Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

stb_farmer kedveli ezt.
  2. .Kormicica.

.Kormicica. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Aktiváltam a bölcs tölgynél a Varázslatos Múzeumot, de nem találom a térképen hol keressem? 220-as szinten vagyok. ID20804163 Köszönöm a segítséget szép napot kívánok. .kormicica.

3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A múzeum a váza ikon menüjéből helyezhető a farmunkra.

Bővebben itt találsz információt:

GYIK - Múzeum - raktárház új típusa - 2022. június | Farmerama HU

stb_farmer, Mici-farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. .Kormicica.

.Kormicica. Utánpótlás-írogató

Enike** kedveli ezt.
  5. Almaded

Almaded Junior szaki

Sziasztok!
    Legalább 3-4 év kihagyás után térek vissza. 107-es szinten vagyok. Van visszatérőknek információ összegyűjtve? Ha nincs, mikre érdemes figyelnem, mi változott?
    Köszönöm!

Mici-farmer kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Üdv újra a játékban! :)

Nagyon sok újdonság érkezett a játékba.

Ezen a linken találod a Farmenciklopédiát.

Javaslom figyelemmel követni a Fórum főoldalán a Hivatalos részt, mert itt adunk hirt a kezdődő eventekről és akciókról, fontos történésekről, és a Minden, ami Farmerama részt. Ott is leginkább az Eventismertetők, Játékismertetők részt.
    A teljesség igénye nélkül új event pl. a Szezon event, új fizetőeszköz a Farmpengő, és rengeteg új Láda, dekor, bónuszok érkeztek a játékba.
    A Segítségkérő topikokban pedig nyugodtan kérdezhetsz, ha valami nem világos.

7. Almaded

Almaded Junior szaki

Köszönöm

8. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Üdv újra itt, én tavaly év végén voltam ilyen "cipőben" - javaslom, hogy sokat olvasd a Fórumot, az Enciklopédiát, eventek idején (ami hetente van) az event csevegőjéből sokat lehet tanulni a rutinos, tapasztalt gazdáktól. Ne akarj mindent azonnal megérteni, megszerezni - türelem sokat segít :)

Almaded, stb_farmer és zsani_apja kedveli ezt.
  9. THRUD77

THRUD77 Fórum-zöldfülű

sziasztok nem találom a választ hogy az e mailt hogy tudom át irni a saját fioknál meg van de visza igazolni nem tudom mivel nem jo már az az e mail cim

üdv Thrud bocsánat Gazda: THRUD77 ID: 7730687

10. Othep

Szia.

Ha megszűnt vagy elfelejtett e-mail-edet cserélnéd, akkor kérlek, vedd fel a kapcsolatot a supporttal.

Így éred el őket:

A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Minimum 140 karakterben részletezd a problémát.
    Az alapértelmezetten megadott e-mail-címet át tudod majd írni az újra, de a probléma leírásában is add majd meg a régi és a kívánt e-mail-címet.

A supporttal folytatott levelezésből kérlek, már ne hozz semmit a fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

stb_farmer kedveli ezt.
  11. -sanyabá-

-sanyabá- Fórum-zöldfülű

Ma vásároltam tintahalodút a gazdaboltban, de sehol sem találom. Hol keressem ?
    Köszönöm : -sanyabá-

12. Enike**

Szia!

Jelenleg azért nem lehet látni a menüben, mert az csak teliholdas eseményekkor látható. Tehát, amikor legközelebb lesz teliholdas esemény, akkor fogod látni Te magad is az ólakat.

stb_farmer kedveli ezt.
  13. Axelrosie

Axelrosie Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Problémám adódott farmarany vásárláskor! 11 óra 37 perckor vásároltam 150 farmaranyat és nem lett jóváírva! Mindent ugyanúgy csináltam,mint eddig! 11 óra 45-kor vásároltam megint és azt megkaptam! A számlámról viszont két levonás történt!
    Axelrosie ID: 50141146

Bathilda kedveli ezt.
  14. Enike**

Szia!

Kérlek, ellenőrizd le az ID-számodat, és írd meg azt egy új hozzászólásban. Addig sajnos nem tudom ellenőrizni.
    Köszönöm.

Bathilda kedveli ezt.
  15. Axelrosie

Axelrosie Utánpótlás-írogató

Az az ID számom,amit elküldtem! ID: 50141146

Bathilda kedveli ezt.
  16. Enike**

Szia ismét!

Bocsánat, valamiért nem fogadta el elsőre az ellenőrzéskor. :(

A megadott adataid alapján a mai napon csak egyetlen vásárlást látni, 2022-09-27 11:46:21-kor vásároltál, 1 db 150 farmaranyat tartalmazó csomagot.
    Ezt megelőzően 10 farmaranyad volt, most 160 lett.

Amennyiben a bankod oldaláról azt látod, hogy kétszer került a csomag ára levonásra, akkor további teendő szükséges.

Ha megvan a két vásárlásról szóló e-mail visszaigazolás, akkor kérlek fordulj a Payment Supporthoz, ahol az űrlapon meg tudod adni az ellenőrzéshez szükséges adatokat, valamint fájlt is be tudsz csatolni a fizetés megtörténtéről.

Köszönöm az együttműködésed.

Bathilda kedveli ezt.
  17. marika0507

marika0507 Junior szaki

Kélek tájékoztass hogy lehet hozzájutni a hoz a molyhoz? válaszod előre is köszönöm

18. Enike**

19. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok!
    Klárika51,ID:36255600,farmara magyar vagyok.2022 09.hóban lejár a bankkártyám,hol tudom kíjavítani a régi adataimat,hogy vásárlásnál ne okozzon promlámát.Segítségeteket előre is köszönöm.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Játékban, a banki oldalon lehet a régi adatokat törölni a lejárt kártyád miatt.

Van egy téglalap alakú kapcsoló: "Állapot és felmondás" a felirata. Jobb oldalon, a magyar zászló előtt találod, látod.

Ezt kattintsd, és töröld a megnyíló ablakban az ott szereplő adataidat.

Mikor ezzel végeztél, ki kell lépned a játékból. (ekkor a rendszer érzékeli a változást! - ezért fontos a kilépés)

A játékba lépésedet követően, ha vásárolni szeretnél, akkor ki kell választanod, mi az a tétel.
    A kosárba helyezés után a fizetést az új kártyaadatokkal már intézheted.
    (Feltételezem, hogy az új kártyát már aktiváltad, így az azzal való internetes vásárlás gondmentesen megtörténhet)

Sikeres játékot kívánunk!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.