Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Hiba, majd kiveszik a játékból.

Sali~*.*, stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Egy kis segítség a kezdeti lépésekhez, az event ismertetőből
    Egy gyors összefoglalást arról, hogy mi is lesz a játékmenet az Északi erdőben (a továbbiakban ezeket természetesen alaposan ki fogjuk részletezni):
    • Ha a fő farmon vagyunk, kattintsunk a felvonó ikonra a térképen, ezzel eljutva Gyopárvölgybe.
    • Gyopárvölgy az új terület központja, ahonnan a további területeink nyílnak. Jelenleg csak az Északi erdő területet, valamint az Alpesi megrendelőket érhetjük el. Kattintsunk az előbbire, ezzel eljutva az Északi erdőbe.
    • Mivel még nincs rendelkezésre álló Alpesi fánk, amit elültethetnénk, menjünk az Ácsműhelybe, ahol lehetőségünk van Alpesi fák létrehozására.
    • Kezdetben még nem lesznek meg a szükséges alapanyagaink a fák létrehozásához sem, ezért át kell mennünk a fűrészmalomba, ahol alapanyagokat (pl. humusz, zöld üzemanyag) tudunk készíteni a klasszikus játékbeli növényeinkből és faterméseinkből.
    • Ezután visszamegyünk az Ácsműhelybe és elindíthatjuk az első Alpesi sárgabarackfánk legyártását, amely elkészülte után a raktárunkba kerül és elhelyezhetjük azt az egyik földterületen.
    • A fa több növekedési fázison megy keresztül és többször is aratható, amíg el nem éri az életciklusa végét és ki kell majd vágnunk. A kivágás után fatuskókat kapunk, amelyek alapanyagként a fűrészmalomban tovább hasznosíthatók.
    • A fák aratásakor faterméseket és különböző felröppenőket kapunk, amelyeket ezután felhasználhatunk, hogy teljesítsük az Alpesi megrendelők megrendeléseit Gyopárvölgyben.
    • A megrendelések teljesítésének jutalmául ATP-t kapunk, amellyel alpesi szintet tudunk lépni és ezzel új építési terveket (és ezzel új fákat) oldhatunk fel a Bölcsességek Ösvényén.
    Ha segítségre van szükséged kérlek itt Gyopárvölgy tájékozódj, kérj segítséget.:)
    Kiegészítem még azzal, hogy a bemutató video akkor indul el, ha az ismertető táblán, alul a lécen van egy filmtekercs, szalaggal és egy ? jel.
    Ha erre kattintasz akkor elindul a video.

Utoljára szerkesztett: 8.5.23
    Sali~*.*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  3. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

MIBŐL LESZ A HAJZSELÉGYÁR ???
    köszönöm

stb_farmer kedveli ezt.
  4. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

A hajzselé a hangyász terményes ólja, ITT találsz róla bővebb infót.

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Örülök, ha segíthettünk!
    Nyugodtan kérdezz máskor is, ha segítségre van szükséged.
    További élvezetes játékot kívánok! :)

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Semmiféle információnk nincs erről.
    Egyelőre a meglévő területekkel kell gazdálkodnunk, ügyeskedni.

Pl. Megkeresed a terület(ek)re kirakott leggyengébb dekorodat, és azt lecseréled egy újonnan kapott erősebbel.
    A gyenge dekorokat a menüből nem tematikus felhőkre rakod.
    A nagyméretű 2x2-es fejlesztett dekorokból pedig pakolsz be Múzeum Raktárházba, ezzel egy kis helyet felszabadítva.
    A Fejlődési taktika topikban a Törzsasztalon beszélgethetsz is a gazdatársakkal, hátha más, jobb ötletek is vannak a dekorokkal való ügyeskedésre.

Kuzdern, stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Elakadtam a Gyopárba... megcsináltam a 2 jelvényt, de nem engedi kiváltani az ansu barackfát.. Ha lesz időtök, megnéznétek, hogy mit nem csinálok jól? Előre is köszönöm :)
    Zsuzsikan, ID: 51687563

8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Sziasztok! Rengeteg bőrönd címkém van, de nem tudom honnan. Hol állítottam elő? Kivel? mivel? segítsetek légyszi. Nem találok vele kapcsolatban semmit, Több, mint 5000 db van. Köszönöm.

