-1)
    Komfort --> nettó hozam: 27 (15*2-3)

Éva0315, jófarmerlány, Gio és 11 más kedveli ezt.
  6. zoldert

Event felhő elkészült.

Éva0315, Fatther, jófarmerlány és 17 más kedveli ezt.
  7. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Felhőn a kitehetők!!! xDxDxD
    További jó munkát Mindenkinek! :)

Éva0315, Fatther, Nagyii58 és 8 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Újdonság?! Unity az az újdonság. És már nem is hiszem, hogy lesz más. Ha valami megújul, az csak sokkal rosszabb lesz, mint volt.
    Két éve nincs új minijáték, event. Egy éve ez a mechanika tőr előre. Orvérzésig van már.
    Elhiszem, hogy szeretnél új minijátékot. De én nem. Nekem az lenne a legjobb újdonság, ha örökre minden minijáték kivezetésre kerülne. Feleslegesek. Inkább a junyityit kellene tanulniuk.
    Egyébként említésre való valentinyes eventre nem emlékszem. Egyik sem volt valami megérős.

Éva0315, Fatther, kovacsniki84 és 3 más kedveli ezt.
  9. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Szia,
    szuper ez az összehasonlítás. Csak annyit tennék hozzá, hogy én mindegyiket visszaosztanám az 1x1 -es kocka szintjére, mert igazából akkor összehasonlíthatóak. Azaz az első oszlop 3 - 2 - 1,5 - 1,17 lesznek a számok 1x1-re vetítve. A második oszlopban pedig 3 - 2,5 - 2,25 - 2,25 lesznek a számok 1x1-re vetítve. Azaz látszik, hogy mindkettővel 1x1-be éri meg vetni: csatnival is, S100% bevételi bónusszal is.

Éva0315 és Nagyii58 kedveli ezt.
  10. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok.:)
    Tegnap és ma is pörgettem, sajna nem lett bónuszom. Lehet, hogy még próbálkozok később, habár nincs sok pörgetésem.
    Nem baj, majd ahogy esik úgy puffan.
    Addig is keresgélem a hiányzó kérdéseket.
    Sok szerencsét mindenkinek.:)

Éva0315, Fatther, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  11. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Köszönöm szépen :) , akkor csak fogom használni + mellé 1x 100-as növénybevételi bónuszt , vagy megpróbálok kipörgetni bónuszt 24 órást , mert ugye a növ.bevételi bónusz aranyrekeszes ki kell vennem a karácsonyi sütit igy növekszik az érésidő , bár vannak gyorsitó felhőim de azokat tegnap aktiváltam most még pihennek.

Éva0315, Nagyii58, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok:inlove:tönkebúza meg minden egyéb 94felröpi nos ez semmi a tegnapihoz képest:sleepy:

Éva0315, Nagyii58, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  13. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

Éva0315 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

A felreppenő normál termelés módban kevés, a bónusszal termelt gaz mellé...
    Csak a felhő a cél.. a + ládák nem érnek annyit, hogy kapáljak érte;)
    Eddig 56 csillagos érmém van;) meg több ezer eventgaz;)

Éva0315, Nagyii58, Mica67 és 3 más kedveli ezt.
  15. zoldert

Sziasztok!
    Az eventben már csak a ládákat gyűjtöm.
    Tegnap 64 ládát bontottam ki, hát eléggé megosztó az eredmény.
    Azért csinálom tovább és gyűjtök még ládát és majd a végén bontom már csak ki.
    A IV-s ládából erősen spórolósan ad sajnos.

