Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A fórumon nem tudunk Neked banki problémával kapcsolatban segíteni, mivel nem látunk rá a banki felületre.

A banki felületről és használatáról itt találsz leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bank.2324/

A bankkártyás fizetés lehetőségéről pedig itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rendel%C3%A9s-hitelk%C3%A1rty%C3%A1val-mastercard-visa-maestro.775/

Amennyiben nem ragaszkodsz a bankkártyás fizetési módhoz, akkor javaslom a Paysafecard fizetési eszközt.
    Erről itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/

spongyamáte kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Tudom, hogy nem ez a lényeg, de ha fontos, akkor az y-t begépelheted a következőképpen:
    Nyomva tartod a bal oldali ALT billentyűt, és begépeled a kódját a numerikus billentyűzeten:
    Y: ALT + 89
    y: ALT + 121
    Beszúrhatod a Windows Karaktertábla alkalmazásából is.
    Office-ban (Word, Excel, ..): Beszúrás -> Szimbólum.

genka53, Matold, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  3. Évamama51

Évamama51 Utánpótlás-írogató

Szia ! 600 farmpengőért észrevétlen nagyságu terület? De mégis mekkora, amikor kevesebbért nagyobbat kaptam. Azt hittem a sárga alapszín jelent valami pluszt.

osztrak12 kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden terület, függetlenül attól, hogy mennyibe kerül, 5, 6 vagy 7 kockát tesz ki. Az utolsó négy terület 7-7 kocka. Itt megtalálsz mindent: https://board-hu.farmerama.com/threads/házi-kedvenc-futtató.16929/#post-895729

Kuzdern kedveli ezt.
  5. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Szia !Nekem ha beirom a kodot mindig azt irja ki hogy nincs bent a rendszerben!!! mit tegyek!!!!

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Törekedj arra, hogy írd be helyesen, ugyanis a kód működik.

7. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Tisztelt Modik!
    Idegesítő dolog, hogy pl. a jelenlegi eventnél vásárolnék növényeket alapként, mely során a vásárlás után az 5. pályára vagy készülő feladatra ugrik minden ok nélkül. Szeretnék a feladaton végigmenni, vásárolni, ez az ugrálás nem korrekt egy ügymenet erre.
    Majd ha az 5. teljesítésre óhajtok menni, akkor oda klikkelek, de eléggé buta ezen megoldás. **********
    ÜDV
    Kellemes Ünnepeket!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.12.19
  8. |Tamás|

Szia!

Nem igazán értem, hogy pontosan mi a probléma.
    Leírnád pontosabban, részletesebben, hogy hol, mire kattintasz, mit csinál a gép stb...

Jah, nem mellesleg trágárság mentesen, mert egyéb esetben elbúcsúzunk tőled egy időre.

osztrak12 kedveli ezt.
  9. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

A copy-paste mód nem működik, kézzel kell begépelni :)

10. qqce

qqce Junior szaki

Sziasztok. Az egyik megrendelő dobozhalat kér. Melyik ól adhatja?

osztrak12 kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Itt mindent megtalálsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/zenfirka-talányos-tenyészet-állandó-gazdaköri-küldetéssel.18922/

Dobozhal medence
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 1.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Dobozhal medenceTermény: 1 db dobozhal
    Érési idő: 16:00 óra
    Tapasztalatpont: 160 TP
    Trágya mennyisége: 4 db
    -2019. december
    Zenfirka talányos tenyészetben
    -

osztrak12 kedveli ezt.
  12. qqce

qqce Junior szaki

Köszönöm szépen.

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Évamama51

Évamama51 Utánpótlás-írogató

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni,hogy 3 napja minden vevőnek leszállítom,amit kér. 1 vevőnél volt első nap olyan,hogy 3/4-ed feladat volt kész,mikor a 4/4-nél felfigyeltem,hogy a 2 termékből csak egyik van. Lehet,hogy az itt sokat emlegetett Dobozhal volt. Nem tudom.
    Azt nem értem,hogy ajándékokat megkapom,de 3 X 8 vevő után még csak 12 szintet mutat. A 3 X 8 -1, az 23 vevői óhaj teljesítve kompletten.
    A másik feladatnál Gazdakörben viszont olyan szép a Manóműhely. Ha már megszereztünk 1 műhelyt,akkor miért nem maradhat valamilyen formában a játékban? Ezzel az erővel, bármelyik műhely, bármikor kivehető. Köszi : osztrak12ID: 46647915

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Szia!

1. A szintet nem darabra mérik, hanem pontokra. Annak megfelelően haladsz előre, mennyi pontot sikerült szerezned. Bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-szezon.18895/

2. Nem kell összekeverni a szezont a fazonnal. Egy event kellék nem összehasonlítható egy műhelyben megépített állandó játékelemmel.
    Egy eventtárgy bizony gyakran beváltásra kerül event végeztével, ebben semmi meglepő nincs.

genka53, -ágianyu33- és osztrak12 kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    1., Jaj, ezer bocsánat! Még pont azt akartam kérdezni,hogy a feladatoknál kapott pontok hol láthatok és mire szolgálnak? Ne haragudj,de ezt benéztem. A sok olvasással és ezekkel az 1 területes eventekkel úgy tele a fejem,hogy már saját magam bele keveredem.
    2., Nem kevertem össze szezont a fazonnal. Volt már nem is 1 eventünk, ahol akár több eventtárgy is maradt. Pl. Borsó autómaták,....stb
    Köszönöm a válaszod.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Csocsoovb

És volt pár száz olyan eventünk, ahol minden beváltásra került. A játékba bekerült "állandó" ól vagy fa azonban még soha nem került visszaváltásra. A téma lezárva.

genka53, -ágianyu33- és osztrak12 kedveli ezt.
  18. vmama

vmama Utánpótlás-írogató

Szia! Mi a helyzet a dobozhallal? Még ma is kérik.
    köszönöm a választ!

19. |Tamás|

genka53 kedveli ezt.
  20. vmama

vmama Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.