Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok.

Vettem szupertrágya csomagot. 5370 ftot vont le a kártyámról..tehát 3mat vettem, mégis kettőt kaptam.

Tranzakció szám: 1754635967

Gazdanév: Anika_9_
    ID 42033111

Utoljára szerkesztett: 27.10.24
  2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám benézett a farmodra és a következőket látta a Szupertrágya vásárlásoddal kapcsolatban:

Ma 2024-10-27 20:47-kor 3 csomag Szupertrágyát vettél
    150 volt a készleted a vásárlás előtt.
    2024-10-27 20:47:50 jóváírásra került 1350 db, a készleted 1500 lett
    2024-10-27 20:47:51 jóváírásra került 1350 db, a készleted 2850 lett
    2024-10-27 20:47:52 jóváírásra került 1350 db, a készleted 4200 lett.
    Ennyi van jelenleg a farmodon.
    Ha nem ennyit látsz, takarítsál egyet, s frissen lépjél be!
    További sikeres játékot kívánunk!

3. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Köszönöm :) most már megvan minden.

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  4. Katafarmja69

Katafarmja69 Fórum-zöldfülű

Üdv!kezdő vagyok, a szintlépéskor illetve végrehajtott feladat után hol találom az ajándékaimat? Pl fa .Mert a dobozban nincs.köszi

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tudod kicsit pontosítani a kérdésedet? Mit értesz végrehajtott feladat alatt? Konkrétan milyen ajándékot nem találsz?
    Farmos szintlépéskor nem fát, növényt kapunk, hanem megszerezzük adott fának, növénynek a termelési jogát. Ha bemész a piros kosárnál (Gazdabolt) akár a növényekhez, akár a fákhoz, láthatod, hogy csak azokból tudsz vásárolni, amelyek a szinteden elérhetőek már, a többinél pedig szerepel, hogy melyik szinttől lesz elérhető. Hogy melyikből, mennyit vásárolsz, az a Te döntésed mindig.
    Egy példa, a kép nem Nálad készült:
    upload_2024-10-28_7-6-6.png
    Eredményes gazdálkodást!

6. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy hol találhatóak a narancszetonok?

7. Dolphin

Szia,
    a Narancszsetonok a Matrica sorozat kellékei, augusztusban került Játékba, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25321/

Az első sorozat holnap fog véget érni, a Kellékek megmaradnak a következő eseményhez.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-1.25322/

A térképen a Kalóz barlang korábbi helyén találod a bejáratot:
    upload_2024-10-28_13-58-19.png

Swartsch, -ágianyu33- és kigyo51 kedveli ezt.
  8. frici1960

frici1960 Fórum-zöldfülű

mi az oka, hogy a reggel 7-kor ültetett növényeim a teliholdason még most sem értek be?
    Gazda: frici1960 ID: 8732310

9. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Teliholdas farmodon 2024-10-28 18:06:16-kor ültettél Izzó gombát, ez 2024-10-28 20:06:17-kor fog beérni.
    A Gombaerdőben 2024-10-28 18:06:44-kor ültettél Izzó gombát és 2024-10-28 18:06:55-kor Horrorgazt. Ezek is ma 20:06-kor fognak beérni.
    Ha ezeket az ültetéseket nem Te intézted, akkor mielőbb változtass jelszót a farmodon, mert akkor vki más ténykedik Nálad.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. frici1960

frici1960 Fórum-zöldfülű

ellenőrzésed lehet nem jó, mert ültetésem még mindig a reggeli, az ottani ólak sincsenek beérve, a főfarmokon is azok a növények vannak még mindig amik a reggeli ültetéskor kerültek ki.
    a pajtában nem lett egy darabbal sem több egyikből sem, tehát senki sem ténykedik nálam.

11. Dolphin

Szia,
    akkor végezz el egy géptakarítást a gépeden, majd lépj be újra - mert én ezt látom, amit írtam:

upload_2024-10-28_19-48-53.png

Persze, ha nem fogadod el válaszomat, akkor van lehetőséged a Supporthoz fordulni.
    A Supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

kigyo51, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. h040057

h040057 Junior szaki

A káprázatos matricákat miért nem lehet elérni?
    Nyilván lemaradtam valami hírről, de nem találok erre utalót.
    Előre is köszönöm a választ.

13. rojo57

rojo57 Járnitanuló

szia. A kódot amit emailben kaptam ,miért nem fogadja el. megpróbáltam többször kőtőjellel és anélkül is. Sajnos nem fogadja el. A határidő okt.31.

14. drágaedit

drágaedit Fórum-zöldfülű

mertnem mukodik a jatek

15. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az első Matricás album sorozat tegnap véget ért.
    A következő alkalommal mindent meg fogsz találni, amikor újra elérhető lesz ez az event.
    Az ismertetőt itt tudod újra elolvasni, a linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25319/
    További jó játékot!:)

Swartsch, -ágianyu33- és kigyo51 kedveli ezt.
  16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Pontosítanád, hogy mi nem működik?

Swartsch kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    a bónuszkód csak az adott farmra érvényes, amely adata az e-mailben van. Minden farmhoz külön, egyedi kód tartozik.
    Másik farmon nem tudod felhasználni.
    A kötőjelek kellenek bele, de arra figyelni kell, hogy sem előtte, sem utána nem lehet szóköz. Ha gépeled, akkor arra is figyelni kell, hogy O betű ne keveredjen a 0 számjeggyel.
    Nézd meg kérlek az e-mailben, hogy melyik farmod azonosítója szerepel benne (főleg akkor, ha több farmod is van).

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Züzü1958

Züzü1958 Járnitanuló

Üdvözletem! Segítséget, tanácsot, véleményt szeretnék kérni azoktól, akiknek van tapasztalatuk a Kliens használatában. Érdemes-e letölteni, jobban működik-e ott a játék, és ha letöltöttem, mégis visszatérhetek-e az online játékhoz inkább? Minden vélemény érdekel, amit előre is köszönök.

19. Dolphin

Szia,
    ez itt egy Segítségkérő topik, ha csevegni szeretnél erről a témáról, akkor a Kliensnek a csevegő topikját ajánlom, itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/
    Akiknek böngészőben lassabban megy a játék, azok közül akik kipróbálták a klienst, azt írták, hogy ott könnyebben tudnak játszani, de mivel minden számítógép, laptop egyedi, ezt Neked kell kipróbálni.
    Természetesen a kliens telepítése nem jelenti azt, hogy utána már nem tudsz belépni böngészővel, ezt bármikor váltogathatod. Egyszerre / egyidőben viszont csak egyféle módon tudsz bejelentkezni.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  20. Züzüfarm

Züzüfarm Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.