Éva0315, magdi06, Nagyii58 és 11 más kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia, sziasztok!
    Alapvetően nagyon egyszerű: ha van %-os bónuszod, akkor komforton használd. Ha több van belőle, sok a szupertrágyád, és gyorsan akarsz haladni, akkor mehet sima 2x2-be is; de azzal ugyanannyi növény több szupertrágyával fog lejönni.
    A 100%-os gyémánt rekeszes bónuszt, ha növényre használod, akkor csak komforton tedd, 1x1-en ugyanannyit ér, mint a csatni. 1x2-n és 2x2-n nem érdemes használni, az ráfizetéses az 1x1-hez képest.
    Ha az arany rekeszekben van a karácsonyi süti és a fehér ártatlanság (avagy az előbbi helyett aktiválsz egy felhőt), akkor a komfortba tett növény szupertrágyával pontosan annyi idő alatt érik be, mint a simába tett. Víz és trágya ezt nem befolyásolja. Vagyis a széleken 1x1-ben termelhetsz a komfort mellett is.
    A rekeszes bónuszokat Pinkie-vel hosszabbíthatod, így 24 óra helyett 31:12 lesz a hatóidejük. Ezért a nap első felében érdemes aktiválni. Amíg tart a hatás, addig menjen a komfort.
    A komfortra jobban megéri KK-t szórni, mert +3 helyett +6 termést ad.

Számokkal:
    Egy kör sima 1x1 csatnival ad 606 termést.
    Csak a gyémánt rekeszes 100%-os bónusz aktív; ekkor egy kör hozama sima 1x1-en ugyanúgy 606, mint csatnival. Viszont 44 komfort mellett a széleken 26 1x1 ad 44x27+26x3=1266 termést. Így 44 szupertrágyáért kapsz 660 plusz termést ugyanannyi idő alatt.

Ha aktiválod a növénybevételi bónuszt is, akkor a komfort +15 termést, az 1x1 +2 termést ad, így egy kör hozama KK nélkül 1978 db. Viszont a foglalt arany rekesz miatt a komfort lassabban fog beérni. 8 órás növénynél 5:46 helyett 6:55 lesz az érésidő; a Bahás 5 órás gaznál 3:36 helyett 4:20.

Éva0315, Nagyii58, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  17. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!

Majd felrobbanok!
    Reggel (1 óra 20 perce) beléptem a klienssel! Aratás ok, gazok nyomás a malomba event cucc bedarálva! uzsgyi a táblákhoz! Malacka 2 tábla kész (tudtam most szabadul majd fel a polip és a macska) de ami ekkor jött arra nem gondoltam! Ahogy kész a tábla hirtelen lassulás, először egy nagy fekete ablak, majd kisvártatva egy fehér ablak, majd pár pillanat múlva egy átlátszó ablak s innen sehova! Se F5 se semmilyen reakció! Eddig ilyent még nem láttam, de semmi baj irány a Unity
    Unity szépen betölt irány a Mini játék, .. Szóval itt már a türelmem kezdett megszakadni! A lassúság ahogy a mini játékot betöltötte minősíthetetlen! A kurzor mozgását le akarja reagálni a polip, a malac és a macska..... percekkel marad le. Nagy nehezen bejutok a táblára, éppen rálépek a kérdőjelre s ekkor bejött egy üzenetem! Én buta megnéztem, s mire visszaléptem a farmra már újra is indította a betöltést, a tábla mint olyan elveszett s a következő táblán állt a "polip"
    Az hogy a táblák közötti mozgás csak azonos elemeknél normális sebességű már meg sem lep, de hogy minden 2, tábla után visszaadja a kezdő ablakot s válasszak új figurát, amit 1-2 percenként még be is tölt nagy kegyesen....... Hogy a Kliens ahogy ráklikkelek az eventre már ki is akad....
    Szóval én is ki vagyok akadva! Rendes türelemjáték lesz már megint ez az ablakban kinyíló- ablakban kinyíló - ablakos megoldás!
    Érdekes módon csak ennél a típusú event-nél jelentkeznek ezek a gondok!

Éva0315 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha szabad kérni, majd a végén... megosztod velünk mennyi piccolót sikerült kapnod?

Éva0315, Nagyii58, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  19. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Kedves Toma!
    Újra, és újra meg tudsz lepni! ;):inlove: Meghajlok a tudásod előtt. :inlove: Köszönet a csodás magyarázatért! ;)

Éva0315, Nagyii58, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  20. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Köszönöm szépen hogy kiszámoltad nekem, szóval a 8 órás növénybe abban a 24 órában durván 3 aratás fog beleférni , de elég is ha kacsakatázom. Az 5 órás növény 4 esetleg 5 aratás az durván számolva 10 ezer növény KK-val több. És még ha adna a kerék bónuszt , na az még jobb lenne! :)

Éva0315, Nagyii58, maszilva és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.