Visszajelzés Valter nagy tervei - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 12.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Pár pillanatra nézd végig a jobb oldali részecskéket, hogy hogyan tudnád kirakni az egészet, vagy mi passzolhat mibe. Meglátod, hogy bevillan a megoldás.
    Az elején nekem is sok idő kellett, aztán most már kb 20 mp alatt megvan. Persze volt, hogy be kellett zárnom, de az is inkább pánikszerű volt, hogy túllépem az időt.

Amúgy 1 kérdés még, amit kaptunk a kockás eventnél az S teljes bevételi bónuszos bigyó olyan, mintha csatnit tennék be, legalább is növénynél?
    Azt gondolom inkább akkor érdemes használni, ha csak ól vagy fa van bent. Jól gondolom?
    Alap növény 2 + 2 a bónusz az 4 termés, hisz már nem fér el a csatni mellette, s csatnival is 4 lenne. Tehát gyakorlatilag semmit nem ér növénynél. Persze, ha van csatni.

szöszi50, -kesudió-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Sziasztok! Tudja valaki, hogy a kalendáriumban a legalsó, masnis bónuszcsomag mit rejt? Választ előre is köszönök, üdvözlettel: hoyabella.

zit67 kedveli ezt.
  3. -PANKU-

-PANKU- Utánpótlás-írogató

Az átlag emberek a csevegőben apró problémákról és eredményekről beszélnek.
    Aki 2 nap után azzal dicsekszik, hogy készen van, az katákkal rohant végig. Rossz hatással van a többiekre.

Varázslat6869, feldei53, .dina1. és 3 más kedveli ezt.
  4. -szellorozsa-

-szellorozsa- Utánpótlás-írogató

2 csatnit.:)

Gio, osztrak12 és zit67 kedveli ezt.
  5. zit67

zit67 Junior szaki

2 db csatni

Gio és -szellorozsa- kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Jól gondolod. Állatokra vagy fákra érdemes kihasználni.

-kesudió-, Gio, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Nem tudom hány ezer kirakós variációnk van, de még nem találkoztam 2 egyformával. Viszont eléggé eltérő a nehézségi fokuk, van amit nagyon egyszerű kirakni, és van amivel tényleg kell egy kicsit szórakozni. Mindig van 2-3 olyan elem, amiknek olyan az alakja, hogy sok helyre nem lehet őket pakolni. Szerintem ezeket érdemes lerakni először, és az egyszerűbb alakzatoknak már adott a helyük.
    Egy biztos, olyan nincs, hogy valamelyiket ne lehetne kirakni ;)

Lillapilla73, Ribiszke, Fuhur és 15 más kedveli ezt.
  8. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!

24 játék után az átlagom 19 felett van. Volt úgy, hogy 17 mp alatt átpakoltam, de volt olyan is, amivel 7,5 percig küzdöttem. :cry:
    De meg is érdemeltem, mert most olvastam vissza, és már tudom, hogy ki lehet lépni, nem veszik el a lehetőség. :D
    Goethe idézete most éppenséggel rám is illik. :(

nagymami2, Ribiszke, Gio és 6 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egyfelől Leho arra utalt, hogy nem eventezik. Másfelől miért lenne ez dicsekvés? Ugyan a számomra a farm semmiképpen sem jelent versenyt, de van akinek számít, milyen gyorsan végez. És akkor is számít, ha nem is a többiek megelőzéséről van szó, hanem arról, hogy minél gyorsabban letudni az eventet, hogy folytatódhasson az a farmon, ami jobban érdekli - dekorokkal TP-zés vagy gazdakör, vagy bármi más. Ha leírja, hogyan csinálta, mennyit pörgetett, mennyi szupertrágyát és egyebet használt fel, az mások számára is hasznos lehet.
    És mindez miért lenne rossz hatással a többiekre? Nem verseny ez. Vagy az zavarjon, hogy más teszem azt költött, amit én nem akarok vagy nem tudok megtenni? De ez a való világban is így van. Nem tölthetem az életemet irigykedéssel... Ha költött, az nekem is jó, mert tudok játszani. Hamar befejezte az eventet? Egészségére. Én utolsó nap fogom - hacsak nem pörgetek valamit a keréken, de nem alapozok erre. A saját játékomat játszom, másoktól függetlenül.

