Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Tavaly sem volt, lehet azelőtt sem. Egyáltalán van még ilyen? Decemberben szokták közölni, ha jól emlékszem.

Kuzdern kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Tavaly is később jött, légy türelmes ;)

rjolka és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Minden évben van Rackós dekor - napi bejelentkezési dekorokra vonatkozó felhősor.

Volt idő, alkalom, amikor a karácsonyi időszakban érkezett a felhősor, felhősorok köre a játékban.
    Rengeteg plusz munkát adott a felesleges és keresési kérések megválaszolása a moderátorok számára, ezért döntöttek arról, januárban lesz ez a lehetőség. Addig talán mindenki maga összegyűjtheti a belépési bónuszos dekorokat a menükbe, nem másokra vár a kutatásokkal.

Már az elmúlt évben is csak a szülinapi évforduló idején érkezett erről hír a központból.

Javaslom, nézz utána a felhősoros ismertetőknél, és akkor nem leszel tájékozatlan, nem írsz "fals" információt, hogy nem is volt már jó ideje ebben része a játékos közösségnek.

benedekbobe63, rjolka, mamszi5107 és 4 más kedveli ezt.
  4. juditrenata

juditrenata Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Elnézést kérek a zavarásért, ezzel a mostani eventtel dilemmázom. Nem tudom leadni a gömböket... igaz, mindjárt lejár az idő, de ezt akkor sem igazán értem...
    Régebben már játszottam, aztán volt egy kis szünet... még azt is elfelejtettem, hogy hol aktiválom a bónuszt :cry: úgyhogy, le is maradtam róla...
    Ha szépen megkérlek, kiokosítanátok?!
    Előre is köszönöm szépen :D

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem írtál részleteket, hol nem tudod leadni a gömböket. De ha lakat van egy mezőn, akkor nem váltottad ki még a mellette levőket.

stb_farmer kedveli ezt.
  6. mamarygen

Szia!

Az idő, az event lejárata miatt már nagyon szoros!

Ha szeretnéd hasznosítani a feladatok pontszámai alapján a jutalmakat, magadnak kell átnézni, hol jársz, mit tudsz tenni.
    Az eventleírás a támpont:
    Itt előbb a 3 ösvényes felületen kell végig haladni, ott növények és néha felröppenők a kívánalmak, melyek a haladást szolgálják.

Van minden eventhez csevegő topik, ahol sok hasznos infó Játékosok tollából olvasható.
    Legközelebb hagyj időt ehhez is, hogy sikerüljön a hagyományaidnak megfelelő teljesítés a játékban.

stb_farmer kedveli ezt.
  7. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok! Érdeklődnék ez mi? és mielótt leirjátok ez nem géphiba! Tul vagyok az ősszes mindenen. Ugy hogy segitség!
    Kőszőnőm

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ismerős a hiba, már javítják. Frissíts, lépj ki-be..... el fog tünni.

9. Technics11986

Szia! Frissítettem de azt hittem túl vannak rajta. Mindegyik böngésző ezt produkálja. De folyamatosan.

Neni60, Sali~*.*, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Nem megy az olyan gyorsan;) nagyon év eleje van még.

Sali~*.*.*, Technics11986 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Technics11986

De ezt a karbantartás óta játsszuk. Nem unják még? És el híheted türelmesen várok. Már gépet is megnézetem hátha én vagyok a bamba teljes újra telepítést végeztem, :D:p

Neni60, ördög0 és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. lodenkabat

lodenkabat Utánpótlás-írogató

Sziasztok, az alpesi raktár nekem tegnap óta nem működik, ez ismert hiba?

Enike** kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Szia!
    Igen ismert. Már jelezték az illetékesek felé. Türelem.

14. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Megvettem a "Vidítsunk fel egy mufurcot felhősor 2"-t és az rávalót az "Ünnepi hinta"-t is. A kérdésem, hogy mi lesz vele az event végén. Az eventet nem tudtam befejezni, mert ünnep volt, és a karásony családi ünnep. Ez nem kifogás. De a másik rávalót nem tudtam megszerezni. Köszönöm ha valaki válaszol.

