Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vajon a beadandók klasszikus mennyiségek lesznek? Vagy vastagabban fogott a játék mester ceruzája?:music:

peter1022 és Synodendron kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kedves Merilin!
    Megsúgnád nekünk, hogy ezzel a felhővel mikor fogunk találkozni és milyen hatással lesz a játékunkra?
    [​IMG] forrás
    A cseh jós csak annyit írt, hogy jön, de mikor és mivel?

HéricsBáró, Swartsch és peter1022 kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ha jobban megnézed, akkor látni fogod, hogy ez a Helgrid legendája felhősor a dekorok nélkül.
    :)
    Lehet először nem tematikusnak tervezték a felhőt. Vagy ezt a felhőt máshoz tervezték , mert az ismertetőben sem ez a felhő van, de mégis ez lett az event felhősora. Teljes fejvesztett katyvasz.
    Szóval csak a szokásos, akarunk csinálni valamit, de nem tudjuk hogyan, és minek, és miért, és kinek, kiknek is. De ha mázlink van, akkor lesz, akiknek tetszeni fog.
    :D

4. -gyöngy-581

Szia!
    Tudtam, hogy ismerős, csak nem tudtam hová tenni...
    A képet egyszer már elhoztam, de akkor másról folyt a vita, találgatás...
    Viszont ismerve a következő programokat már nem tudtam beilleszteni a játék menetébe sem...
    Aztán, ha mégis bekerül, mert beszuszakolják valahová, akkor majd jól meglepődünk rajta :D

HéricsBáró, Swartsch, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  5. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Sziasztok. A TOP- ról van bármilyen hír? Lesz? Mikor lesz kb. ?

peter1022 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia!
    Merilinnek erre a modatára hisszük azt, hogy a TOP-ról szól: "Ne feledkezzünk meg arról, hogy arassuk le az utolsó terméseket a kertből, mielőtt beköszönt a fagy..."

De ha picit türelmesebb vagy nem sokára jön a novemberi eventnaptár, ekkor lehull a lepel a nagy titokról, hogy lesz-e vagy nem lesz?
    ma 30. van, legkésőbb holnap kiderül a válasz az eventnaptárból.

HéricsBáró, bota493, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Én már megoldottam.

varga1234, Synodendron, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Utoljára szerkesztett: 30.10.24
  9. -Holdfeny-.

DevilMókus, varga1234 és peter1022 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Sziasztok :)

Egy kis ismétlés/emlékeztető + egy fa :)

Hírek a Bahamarama-ról

[​IMG] Lecocarpus [​IMG]Lava Cactus

[​IMG]Scalesia forrás

Utoljára szerkesztett: 31.10.24
  11. blogger55

blogger55 Haladó

20231119_184746 22másolata.jpg 2023

peter1022 és inanna11 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

úgy tűik nem nyitunk új kamrát... ezek elférnek a régiekbe...:music:

13. -gyöngy-581

Sziasztok!

A Viking Games XII

Ingrid ismét kitünteti magát kiemelkedő fejszedobó képességeivel!
    Segíts neki minél több közvetlen találatot szerezni, és nyerj nagy viking díjakat!

[​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG] forrás

Hasonló eventünk volt már itt

Az eventben megnyerhető dekorok:
    [​IMG][​IMG][​IMG]forrás

Utoljára szerkesztett: 3.11.24
    HéricsBáró, PZoli64, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  14. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali!

Reménykedem a jó nyereményekben és a jó felhősor(ok)- ba(n), hasonlót várok mint az előző Viking saga-nál.
    Akkor 3 felhősor volt megszerezhető és 3 igen jó dekor.
    Sajnos a nagy lakoma event egy kicsit csalódás volt számomra, többet vártam egy picit hogy őszinte legyek.

Amióta bejött ez a matrica sorozat album, azóta kizárólag 3 db matricát kapunk minden maximálisan teljesített event után, úgy látszik szórni akarják az embereknek hogy haladjanak azzal is. Nekem sajna az első sorozat nem lett maximálisan kész mivel már nem volt beragasztható matricám a szerencseérmével meg nem annyira bántak bőkezűen az osztogatás terén, de majd behozom ha ennyi matricát kapunk a jövőben továbbra is.

