Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Bizony... az idézőkönyvem szerint is itt repkednek a szentek és a tündérek is... a szemeimre rózsaszín köd ereszkedett a látványuktól :inlove::inlove:
    Szinte beleszédültem, mindenhol csillagokat látok! :) :music:

Azon gondolkodom, hogy az újdonság vajon meg fog -e tudni maradni a földben? :p:music:

A távoli kelet felől bámulnak ránk... elég hátborzongató a látvány... :wuerg::wuerg::wuerg:

--------------------------------

Hétvégente vendégségbe jön majd egy nagyon kedves ismerősöm, egy igazi boszorkány! Talán elleshetek tőle néhány trükköt, praktikát! :music:xDxDxD :inlove:

vihence, maszilva, farmerSS és 8 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tenyésztés helyett... simán csak 2 rózsa ól????:eek:o_O Azért ez nem szédítő szín kavalkád...:oops:

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Merilin!

Rakjunk ki ólakat és szaporítsuk a két állatot (esetleg álljunk neki nullázni ezekkel?), mert terepbe kell tenni, vagy csak beadandó dolog lesz (így sokkal kevesebbre van szükség)?

Utoljára szerkesztett: 28.9.24
    farmerSS, HéricsBáró és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. karesz

karesz Fórumlakó

Milyen két állatot?

5. -gyöngy-581

Szia!
    A hozzászólásomban ott van egy zöld szó kattintsál rá és megtudod a választ a kérdésedre :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Sötétlő szentjani és macskatündér;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.9.24
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Remélem ennyi pici cica elég lesz . :D

semmirevaló, kmandy és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

:inlove:
    Aki nem csak színes ólat, hanem mindent IS szeretne... :music:;):inlove:

Ha picit visszaolvasol, akkor ott van a megoldás ;)

9. -gyöngy-581

Szia!
    Sajnos ez csak "félig" válasz a feltett kérdésemre.
    Mivel lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg, de a kérdésem arra utalt, hogy új tenyésztésnek nézünk-e elébe, még pedig egyszerre kettőnek (ez engem meglepett és elég hihetetlennek tűnik), vagy csak simán eventes beadandók lesznek?
    Ezt a második feltevésemet tartom hihetőbbnek még magam is.
    Majd jönnek ide nálam okosabbak akiket jobban izgat ez a téma, átadom nekik a kérdezés lehetőségét.

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Hurrá akkor meg van a 2 állat...
    lesz új színes ól... :music: kettő is...
    A mindenhez ezt a két új állatot fogjuk tenyészteni???:eek:o_O
    Nemáááááá volt néhány ötlet már a több új tenyésztés egyszeri bevezetéséről... :p Csak nem megvalósul????:eek:o_O
    Áhh nem... ;)

farmerSS kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Szerintem Merilin megadta a választ mind a két kérdésedre azzal, hogy :

"Aki nem csak színes ólat, hanem mindent IS szeretne..."

A zombijuhnál is egy eventtel kezdődött, ugyanígy mint majd ennél. A felröppenő világítórúd volt, amit csak ez a jószág adott.

Az event különleges kelléke:
    Világító rúd

Minden zombijuh tenyésztéskor kapunk garantáltan 1-1 darabot.
    Más állat tenyésztése NEM ad világító rudat.

A mostani pletyka szerint ugyanilyen event várható, csak most nem a juhocska, hanem a macskatündér és a sötétlő szentjani tenyésztésekor kapunk csak világító rudat.
    Vagyis lehet nullázni ezzel a két óllal annak, akinek kevés állata van, mert ha majd jön az állandó tenyészállatos gazdaköri, akkor lesz mit beadogatni oda is.

12. -Holdfeny-.

Jó terv!:inlove:
    Csak ne utálnék nullázni;) :D

13. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Kicsit el vagyok keseredv 30. van és nem látok októbeti előzetest! Van valaki aki többet tud?

gyuszti0000 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

vártam én is...:music:
    majd csak jön:music: vagy nem:wuerg:
    meg kell tanulni vakon játszani8)

vagy kereshetünk róla infót itt ott...:music:xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 30.9.24
    semmirevaló és gyuszti0000 kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Emlékeim szerint az előzetes eventnaptárak jellemzően délután szoktak kijönni.

16. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali!

Igen, eddig minden eventnaptár 15:00-kor jelent meg, visszanézve májusig.

Előző hétre vártam én is, csütörtök esetleg péntek, de így is megfelelő lesz ha mai nap bedobják, legalább lesz miről csemegézni egy picit. :)

vihence és -BombadilToma- kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

igen... de olyankor nem a következő naptól élesednek....
    de várunk... nem történt tragédia...:music:

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali!

Szerintem első körben csak 4-ik (rózsaszín) szintig kapjuk meg az ól és terményes fejlesztéseket, és egy kis idővel később fognak neonosodni. Abból vonom le ezt a következtetést hogy a tigris tenyésztés 2024 júniusában jött be a játékba, de csak az első 4 szintje, míg a neonosodása csak most volt szeptember végén.
    persze tévedhetek én is, de ez csak egy tipp, az előző állatból kiindulva.

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nehéz a múltból következtetni a jövőre. A neon ólak később kerültek játékba, mint a többi színes ól, és fokozatosan érték utol a többit; alkalmanként akár 2-3 új neon ól bevezetésével. A neonosodás a tigrisekkel lett teljes; minden tenyészthető állatnak van már neon ólja. Vagyis mostantól új helyzet van, és nem tudjuk, hogyan akarják kezelni. Szerintem logikus lenne innentől a tenyésztés játékba kerülésekor az összes színes ólat elérhetővé tenni, és a terményes neonokkal folytatni a neonosodás folyamatát. De persze minden a játékmesteren múlik, simán lehet úgy, ahogy írtad.
    Ráadásul a teliholdas terület egy kissé más; a zombijuh tenyésztést is két részletben tették játékba: először csak az első három vagy négy szinttel, utána a többivel. Ez lehet így akár most is; több event, kevesebb gond, több szupertáp... Már csak azért is elképzelhető, mert - ha hihetünk a pletykáknak - egyszerre két állat lesz tenyészthető, és egy kicsit sok(k) lenne a jóból két teljes tenyésztés. Ráadásul mindez a teliholdason, piac nélkül.

Utoljára szerkesztett: 30.9.24
    HéricsBáró, zsoxxya, vihence és 7 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

lesz egy egész hónap a rémület jegyében....:music: idő mint a tenger... jöhet bármi;)