10. Caccus

Caccus Fórum veteránja

sajnos a baj az, hogy nem lehet forgatni őket, pedig jó lenne, de hát ez van.

11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Valter nálam már kész is van!Nem játszom ezt a tologatóst és kész.xDA bahát megcsinálom és viszontlátásra.xDMost békázok,kígyózok jó ára van a piacon.;)

-W-595-, Swordfish, imi010 és 8 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm a megerősítést.
    Azt hiszem kicsit még pihenni fog a pajtában, mert ritkán van nálam olyan, hogy csak fa és ól van kint. :)

Kár, hogy ilyenkor nem lehet cserélni valakivel, akinek meg ilyen kéne, amolyan nem :D

Gio, imi010, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  13. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

40 Panni? Nekem is egy darab van a tölgyön. Legalább nem panaszkodom, hogy hurcolnom kell. A felröpi megvan mindig! Forró elixírt imádom, mert azzal haladhatok előre!

kelleri, Döbi65 és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  14. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok! Valentin napra szeretettel!
    Ámor ágyú elsütve, mert olyan cukker és mert most van itt az ideje. :inlove::inlove::inlove:(a hatótávolságban tartózkodókért felelősséget sem én sem a BP nem vállal!!!!:pxD)

15. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Azért nem semmi hogy sokan milyen fölösbe vannak kacsa kata illetve szupertrágya ügyileg ha már 20-30+ játékot letoltatok. Brutális ... tartok kemény 9-nél.

Varázslat6869 és ildiko44 kedveli ezt.
  16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Megint csodát alkottál!!! :inlove:

Minden szavaddal mélységesen egyetértek! :)
    Nem olyan nagy baj az, én is 8-nál tartok, de idő még van, csak türelem kell, no meg a szorgalmas kapálgatás. (Nem osztom az észt, csak úgy gondolom, ahogy Toma mondta: nem baj, ha mások másképp játszanak. Én még hozzátenném, hogy elronthatjuk a játék örömét, ha arra figyelünk, hogy másoknak más lehetőségeik vannak.) :)

Utoljára szerkesztett: 14.2.19
  17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

én jelenleg a Bahán a 9-es szintnél tarok, kell összesen a 12-sik még 1200 db. gaz és kész vagyok vele

kovacstne kedveli ezt.
  18. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Mi az a forró elixír???

osztrak12 kedveli ezt.
  19. mekkelek2011

mekkelek2011 Járnitanuló

Szia, napi ajándékként küldhető szezonális kis mütyür, 15 alkalommal lehet betakarítani.

Swordfish, csillus35 és Döbi65 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Toma :)
    Most volt időm végig olvasni azt a pár oldalt amit leírtatok idáig. Sok mindenre reagálhattam volna, de nem láttam értelmét. Viszont amit Te itt most megfogalmaztál, leírtál köszönöm neked.
    Az eventet még nem kezdtem el, más célom van jelenleg amit fontosabbnak érzek. A játékot kipróbáltam 20/20-as eredményeim voltak vele, szerintem nem lesz gond a minivel. A kockázást 183 játékkal vittem végig durván 2 nap alatt. 3 Flöst nem sikerült kiraknom ezeket sajnálom (1-es, 4-es és 6-os nem jött össze).
    Amint elérem a célomat bontom a farmot és nekiállok az eventnek a saját ütememben és csinálom veletek együtt én is. Nem tartom létszükségletnek, hogy végigérjek, de igyekszem befejezni :)
    Az eredményeimet ritkán hozom ide, pontosan azok miatt amiket felsoroltál.
    Szeretek eventezni és szeretek gyorsan végezni. Nem versenyzek senkivel, csak a lehetőségem határait próbálom feszegetni, de ha azt leírom, hogy mit, mivel és hogyan csináltam kapok hideget és meleget, pedig nem bántó/kérkedő szándékkal írom.
    Próbálom én is a saját játékomat játszani, úgy ahogy én azt élvezem és kihasználok minden lehetőséget ami nekem adott ebben a játékban a szintemen :)
    Mindenkinek nagyon jó szórakozást, sikeres eventezést kívánok :)

Lillapilla73, csio70, kosagi és 25 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.