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Matricát ingyen kapunk... ragasztó is csepeg de majd jóóóó sokat vehetünk is;) póolni a matricákat nem könnyű...
    Kíváncsian várom a következő matricás játékot;)

peter1022 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  16. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Nekem a matricás album bejött, én is várom a következő sorozatot, a kérdés viszont az hogy mikor jön.
    Mivel nem látom a novemberi esemény naptárban így gondolom nem ebben a hónapban tér vissza - vagy annyira titkolóznak körülötte hogy nem akarják hogy kiderüljön a konkrét dátum, vagy nincs is konkrét dátum egyelőre. Véleményem szerint ebben az évben már nem tér vissza - de ez csak személyes vélemény, semmilyen konkrét bizonyítékot nem tudok felmutatni - és amiatt gondolom ezt mert hamarosan itt lesz a december, jönnek majd a karácsonyi eventek és az ezzel járó nyüzsgés/mozgás nem hinném hogy ezek mellé betuszkolnak egy újabb sorozatot, nekem inkább a január/február lenne a szabad.

A matrica sorozat első része augusztus 29-től október 29-ig tartott, szóval 2 hónapja volt az embereknek elérni, ha hagynak ugyanennyi szünetet akkor olyan január körül várható a következő, bár lehet az lesz mint a szezonoknál hogy csak pár nap lesz a két szezon közötti szünet, de itt most szerintem egyelőre nem, mert a matrica sorozat sokkal komplexebb és több átdolgozást is igényel/több a velejáró munka is.

Persze ez mind csak az én örült elméletem, aztán meglátjuk hogy s mint alakul a matrica sorozat jövője és lehet már a hónapban visszatér, meglátjuk. Bízom abban hogy több lehetőség lesz a matrica sorozat alatt piros és narancszseton vásárlásra és jobb bónuszok is elérhetőek lesznek a jövőben (nem csak tp formájában, hanem pl termény bónuszként is).

Szia @Merilin!

Ebben az írásodban #7995 megemlítettél egy felhősort ami igencsak dobhat a tapasztalatunkon.
    Ha nem változott azóta semmi lenne egy elméletem:
    - Az írásodban azt írtad hogy ,,hajításnyira van tőlünk egy kicsit távolabbi event"
    Úgy gondolom hogy a hajítás alatt a Viking Saga event játékmechanikáját értetted (baltadobálás/hajítás) és az említett felhősor pedig a Viking saga event nyeremény felhősora lesz, persze ha azóta nem változott semmit.
    Köszönöm ha reagálsz eme "teóriára" :).

17. -Holdfeny-.

Az első etap jó volt, de azt hiszem sokan tanultunk belőle...:music:
    A következőt biztosan nem maxolom ki... Csak célirányosan....8)
    Ebben a hónapban én sem várom... - de nem bánnám, ha ideérne...:music:
    Ha túl sok lesz a kihagyás... értelmét veszíti a dolog... hiszen rengeteg ragasztót kapunk...;) S ugye nem az a cél odafenn hogy ingyen játszunk...;)
    Ebben a hónapban a nagy durranás a Top event lenne..8) De most úgy tűnik nem igazán érdekli a játékosokat:oops:
    Pedig lehetne tippelős játékot indítani arról, hogy olga hány farmot indít...:eek:o_O talán 234-et:oops:
    A top beadandó értékéről legalább körvonalazódni szoktak az értékek... az előző években október vége körül... Most talán még a fejekben sincsenek konkrét összegek...o_O

DevilMókus, peter1022 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórumgróf

Hello szomszéd!

Nekem ez a matricás dolog még mindig nagyon furcsa. Rákérdeztem a modiknál is a matrica sorozatban, lehet csak sejtelmesek akartak lenni de a smile ami ott volt, nem úgy tűnt mintha annyira közel lenne az érkezése. Így viszont furcsa, hogy ennyi ajándékot váltottak át matricás dologra, főleg, ha 2 hónapot kell várni a következőre. Talán ezért is gondolom, hogy nem sokára jön, viszont véleményem szerint inkább átdolgozás lehet a dologban, ugyan mit is adjanak...400% tudtam eltolni a pirosakat, élveztem, 8 napig kb...

TOP-ról nagy a csend, nem rúgok labdába viszont a kíváncsiság furdal már mi is lesz. Világjáróink se láttak máshol semmit se, szóval nagyon nagy a titkolózás :(

gyuszti0000 és peter1022 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Ez egy őrült farm... bármi előfordulhat... sőt még a változtatás jogát is fenntartják:p

peter1022 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Sziasztok!
    A Viking játékok XII. pletyijét kibővítettem a megnyerhető dekorokkal, akit érdekel nézze meg itt.