9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Bőröndcímke szerszám, így tehát ugyanúgy szerezheted meg, mint a többi szerszámot, felröppenőként, barkácscucc ajándékból, szerszámládák nyitásából.

A Műhelyben megépíthető szines lúdólakhoz és a Lúd terményes óljának >>Böröndbolt>>megépítéséhez szükséges.

rozsazsuzsa és stb_farmer kedveli ezt.
  10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Erre a kérdésedre, egyszer már kaptál választ, itt
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-345#post-1319114
    Így sem sikerült megoldanod?
    Kérlek tanulmányozd át mégegyszer.

A Gyopáros csevegő linkjét is ideteszem, biztosan tudnak majd segíteni, ha ismét kérdezel.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/

stb_farmer kedveli ezt.
  11. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Szia. Igen, tudom kérdeztem. Átnéztem a leírást is, de megoldani a problémát nem tudom. Köszi

12. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nem emlékszem Calavera szuvenírre. Ezt mikor lehetett megszerezni, vagy ez még csak lesz? Az összes megvan, de ez hiányzik.

jeldo kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, kattints a kattintható zöld szövegre és már olvashatod is.;)
    >>Calavera szezon<< 2022. február

Sali~*.*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  14. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban megvan a szükséges 2 jelvényed hozzá, mutatom, hol kell beadni:

Jelöld ki a barackfát, ahogyan az alábbi képen is látod.

upload_2023-5-10_10-51-1.png

Azután, ahogy az alábbi képen kékkel jelöltem, kattints rá a lakatra, majd a felugró ablaknál add be a kért jelvényeket.

zsuzsikan.png

Remélem, így már sikerrel jársz! :)

Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  15. Enike**

Szia!

Bizonyára meg szoktad csinálni a szezonokat legalább a 39.szintig, mert azt írtad, a többi megvan.

Lehetséges, hogy rendelkezel a keresett dekorral, csak valahová kitetted, és ezért nem találod.
    Vagy pedig a másik lehetőség, hogy ezt a szezont (2022.február) nem vitted végig, és azért nincs meg a dekor.
    Ha segítséget szeretnél tőlünk kérni, kérlek add meg a pontos farmnevedet és az ID-számodat az ellenőrzéshez!

stb_farmer kedveli ezt.
  16. erzsoka79

erzsoka79 Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Van 1700 teve tápom, de a rendszer 78-t lát. El szeretnék adni de csak a 78-t tudom, szeretném tudni, miért?
    Gazda: erzsoka79 ID: 1328286

17. Lilianna99

Lilianna99 Utánpótlás-írogató

Gazda: Lilianna9999 ID: 17739399

Üdv!
    Van 1700 teve tápom, de a rendszer 78-t lát. El szeretnék adni de csak a 78-t tudom, szeretném tudni, miért?
    Itt is

18. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Tuti átváltottál a tápos fülre, nem lehet, hogy állatok eladásánál vagy és 78 tevéd van?

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Enike**

Szia!

Nálam minden további nélkül hozta eladásra az összes tápodat, ami jelenleg készen van.

upload_2023-5-10_14-59-29.png

Biztosan átváltottál az állatokról a tápra? Mert tevéd valóban csak 78 db van... baloldalt azt is ki kell választani hogy tápot, alapállatot vagy tenyésztett állatot szeretnél eladásra kínálni...
    Pirossal kereteztem, hol kell nézni!

erzsoka.png

stb_farmer kedveli ezt.
  20. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem alapján ezen a farmon 2116 db tevetáp van elkészítve.
    upload_2023-5-10_15-8-25.png

Ha ugyanazt a problémát tapasztalod több farmodon is, első körben elég egyszer jelezni számunkra.
    Kérlek, próbáld meg a fenti javaslatom alapján a tápok fület is kiválasztani, amikor eladni szeretnél.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.