Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. h.antonia94

h.antonia94 Utánpótlás-írogató

Koszonom

2. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    A Gergő szülinapja tenyésztés - alapú hétvégi küldetések - 2022. szeptember event mind a 3 küldetését
    végigjátszottam. Az 1. és a 2. küldetést is teljesítettem, de nagy meglepetésemre a felhőhöz sajnos nem találom
    a Kiegyensúlyozott táplálkozás dekorokat. Szinte 100%-ra biztos vagyok benne, hogy nem tettem se felhőre, se
    területre a dekorokat.

Kérem, hogy segítsetek a megtalálásában.
    Nagyon köszönöm.
    PZoli64
    ID 56197504

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, ellenőrizd a megadott ID-számot. Sajnos valamit elírtál!

PZoli64 kedveli ezt.
  4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Elnézést kérek:

PZoli64
    ID: 56197804

Köszönöm.

5. mamarygen

Szia!

Köszönöm a korrekciódat, így már megvan a farmod, tudom ellenőrizni a logot.

A szédült szántón kellene kutatnod, az alsó sort pásztázd át, középtől jobbra haladva félúton rábukkansz majd.

PZoli64 kedveli ezt.
  6. b-meg

b-meg Aktív író

Szia kedves Modi hol tudok fákat vásárolni?

7. mamarygen

Szia!

A farmról, a piros kosár ikonjáról is kattinthatod a fás részleget a gazdaboltban.
    Külön a farmos, külön a szigetes vásárolható fák területi elosztásban találhatók.

Városban a Gazdaboltban is.

A kalózbarlangban is van alkalmi vételi lehetőség, de az árképzést érdemes megvizsgálni sok esetben.

Ugye tudod, hogy vannak olyan fák a játékban, melyek megvásárolhatók,
    vannak olyan fák, melyek titokfából fejlődhetnek ki, vagy
    ...

Egy összeállítást ajánlok számodra az Enciklopédiából: Fák a játékban gyűjteményben a teljes információköteg olvasható valamennyi fáról.

8. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!

Hatalmas elnézést kérve nagyon köszönöm.
    :D:D:D

Othep, -ágianyu33- és mamarygen kedveli ezt.
  9. Mogyi

Mogyi Aktív író

Sziasztok!
    Sajnos nem találom a Kiegyensúlyozott táplálkozás dekorokat, pedig úgy emlékszem megcsináltam a küldetés1.részét is,a matricám az megvan.
    Segítene,valamelyik kedves Modi? Köszönöm szépen.
    ID12136618 farmnév: Homeopata

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Sajnos nem fejezted be az 1. küldetést, a 4. feladatrész ezüst, arany és gyémánt része elmaradt.
    Ezért nincs meg a Kiegyensúlyozott táplálkozás dekor egyike sem a farmodon..

Mogyi kedveli ezt.
  11. Mogyi

Mogyi Aktív író

Köszönöm.Akkor nagyon siethettem és benéztem (((

12. -farmeranya-

-farmeranya- Fórum-zöldfülű

Szia! Hogy kérek segítséget a kiegyensúlyozott táplálkozás megkeresésében? Hol kérdezem meg a Modikat?

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Akár itt is jó helyen vagy, csak add meg a pontos farmnevedet és az ID számodat. Ez utóbbit a farmkeret alján találod, illetve ha kliensben játszol, akkor a Beállításokban (jobb felső sarok, fogaskerekes ikon, majd a legalsó csapó-villáskulcs ikon). (Amúgy a legjobb segítségkérő erre az Eltűnt tárgyak keresése topik lenne.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Mindkét farmomon megcsináltam az összes Gergő szülinapja tenyésztés eventet fél óra alatt. A Kiegyensúlyozott táplálkozás kitevő egyiken sincs az eszköztáramban Gazda: ibolya5545 ID: 11945633 Gazda: wacek54 ID: 12439983 a függőben levő feladatok közül is azonnal eltűnt amikor kész lett. Ki lett pipálva. Most azonban a kitehető nincs sehol.

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

ibolya5545 ID: 11945633 farmodon ki van helyezve a zuhatagok szigetére. Kérlek, a másik farmodon nézz körbe alaposan, hisz ha megcsináltad, ott kell lennie, csak valószínűleg ott is kiraktad valahova.

16. -farmeranya-

-farmeranya- Fórum-zöldfülű

Szia! Farmernevem -farmeranya- ID számom: 1890819 Kiegyensúlyozott táplálkozást keresem a felhősorhoz!
    Segítségedet köszönöm!

Szia! Farmernevem : -farmeranya- ID számom 1890819 Kiegyensúlyozott táplálkozás kirakóst keresem a felhősorhoz. Köszi a segítséget!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.22
  17. |Tamás|

Szia!

Nem szerezted meg a keresett dekort.

18. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Nem kéne átverni a játékosokat, ez a dekor nekem sem jelent meg a pedig minden feladatot megcsináltam. Az elvégzett feladatok között is ott van.
    Apóca47 ID 40181637

19. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Úgy tűnik, én is valamit elnéztem, és most nagyon szomorú vagyok. A Gergő szülinapja első részét befejeztem?
    Köszönöm, ha ránéztek: Gazda: Luca_511 ID: 13667325

20. |Tamás|

Szia

Mellékelnék Neked egy képet. Remélem ismerős.
    Senki nincs átverve, de ez a stílus elég vérlázító ránk nézve, hisz mi arról egyáltalán nem tehetünk, hogy Te kipakoltad ezeket a dekorokat, utána pedig elég érdekes stílusban közlöd, hogy a játék átvert, és nem kaptad meg. Ezen el kellene gondolkoznod, hogy kivel milyen stílusban beszélsz. Az alap intelligenciához pedig hozzátartozik a köszönés.

upload_2022-9-18_10-43-42.png

Matold, rjolka, stb_farmer és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.