Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egyenlőre Pletyka... még bármi változhat;) Akár az utolsó pillanatban is!
    Azt gondolom, csak sima minievent lesz;) Lehet pótolni a megfogyatkozóba lévő dolgokat!

varga1234 kedveli ezt.
  2. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Kis segítséget szeretnék kérni a tenyésztéshez!
    Akkor most milyen tényésztésre készüljünk szeptemberben? Madár, kétéltű és hüllő?

varga1234 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Én ezzel fogok készülni, de lehet, hogy elvesztem az eventek és a jelvények között. Csak saját felelősségedre ajánlom, mert ez csak pletyka:)
    emlősök - hüllők - [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    halak

-Palika17- és varga1234 kedveli ezt.
  4. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Nem tudni de én és még sokan emlősök madarak kétéltűek ,de lehet a kétéltűek helyett hüllők

Igen tegnap reppent fel a hír én még kétéltűt raktam be már ki nem veszem majd látjuk

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.23
    -Palika17-, aida2330 és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  5. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Oké, köszi szépen! Akkor egy visszafogott mennyiséggel készülök.

-Palika17- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

^^Ayumi^^ és -Palika17- kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

8. kackac259

kackac259 Utánpótlás-írogató

C
    Csak kérdezem, és ha madár,kétéltű , hüllő lesz mégiscsak ?

9. -Holdfeny-.

Akkor lesz olyan betett tenyészet ami nem ad majd kokárdát:music: Aki előre készül... az ezt bevállalja;)
    Ez pletyka!:inlove: Bármikor változhat bármi!8)

^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!
    Ha mered csinálod, ha félsz akkor megvárod a hivatalos eventismertetőt és az alapján rakod be a 132 tenyésztést az valószínűleg biztosabb lesz.
    Ha ide ebbe a topikba berévedsz akkor számolnod kell azzal, hogy itt semmi sem biztos, amíg a hivatalos ismertető meg nem jelenik róla.
    Mi itt Merilin irányításával és a külföldi jósok, játékosok által megosztott információkkal találgatunk.

-Palika17-, rozo52, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  11. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Hoppá én madarakat raktam be emlősök helyett de megfelezem ezis azis lesz

12. -Holdfeny-.

Szerencsére, minden tenyésztős eventnél van 1 tápos akció...:music: Itt veszíteni nem lehet8)

13. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

De azért nem lett volna rossz. Lett volna mit csinálni rajta, ha már olyan kevésszer van.

Ez most annyira nem biztos, mint eddig bár az is csak egy pletyka... Bár Merilin megerősített pletykája.

14. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Utoljára szerkesztett: 27.8.23
    -Palika17-, Kincső52 és achmed1122 kedveli ezt.
  16. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves varázsló - tanoncok!

Lapozgattam az idézőkönyvemet.
    Az előttünk álló hétvégéken elsőként türkizkékre lehet szükség, a következő úgy néz ki bordós árnyalatú, és a végén pedig mintha a zöld utáni lila jönne... :music:

PZoli64, -Palika17-, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Merilin!

Köszönjük szépen :)
    [​IMG][​IMG][​IMG]vagyis emlősök hüllők és halak

Jól sejtem, hogy a szeptemberi tenyésztés több hétvégés lesz? A szavaidból és a lengyel fórumon a beszélgetésekből is ez derült ki számomra :)

18. -Holdfeny-.

Közben olvastam, hogy 3 hétvégén lesz tenyésztős event:music: Ha valaki mindháromra készül akkor kézzel kell leszedni a kupiból az aktuális sorokat:music: Annyira nem leszünk elkényeztetve, hogy mindhárom hétvégén legyen egytápos tenyésztés:oops:

19. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Hát, egy kis kockázatot most megér az egytápozás :music: Meg így most már annyira nem vagyunk vakon :music:
    Én most telepakoltam a tenyészetet, változatosan van most egy kevés mindenből, meglátjuk majd mi kell az eventhez. Ami marad, annak is meg lesz a haszna.

Utoljára szerkesztett: 27.8.23
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Én pusztán a logikámra építve az első hétvégére csak emlősöket készítek be a terepbe... ( a német jós képeinek sorrendje segít a gondolkodásban és Merilin jóslatának a sorrendje :).):
    [​IMG] [​IMG]emlős
    2. hétvége:

[​IMG] [​IMG] Hüllők

3. hétvége:
    [​IMG] [​IMG] halak

Nem fogok aratgatni a tele kupiban.. utána pedig megnehezítem a saját játékomat kétharmadig tele tereppel.
    132 emlőst készítek be, vagy jó lesz, vagy nem, de utána rögtön pótolható a megfelelő kategóriával, ha nem jó esetleg a sorrend...

PZoli64, -Palika17-, Kincső52 és 2 más kedveli ezt.