Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok megint valami baj van a bagoly nem megy le a térképemről bezárom a gépet és várok egy órát és még mindig ott ül az a fránya bagyoly nézzétek meg kérlek benneteket nem tudom mit csináljak vele már ID14999302 elöre is köszönöm

2. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Kattints rá, és olvasd el a bejövő leveleket. Utána eltűnik.

3. dudute2

dudute2 Rutinos

elolvasom és az a baj hogy nem tünik el nálam kilépek vissza lépek még mindig ott van a bagoly most megint kaptam most órák kérdése mire eltünik nézzél be légyszive mi lehet a baj régeben nem volt ilyen elöre is köszi

4. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Ha nem tűnik el a bagoly / boríték, akkor van még olvasatlan üzeneted. Nem biztos, hogy a legfelső üzenet az olvasatlan, lehet több üzeneted is érkezett.

Ninett79 kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Már bocsi,de nem mai játékos vagy. Egy játékostárs nem tud benézni a farmodra, csak egy moderátor, ahhoz is meg kell adnod az ID számodat.

stb_farmer kedveli ezt.
  6. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok régen eltünt a bagoly most meg több órája bezárt géppel még mindig ott van az egész farmot mindjárt kidobbm költök rá és igy járok az ID 14999302 már 3 éve csak kütyüztem de megbántam hogy neki álltam májusban legyetek szivesek már komolyan venni és megnézni mi a baj gépet takaritottam mindent megcsináltam segitsetek már hagyto itt könyörögni elegem lett már nagyon 8 kor jött a bagoly elolvastam és még mindig ott van pedig bevolt zárval a gép is .

7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, hogy törölj néhány üzenetet a farmpostádból, a bejövő vagy kimenő üzenetek közül. Utána rendben lesz a levelezésed. Telített a postaládád, ez okozta a problémát!

stb_farmer kedveli ezt.
  8. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem alapján 2023-05-16 23:28:09-kor aktiváltál 6 db 1 órás kupont, valamint 2023-05-16 23:28:19-kor 4 db 3 órás kupont.
    A kuponoknak pont az a lényege, hogy csak akkor kell elindítanod, amikor valóban szükséged van rá. Ha csak egy gyors aratás-vetésre volt szükséged, teljesen feleslegesen aktiváltad éjszakára az össze kupont, elég lett volna 1 db 1 órásat is. Így feleslegesen lejártak az éjszaka és a másnap napközben (05.17-én).

Bővebb információ, tájékozódás a kuponok működéséről:

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-munkások-aratógép-vetőgép-állatgondozó.6882/#post-22151

Mennyi darabra emlékszel, és melyikből (hány órása(ka)t hiányolsz? Honnan került hozzád (eventnyeremény, pörgetés, csomagvásárlás, stb. útján) és kb.mikor?
    Ezek az információk azért lennének szükségesek, hogy tudjuk, kb. mit és mióta keressünk az információhalmazban a fiókodban.
    Köszönöm a segítő együttműködésed!

stb_farmer kedveli ezt.
  9. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Köszönöm a választ! Kb 5 hete vásároltam egy farmunkás csomagot. Ezt használtam egész idáig. Ez alatt az idő alatt eventekből , gazdaköri feladatokból, pörgetésekből jöttek kuponok. Ezeket gyüjtögettem, biztosan nem használtam belőlük.nem tudom a mennyiségüket megmondani, mert nem is figyeltem őket, mert csak most lett volna szükség rájuk.

Köszönöm a választ. Nem emlékeztem erre!

Enike** kedveli ezt.
  10. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Sziasztok!Az lenne a kérésem, hogy nézzetek utána, miért nem kaptam meg a megfelelő mennyiségű termést. Elültettem 15db magot a komfort talajban, kellett volna adnia 95 db termést ami jóval több lett volna , mint amennyire szükségem volt. Most nem értem miért nem adja meg a játék. Alapból 743 db magom volt és 19 db-t kellett volna adnia, kacsa katával együtt földenként, ami 95db .Köszönöm a választ. szupermuter51 ID:24796610

Most nézem, hogy az ültetendő magok között most találtam 234db szélrózsát, csak azt nem tudom mit keres ott, és nem a beadandók között van. Mert azzal együtt bizony kész is lenne a feladat.
    Na kb.20perce betett 34db termést a 234 még mindig megvan, egyet betettem a földbe próbaképen, de nem jutottam előbbre. Mindjárt vége a játéknak, és sehol semmi.

Utoljára szerkesztett: 23.5.23
  11. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérdésedet továbbítottam,de türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.

12. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Köszönöm, de ezt igazán nem értem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.5.23
  13. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Csak annyit szeretnék javítani, hogy érthető legyen: kész termékem 743db volt ehhez még termeltem 95db -ot de nem adta meg. Közben már adott 34 db-ot, aztán 1 dbot, aztán és még adott 16db, most 794nél tartok.

14. Enike**

Szia!

Bocsánat a késői válaszért, de elég kevesen vagyunk moderátorok, ráadásul nem volt egyértelmű, amit írtál, így sajnos hiába keresgéltem eddig.

Nos, az utóbbi posztod megadta a választ számomra:
    Nem eventnövényed (szélrózsa) volt 743 db, hanem felröppenő (búváruszony), amit te kész terméknek nevezel.

A szélrózsa-eventnövénnyel kezdted a feladatsort 2023-05-17 17:12:54-kor.

upload_2023-5-24_0-9-34.png

Ma délután, azaz 2023-05-23 14:32:14-kor be is adtad az 5.sorban szereplő 4500 db szélrózsát, tehát a raktáradban lévő eventnövény azért nem jelent meg a beadandók listáján, mert a 6.feladat már nem szélrózsát kért, hanem búváruszony-felröppenőt!

Onnantól gyűjtögetted az aratásokkal a felröppenőket, amik még hiányoztak a 6.sorban szereplő jutalmakért. Közvetlenül az event vége előtt cukkini volt ültetve, illetve volt varázsfád a területen, dekor, és különböző fák kihelyezve. Ezeket arattad le, ekkor kaptad a 34 db-ot, illetve 1-et a varázsfáról,és közben kaptál még felröppenőket ajándékba is.

Kérlek, amikor legközelebb kérdésed van, vagy problémába ütközöl, próbálj egyértelműbben fogalmazni, mert most rengeteg időm elment a keresgéléssel, teszteléssel, hibakereséssel, és kiderült, hogy nem is azt kellett volna keresnem, amit írtál... :(

15. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Sziasztok.
    Remélem a kérdésemmel itt jó helyen kopogtatok :)
    A vörösszőnyeg felhösorra való dekorokat hol lehet vagy lehetett megszerezni?
    (mondjuk nálam még azt se irja ki mikor rákatintok, hogy nem található az eszköztáramban)
    Már átnéztem majdnem mindent, de erre utaló magyarázatott eddig sajnos sehol nem találtam.:sleepy:
    Elöre is köszönöm a választ.

16. smoldering

Szia!
    A Vörösszőnyeg felhősorra a 2022.04.21.-2022.04.26., Tenyésztős eventben lehetett megszerezni a rávaló dekorokat.

Kínos rajongói pillanat
    Érési idő: 14:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 4600 TP/BTP
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

Legjobb rajongói pillanat
    Tapasztalatpont: szint x 50 TP/BTP
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

Esés a vörösszőnyegen
    Tapasztalatpont: szint x 56 TP/BTP

A vörösszőnyeg felhősor
    Lezárási idő: 47:00 óra
    Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    Jutalom:
    - 100%-kal több TP/BTP terményes ólakból 6 órán keresztül
    - 100%-kal több TP/BTP ólakból 6 órán keresztül
    - 1 db Huncut állatok láda
    - 10%-kal gyorsabb tápkeverés 8 órán keresztül

Tematikus felhősor: Kínos rajongói pillanat, Legjobb rajongói pillanat, Esés a vörösszőnyegen

Az event leírása itt található:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vörösszőnyeg.22343/

Sali~*.* és Stella-farmja kedveli ezt.
  17. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Akkor most már igy értem miért nem találom, mert én a tavalyi évet sajnos teljesen kihagytam. :(
    Csak egy kicsit bezavart, mert nálam ma jelent meg elöször a Bubó könyvei felhősor alatt és azt hittem valami újdonság.
    Köszönöm a välaszodat.
    Szép estét neked.

smoldering kedveli ezt.
  18. smoldering

Nagyon szívesen, örülünk , ha segíthetünk!
    Legyen szép az estéd neked is!

Stella-farmja kedveli ezt.
  19. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Köszönöm a segítségedet, és nagyon sajnálom, hogy figyelmetlen voltam, nem akartam az idődet rabolni.Valóban igazad volt és voltam aki nem figyelt. Még egyszer köszönöm a fáradtságodat, igyekszem majd jobban figyelni.>:(>:(>:( szupermuter51

20. Enike**

Szia!

Semmi baj, csak kérlek, ne vágj haragos fejet.... :)
    Emberek vagyunk, hibázhatunk, tévedhetünk... Benne van a pakliban.

Szép napot!

szupermuter51, Othep és stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.