Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szervusztok! Szeretném, ha megnéznétek hogy miért nem tudok a klienssel játszani. Bejelentkezés után pörög a virág, majd bontás történik. A régivel tudok játszani, de már megszoktam a klienst. ID 9805208 Köszönöm!

2. rozikert01

rozikert01 Fórum-zöldfülű

Szia. Nem találom az kezdő növényt és fákat az event területen. A játékot és a gépet is többször újra indítottam.
    Farm neve: rozikert01 ID:52263316

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    továbbítottuk problémádat a Központ felé, ezt ott tudják orvosolni, addig türelmedet kérjük!
    Megértésedet köszönöm!

4. Dolphin

Szia,
    az ellenőrzést csak Chrome böngészőben tudom végrehajtani, itt nem látok problémát. Bármelyik területre be tudtam lépni Hozzád:
    upload_2024-5-9_17-16-44.png

Ha Ccleaneres géptakarítás és újraindítás után sem tudsz kliensben játszani, akkor azt tudom javasolni, hogy töröld a programot (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), s ezt követően telepítsd újra.
    Ha ezután is problémád lesz még, akkor kérlek, jelezd!
    Megértésedet köszönöm!

5. zsomborka2010

zsomborka2010 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítségedet! Csak ez az egy szuvenír hiányzik, így nem teljes a felhőm :(

6. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet, a Központ pótolta a "kezdőcsomagodat", így bele tudsz kezdeni Te is az eventbe.
    Sok sikert!

7. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Sziasztok! Szeretném a szezonos felhőt beüzemelni, de sajnos a "Home office szezon" dekort nem találom.Farmnevem:banfijosti, ID: 47025865. Köszönöm!

8. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a keresett dekort kihelyezted az Erdei tisztásra.
    Alul középtájon (jobb oldali irányba haladva) fogod megtalálni.
    Sikeres keresgélést!

9. mandlog

mandlog Járnitanuló

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a vízidisznóhoz jutni?
    elöre is köszi a választ

10. Dolphin

Szia,
    a Vízidisznó a legújabb bahás talányos ólunk, 2024. áprilisban került játékba, a "Kaszpi-tenger" talányos tiki-tenyészetből fejlődhet ki.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ndó-gazdaköri-küldetéssel-2024-április.24815/
    Ha az akcióban nem vásároltál a talányos ólból, vagy a nyitás nem az új ólat hozta, akkor figyeld az event kiírásokat, szezonokat, előbb - utóbb biztos lehet még akár a talányos tenyészetet szerezni, vagy magát az ólat is. Későbbi csere napokon, pedig majd cserélhető is lesz (a következőn még nem várható).
    Megértésedet köszönöm!

11. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Már mindent megkíséreltem, egyedül a teljes törlést nem, de attól félek, hogy elvész minden estleg. É
    Engem a belépő oldalról eleve kidob, nem is tudok területre menni.

12. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Sajnos elnéztem az időpontot és most akartam vásárolni munkásokat féláron. Mit lehet ilyenkor tenni??? Mikor lesz a legközelebbi időpont? Mert kézzel ez nagyon nem kivitelezhető. Köszönöm ha válaszol valaki.!!!!

13. vertesi

vertesi Járnitanuló

Köszönöm venni vettem de akkor nem lett belöle
    további jó munkát

Dolphin kedveli ezt.
  14. racznemarcsi

racznemarcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Csillagszóró szuvenírt keresem én is! Fogalmam sincs, hogy egyáltalán megszereztem-e, meg tudnátok nézni?
    racznemarcsi ID: 21876860

15. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Köszönöm, megtaláltam.

Dolphin kedveli ezt.
  16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ne félj a program törlésétől. 3 helyen kell törölnöd - a letöltések mappában keresd a Farmerama exe fájlt, majd a programok között és végül a lomtárban. Semmi mást nem kell törölnöd, csak ami Farmerama. A játékon belül semmit nem fogsz ezzel kitörölni. Ezután végezz el egy Ccleaneres takarítást, majd telepítsd újra a klienst.
    Sok sikert!

17. Luminary

Szia!

Nem tudom, hogy mit szeretnél. Kifejtenéd bővebben?
    Köszönöm.

18. Luminary

Szia!

A FA-os vásárlásnak nem tudjuk előre megmondani az idejét, központi döntés, hogy mikor, milyen akció következik. Figyelni kell a hirdetményeket.
    Minden hónap 15-e körül van lehetőség munkások vásárlására HUF-ért (1 nap). Nézz körül, hogy nincs-e kuponod, amit addig fel tudsz használni. A ládákból bonthatsz Party pörgetést, ahol szintén lehet munkáskuponokat pörgetni.
    Sok sikert!

19. Luminary

Szia!

Sajnos nem sikerült megszerezned a 30. Szezon dekorját. A 38.szintet teljesítetted, de a Csillagszóró szuvenír a 39. szinten érhető el.
    Megértésedet köszönöm.

20. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A könyv pakolás nélkül is eltudok e jutni a felhőig? Nem tudok kilépni a mostani játékból és megoldani sem tudom pedig az előző eventnél pik-pak ment! Vagy lemonthatok erről az eventről? id21356122

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.