Visszajelzés Valentin-nap csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 9.2.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Ha valaki úgy látja, hogy nem sikerül megszerezni valamelyik kitehetőt, írjon, küldöm!(szélhámosok kíméljenek!!) JUCUS111
    Csapkodom a kezeimet, mert erős a kísértés, de eldöntöttem, hogy csak az event végén nyitogatom a ládákat. Piccolo is van pár, de megvárom, hogy jön-e még hozzájuk tesó:) Sok sikert és szerencsét mindenkinek! Vigyázzatok magatokra, egymásra!

Hahacska, Gio, Nagyii58 és 12 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam ez a kitehető nem szerepel, szívesen elfogadom! :D ;)

.Khrone., Gio, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Csak a következő cserenapon küldhető, de felírtam!xD

Gio, Fenyvesi1010, Nagyii58 és 8 más kedveli ezt.
  4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Ez nagyon szép! Mindig olyan hangulatos képeket csinálsz!

Gio, Nagyii58, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  5. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Sziasztok Mindenki ! Szeretném megkérdezni ,hogy a VALENTIN Napi kártyára a válaszokat hol tudom megtalálni ?
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget !

Éva0315 kedveli ezt.
  6. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, :) elfelejtettem írni a 2 db piccoló ládámból lett 1 végtelen kincskeresés és 1 db varázskalap. Az utóbbinak jobban örülök. :) Még van nagyon sok mini játékom, utána bontogatok romantikus ládákat , hátha ... :music: Bár zoldértnél láttam mennyit nyitott, alig volt valami. Sajnálom, ez sajnos szerencse kérdése. Kapálok tovább. :)
    UP : ( nem ide tartozik, lakásfelújítás van, nem sok időm van. )
    Boldog Valentin napot kívánok a gazdatársaimnak, a moderátoroknak is . :)

Hahacska, Mica67, Gio és 8 más kedveli ezt.
  7. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) Jó helyen jársz :) ennek a csevegőnek, az első oldalának, 3. hozzászólásában megnyitod a linket :)

Gio, Fenyvesi1010, Nagyii58 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Íme:
    https://kviztar.farmgazdak.hu/

Wolf[Black], Gio, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  9. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm NEKTEK !!!!:D

Wolf[Black], Gio, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  10. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Befejeztem a Valentin eventet, a felhő volt a célom :music: Kiszedtem mindent, a piccolókból Élőholt kincsek lettek:eek:
    Köszönöm Wolf a kvíztár megoldásait!:)
    Mindenkinek sok sikert, boldog Valentin napot!:inlove:

mamszi5107, Wolf[Black], Gio és 8 más kedveli ezt.
  11. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Az eventből kiváltott két piccoloból pocoklégyfogó és egy FA fa lett. Nagyon örülök.:inlove::inlove::inlove:
    Nekem nagyon jó ez a Valentin nap,:p

Utoljára szerkesztett: 14.2.21
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én most küldtem el ajándékba egyet egy gazdatársunknak, elsőre nekem sem sikerült, de a 2. próbálkozásom már szerencsére teljes siker koronázta meg és ott van a boldog új (remélem legalábbis, hogy örült neki) tulajdonosánál a dekor. Úgyhogy ne add fel menni fog.

Mica67, Éva0315 és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Nem lehet a szigetekre belépni. Tölt, és tölt.

Éva0315 kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Az eddigi mókolásommal maximum 300 játékot tudok játszani .
    Elhasználtam 3.000 propellert , farmonként 130 FA , és a másfél órás aratással globálisan vízhiány van a farmomon .
    Szóval , így állok , de messze még az event vége , de nem erőltetetm meg magam , tartaléklángon égetem magam .

Mica67, Éva0315 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Érdeklődnék, hogy mit a a multitaszking zseni, ez lett a piccolo ládákból , meg egy élőholt.

Éva0315 kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ha érdekel a TP , akkor ez egy jó kis dekor :inlove:

Multitaszking zseni
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint 60% TP bónusz 2 órán keresztül
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas területeket kivéve)

Learatható: 40-szer

maszilva, ulmo12, jucus100 és 3 más kedveli ezt.
  17. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Felhőt hétvégén beüzemeltem. Eddig összegyűjtött romantikaládaI 122 db.

ulmo12, Kuzdern, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  18. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm szépen a válaszod :)

Éva0315 és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Melyik pályával érdemes játszani? Melyik az, ami átlagban a legjobban adja úgy a lapokat, hogy a lehető legtöbb romantikus ládát tudjátok kiszedni?

41 ládát bontottam: 28 romantikus láda II, 3 romantikus láda IV, 10 romantikus láda III
    Ebből lett: 85 szupertrágya, 14 szupertáp,8 luxus bájital, 10 FP, 48 KKszuper, 2 party pöri, 2 titokól, 1 titokfa,6 KKturbó

Vár még 72 minijáték. Nem a kedvencem, olyan hosszadalmas ugrálgatni, kvízkérdésekre válaszolni...:sleepy: Köszi WolfBlack a válaszokat:) Mindig próbálok válaszolni először magam, de esélyem sincs, mikor évekre visszamenőleg kellene emlékezni egy-egy eventre.

Rászántam magam, hogy kinyitogatom a pöris ládákat, hát nagyon durva. Ráment már egyszer 5 órám, aztán részletekben egy nap, ma délelőtt is csak nyitok, pörgetek. Ha nem lenne az F12-es módszer, neki se álltam volna. Köszi ezért is! :inlove:
    Ami meglepett, hogy mennyi party pöri van benne, már van majdnem 2000 ezekből. Viszont terménybónusz, +1 növény alig van a sima pörikben, régebben sokkal gyakrabban jött....

Nem volt alkalmam még írni, de elképesztő gratula a BP-nek, hogy ilyen szépen megoldotta a Flash üzemmódból való átállást, nagyon jó lett a kliens, gyorsabb a játék. Már csak telóra kellene fejleszteni egy applikációt és teljesen elégedett lennék, reméljük, a jövőben ezt is célul tűzték ki maguknak, rengetegen nem géphez kötöttek.

Mindenkinek sikeres eventezést! :)

ulmo12, Marcsi5656, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-nap-csevegője.20623/page-17#post-1176398

maszilva, Kuzdern, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.