15. mamarygen

Szia!

Sokan ünnepeltek a családdal. Sok játékos úgy ítélte meg, hogy nem fér bele az időbe a játék.
    Voltak, akik egy részét vállalták be, csak annyit teljesítettek, amihez időt találtak.

Amit az event boltjából kiváltottál, az már a farmodon marad. Használhatod a dekort például másként.
    A csere-eventek idején - amennyiben a felhőre való tárgyak meghirdethetők lesznek, lennének - néhány elem pótolható lehet ... Ezt mi most nem tudjuk megmondani, megírni, csereképesek lesznek vajon az eventes dekorok?
    Vagy más módon is megszerezhetővé válnak?

apcimama és stb_farmer kedveli ezt.
  16. csabacsiga

csabacsiga Fórum-zöldfülű

Kedves moderator, vagy akárki, akinek az a dolga, hogy ezt olvassa. A csabacsiga farmon azért szenvedek, mert nem tudok kártyával fizetni. Nem, nem a kártyával van baj, hiszen másik farmon nagyon jól működik. Azt mondjátok meg, kinek van arra lehetősége, hogy a fizetési lehetőségekbe visszavegye a kártyás fizetést! Köszönöm szépen és jó munkát nektek!

17. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mi itt a fórumon a fizetéssel kapcsolatos gondokat nem tudjuk megoldani.
    Ehhez a játék supportját érdemes felkeresni a farmról, a szokott felületen. (Nem a probléma a vásárlással - témát kell jelölni, hanem vagy az általános kérdéseket, vagy a játékkal kapcsolatos kérdéseket az űrlapról.)
    Részletesen le kell jegyezni a "levélben", hogy mikor és mit vásároltál vele utoljára, amikor működött még ez a fajta vásárlási lehetőséged.
    Pontos dátumot, pontos adatokat kell írnod (banki adataidból visszanézhető, illetve az email-ek között is a visszaigazolásokból). Milyen kártyád van, amivel a vásárlás most nem működik.

A supporton feladatot teljesítő Kollégák segítenek kideríteni az okokat, javaslatot írnak, majd annak alapján kell a lépéseket megtenned.

Kérlek, járj el a leírásom alapján.

Itt, a fórumon nem lehet sem a személyes, kártyás adatokat leírni, sem a levelezés tartalmát nem lehet megosztani senkivel!
    Ez a levéltitok betartása miatt és a személyiségi jogaid védelmében van szabályozva!

Köszönöm, ha ennek alapján jársz utána a kártyás dolgodnak.

És kérlek, légy türelemmel, bizonyára időbe fog telni, amíg utána tudnak nézni, mi lehet a probléma.

stb_farmer kedveli ezt.
  18. a1a4

a1a4 Haladó

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy csak nálam nem működik a különleges termékeket tároló akármi, ahonnan kitehetném a tortaszeletet, hogy 1000x-es TP-t kapjak a tenyésztéseknél, mivel most annak van itt a lehetősége, vagy ez ismét "csak" egy hiba??? Köszönöm, ha valaki adekváltan válaszol.

19. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Én be tudtam tenni a rekeszbe gond nélkül :) Honnan próbáltad berakni? Pajtából vagy a rekeszfület nyitottad meg?
    A modiknak az ellenőrzéshez szükségük lesz a farmnevedre és az ID-ra is.
    Egy frissítést követően azért próbáld meg újra berakni az arany rekeszbe a tortát :) Hajrá!

20. kisstimi87

kisstimi87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egy farmon mennyi szezonkehelynek kéne lenni? Nekem kettő van, nem emlékszek, hogy ez mindig így volt-e. Mindkettőt fejlesztegetem, de csak az érdekelne, hogy mindenkinek kettő van? Válaszokat köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.