Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Szia! Nekem is ez volt a gondom, nem tudtam vásárolni. Írtam a support-nak, a banknak, sehonnan se jött válasz, hogy mi lehet a gond.
    Megpróbáltam a paypal--lal történő fizetést azóta ezt használom. Azért azt megjegyzem, furcsa hogy amióta sok gond van a játékkal azóta nem lehet fizetni bankkártyával.

aida2330 kedveli ezt.
  2. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Lehet nem ez a gond, de itt már írtak erről:
    Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

3. anna1950

anna1950 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni! Meg szeretném változtatni a farmom nevét, ezt hogyan tudnám megoldani???
    Régi név: anna1950
    ID. 2298500
    Új név, amit szeretnék: AnnaMari

Köszönöm szépen a segítséget!

4. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm a tájékoztatást!

Andi

Enike** kedveli ezt.
  5. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

6. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Nekem is azt írták, hogy dolgoznak rajta. A paypal-t nem értem elmondanád, hogy kell csinálni? Nem vagyok zseni!!

7. merylu55

merylu55 Fórumlakó

A Prémium villa csomagomat rendszeresen kaptam. Most véletlenül törlődött és nem tudom visszaállítani, ugyan úgy ahogy a kártyás fizetést merylu55 ID 6957461 Örülnék egy válasznak.

8. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A bankkártyán kívüli egyéb vásárlási lehetőségek:

- az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet, ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered: https://www.paypal.com/

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia!

Sajnos voltak a DDOS -támadás ideje alatt olyan játékosok, akiknek meghiúsult a vásárlási szándéka, hiába volt előfizetése.
    A Központnak jelzésre került a probléma, de egyelőre még nem kaptunk visszajelzést arról, hogyan lehetne megoldani az ügyet.

Kollégám egy másik topikban összegyűjtötte az egyéb vásárlási lehetőségeket. Kérlek, tekintsd meg ezeket, hátha esetleg találsz közte olyat, ami számodra is megfelelő lehet:

- az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet, ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered: https://www.paypal.com/

Ide is írtam neked választ: https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-73#post-1341650

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm, hogy próbál segíteni, de nekem hagyományos nyomógombos telefonom van. A másik, hogy nem tudok angolul. Most már felhívtam a bankot, közölték, hogy ők tiltották le a Bigpoint-ot, mert az állandó hibák miatt nem megbízható. Szomorú, de eddig tartott a farmos játék nekem. További sok sikert.

11. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Válaszoltam a másikra.

Enike** kedveli ezt.
  12. Enike**

Üdvözlöm ismét!

A paysafecard-ot fel lehet tölteni egy bizonyos összeggel, majd a kártya kódját megadva itt a játék banki felületén lehetséges a vásárlás a feltöltött pénzösszeg erejéig. Nem szükséges hozzá okostelefon, és Paysafecard-ot postákon, benzinkutakon is lehet tölteni. Egy próbát, érdeklődést esetleg megérhet, ha nem szeretné a farmos játékot abbahagyni. Esetleg kérjen benne segítséget rokontól.

Sok sikert kívánok!

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Bocsánat, hogy belekotyogok, de évek óta paysafecard-ot használok és nagyon szívesen válaszolok minden kérdésedre, ha írsz egy baglyot amiben felteszed azokat.

Dolphin és jófarmerlány kedveli ezt.
  14. erazs58

erazs58 Fórum-zöldfülű

T. Farmerama! a mai nap folyamán eladtam 6 db 100 db trágyát, közel 3000 csp-t most néztem mind elkelt viszont nem jelen meg az el adott termék ára. Múlt alkalommal elhasználtam a meglévő csp. szerencse ládáimat, kaptam több mint kb 1,43 millió csp-t. bocs a számokra nem emlékszem pontosan. Az sem jelent meg a csp számlán. Véletlen? Hová tűnt a csp?
    Köszönöm!
    erazs58

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A piacon eladott-elkelt termékek ára a megvásárlás pillanatában jóváírásra kerül a farmodra.
    Lehet, hogy igen csekély az az összeg, így talán nem is veszed észre a csp növekedésedet.

Biztos módszer, ha legközelebb értékesítesz-eladsz valamit, elötte írd fel az aktuális csp összegedet.
    Akkor, az eladásod után láthatod mennyivel növekedett, természetesen a 10 % levonást is kalkuláld bele.
    Ha pedig nem csak eladsz, hanem vásárolsz is, akkor nem csak nő, hanem csökken is a számláló, hiszen követi a tranzakciókat.

Amennyiben ellenőrzést szeretnél, Farmnevet és pontos ID számot kérünk!
    Köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszi. Jelentkezem.

Köszönöm a választ. Padlón vagyok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.8.23
    -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Szia! Én sem tudok angolul, de le lehet fordítani a szöveget, amit email-ba írnak. Minden adatot meg kell adni név,szül.idő,bankkártyaszám stb. uána kapsz egy visszaigazoló email-t. Jóváhagyod és már tudsz is rendelni.Nekem sikerült neked is fog, Próbáld meg.

18. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

Sziasztok! Lesz ma telihold?

19. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szia! A postákon lehet venni PAYSAFECARD kártyát ! 5000 10000 15000-es címletekben beütöd már játszhatsz is! Nem kellenek a banki adatok biztonságos régen azzal játszottam! Az egyik modi összegyűjtötte a fizetési módokat! Köszönöm neki! Eredményes gazdálkodást továbbra is!

aida2330 és vörcsi66 kedveli ezt.
  20. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

Lehet, nem ide tartozik, mert nincs kérdésem, csak megállapításom.
    Beváltottam 3 db "Piccolo"-t.Kaptam 2 db multitaszking zsenit meg 1 db jack ajándékát.
    Hát nagyon köszönöm a nagy semmit, mert azt kaptam.No hát ezután már a Piccolo sem érdekel.
    Lehet aztán e beírásom után a szankciókat előszedni, mert már kaptam egy párat.
    Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.