Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. asszony48

asszony48 Aktív író

Végig csináltam a karnevál eventett és nem talélom a felhüre kiraki a ritmus és banán kirakni valót köszönöm

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztalak a Panaszládából Segítségkérő topikba.
    A Ritmus és banán (+) egy (+)-os dekor, amit rögtön nem lehet felhőre tenni, ez benne van az event ismertetőben is
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneválkirálynő-event-2024-február.24569/#post-1373477
    Előbb ki kell helyezned egy területre, ott le kell aratni a pluszt, amit ad (jelen esetben 11x tudod aratni, és Trágyás láda II-t ad. Ezután töröld, s így visszakerül a dobozba, ahonnan már fel tudod rakni felhőre.
    Ha nem találod így sem, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudok bekukkantani Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Goldros

Goldros Fórumlakó

sziasztok!
    Kaptam egy remek ajánlatot de nem tudtam megvásárolni . remélem tudtok segiteni
    Gazda: Goldros ID: 16719200

Nem engedte megvenni .

4. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Goldros!

A Hírek felületén, az Akciók ( piros kosár) közt meg fogod találni és ott meg is tudod venni, amennyiben szeretnéd.

Swartsch, Sali~*.* és Goldros kedveli ezt.
  5. Goldros

Goldros Fórumlakó

Köszönöm szépen

Nem találom . kérlek segits

nincs ilyen , hogy akció

Utoljára szerkesztett: 21.2.24
    SparrowC kedveli ezt.
  6. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Goldros!

Kollégám ellenőrzése alapján itt találod (a kép nálad készült):

Swartsch, Sali~*.*, Goldros és még 1 ember kedveli ezt.
  7. magika

magika Fórum nagymestere

Látom ez a topik nem pörög.
    Az lenne a javaslatom, hogy mivel a napokban elértem a szigeten (baha) a legmagasabb szintet, az hozzám hasonló játékosoknak már nem ér semmit a szigetes TP ajándék, ezért helyette lehetne sima tp-t tenni a kerek kerékre mint nyereményt vagy trágyát vagy bármi mást.

szoknya kedveli ezt.
  8. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves magika!

Ahogy a topic címében is olvashatod, ez a topic a kérdéseknek a helye és nem az ötleteké.
    Kérlek legközelebb, ha bármilyen ötleted támad ide írj:
    Továbbfejlesztési és egyéb ötletek

Megértésedet köszönöm!

Doggyra, Othep, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  9. -Cica-80

-Cica-80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném ha megnéznétek hogy lehet az volt 11 FA most vettem 300 Farmaranyat és most csak 133 van.Pedig ki be léptem és nem változik! Gazda:-Cica-80 ID:55439121
    Előre is köszönöm!

10. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Gyűjtögettem a krókuszt, most nekiálltam nemesíteni, de a három nemesítésből (vagyis 9 alkalommal) nem kaptam semmit, csak adott vissza 180!!! növényt, vagy CSP-t! Kérlek segítsetek abban, hogy valóban ennyire nem adja a bónuszt, mert akkor abbahagyom, vagy csak nem volt szerencsém? Amúgy is ez a 180 krókusz... 2400 kell a kezdéshez és visszaad 180-at vagy 3×180-at! Inkább adna mást!

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, ez normális. Sajnos hónapokba telhet mire teljessé tudod tenni,hogy 0 percezni tudj a krókusszal. Én is hónapokig szenvedtem,mire minden meglett hozzá. Türelem. :)

stb_farmer, Luminary, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  13. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

2024-02-18-án 276 FA készleted volt.
    Majd 2024-02-18 21:46:36-kor kiváltottál 9 db elindított tenyésztést, 9 FA-ért. Maradt 267 FA-d.
    Ezután 3 napon át arattál 4 FA-t egy varázskalap(+) dekorról a FA készleted 279-re növekedett.
    Tegnap 2024-02-23-án 16:26:46-kor vásároltál 10 db „Ladoga” talányos tenyészetet 150 FA-ért, így a készleted 129 FA-ra csökkent.
    Kicsit később arattál egy varázskalap(+) dekort így most jelenleg 133 FA-d van.
    A 300 FA vásárlásodnak pedig nyoma sincs, visszanéztem az elmúlt hónapokat ott sem találtam.

Swartsch, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ne nézd, mit ad vissza... Csak a bónusz számít, más nem. Nálam átlagosan 26 indított üvegház kellett ahhoz, hogy egy növény minden - számomra fontos - nemesítésbónusza meglegyen. A krókuszt 44 körrel sikerült kivégezni, és 42 ezer növényembe került (jó, visszaadott 7000-et, így csak 35 ezer fogyott...).
    Ninett nagyon jól írja: türelem kell hozzá, de előbb-utóbb megadja magát. Amikor már csak 1-2-3 bónusz hiányzik, csak nagy üvegházat indíts.

stb_farmer, Sali~*.*, aida2330 és 6 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én csakis nagy cserepeket szoktam berakni, és sajnos nem mindig jön vissza bónusz...én szerencsés voltam a krókusszal mert nem az utolsónak adta be a nulla perchez a bónuszokat ;)
    Nekem 35.000 ezer növény kellet ehhez...igaz én mindig gyorsítottam, és nagyon hamar meglett xDsok sikert, nem feladni..

PaySkin, Swartsch, Ninett79 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

Sziasztok!
    Nálam nem működik a játék, semmit nem csinál, Se ajándékküldés, se aratás semmi
    Gazda: .rózsabimbó. ID: 13932283

libuskafarm kedveli ezt.
  17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Én sem tudok semmit sem csinálni.
    Mégis sikerült 3.ra. Reggel forgattam 200%ot, ha most bekrepál abba is hagyom ezt az egészet.

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

cseresznye69, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. -Cica-80

-Cica-80 Fórum-zöldfülű

Ez idáig oké De tegnap 21Óra körűl vásároltamPAYSEFECARDAL ott le is vonta az összeget csak épp nem kaptam meg!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.