Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Újabb intel I5 16gb ram 250 ssd és valami normális videócsipp, illetve jó net, az oldal sokszor tré ígyis-úgyis. :D

ilyesmi már jó.

A külső weboldalra mutató linket töröltem, megértésedet köszönöm/Luminary

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.24
    -Szemecske- kedveli ezt.
  2. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Aratom a 4 óránként aratható eventablakot, de nem találom a ládát hozzá. Tudnátok segíteni?
    Csiziee FarmID16474967! Hova teszi, meg sem kapom??? A dekorok, elhasználódók között nem találom.... Köszönöm!

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Event ismertetőből:
    Mind a kettő láda, a váza ikon alól megtalálható "elhasználodó" fül alatt nyitható ki.

kigyo51 kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Most figyelmeztettek az írásodra, köszönöm!
    Megjegyzem és ki fogom próbálni. Azóta nem pörgettem úgy, csak nyomokban voltam játékban, valami nyavalya elkapott rendesen. :D
    Köszi még egyszer!!

Doggyra és zagimichna kedveli ezt.
  5. terrdora

terrdora Fórum ismerője

A képen látható, BEGYŰJTÉS, MAJD A VIDÁM KIRAKÁS IKON, azon belül 2 helyen lehetnek.

kigyo51 kedveli ezt.
  6. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok :) Nem tudom jó helyen vagyok e :D:p Szóval ha a bahán elérem a 800 szintet akkor lesz valami gazdaköri , egyik gazdatársam említett valamit , de nekem nem tiszta a dolog. hogy kell 1500 majom akkor fatermés is meg növény .. Köszönöm a választ/válaszokat ;)

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Itt találod az erről szóló hirdetményt: https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-tartalmi-frissítés-2-rész-2022-augusztus.22706/
    Itt pedig a Tolvajfogás gazdaköri feladat leírását: https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-12#post-1274209

vihence, Luminary, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  8. mazsilany66

mazsilany66 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segitséget kérnék. A karikadobó-mester dekort keresném. ID: 31011355. Köszönöm, ha tudtok segíteni!

9. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Sziasztok! Én is segítséget kérnék egypár dekor hollétéről. Keresem: Sárpocsolya, Színes káosz, Gördeszkás kavargás. ID: 2127272. A segítséget előre is köszönöm!

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint sajnos nem szerezted meg ezt a dekort.
    Próbál majd a Farmárudából beszerezni, amikor elérhetővé teszik. Előbb-utóbb bekerülnek a farmárudába, farmpengőért a Rackó-dekorok, egy-egy rövidebb időre. (Legalábbis az eddigi gyakorlat szerint. Valahol 2022.év végén járt a pótlás most.)

-ágianyu33- és kigyo51 kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján:

A Sárpocsolya dekorod fent van a Strandklub felhősor 3-2-n.
    Le tudod venni, mert jelenleg nem aktív.
    A Színes káosz(+) dekort még nem szerezted meg.
    További 18 darabkát le kell hívnod még a puzzle kirakós feladatban. 180 darabkánál lesz elérhető.

A Karácsonyi fonal feladatban a 9. szintet teljesítetted eddig.
    A Gördeszkás kavargás(+) dekor a 13. szinten lesz elérhető.
    Érdemes lenne átismételned az event leírását: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422740

12. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Járnitanuló

Bocsi meg van !!!!
    Tárgytalan a kérdés.

13. Othep

Szia.

Örülök, hogy megvan, de mi van meg?
    Kérlek, ha valakinek a hozzászólására reagálsz, azaz választ írsz, akkor használd a hozzászólásdoboz jobb alsó sarkában a Válasz gombot. A Tetszik mellett van.
    upload_2024-12-28_10-59-34.png
    Kattints rá, üss egy Entert a szögletes zárójeles /QUOTE felirat után, és így kezdd el írni a válaszodat, nehogy beleírj az idézetbe.

Ez azért fontos, mert - főleg, ha nagyon sok hozzászólás van -, nagyon nehéz kitalálni, hogy kihez, mihez tartozik egy bejegyzés.
    Nem biztos, hogy mindenre emlékszünk, sőt.
    Neked csak a saját problémáddal kell törődni, de nekünk nem az az egyetlen.
    Köszönjük. :)

Sali~*.*, kigyo51, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  14. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok!
    klarika51, ID36255600 vagyok.Az event 3.része /karácsonyi fonal/.a szétválogatós mini-játéknál nem tudom átpakolni egyikből a másik részbe az alakzatokat pedig volt már ilyen játék ott tőkélesen ment az ide-oda rakosgatás, nem új ez nekem,de itt nem müködik az átpakolás. A 15 érméket kaptam így megtudtam venni a szüksges gyergyákat.Nem tudom hány menetet játszottam 2 vagy 3-mat és nem nem merem folytatni, pedig szeretnék már tovább haladni.Segítégeteket előre is köszönöm

15. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Melyik pályával van gondod? A mikulásváró csevegőben rengeteg segítség van lépésről lépésre, hogy hogyan kell 1-1 pályát teljesíteni, az a baj, hogy konkrét információ nélkül nem tudunk segíteni (nem tudjuk, hogy pontosan mit is kellene néznünk, hogy miben kéred a segítségünk).
    Itt az 1-7 szint képeit, lépésről-lépésre itt találod, ha itt akadtál el: KATT
    Itt pedig 8-14 szint képeit, lépésről-lépésre ugyanúgy: KATT
    Kérlek jelezz vissza a probléma pontosabb körbehatárolásával. Köszönöm.

Sali~*.*, Othep és Luminary kedveli ezt.
  16. LeilaLiliána

LeilaLiliána Utánpótlás-írogató

Sziasztok

nem találtam a megfelelő topic-ot, így gondoltam ideírom az észrevételemet.
    Nagyon szeretem a gazdaköri küldetéseket, mindegyikben dolgozgatom ; a terményes ól kategóriájú az egyik favorit. De nem is ez a lényeg. Találtam egy feladatot, ami számomra teljesíthetetlen. Nem tudom, hogy technikai elírás-e, vagy van-e más mód a teljesítésre, de érdekelne. A Szánkóbajnokság elnevezésű játék 1/2 és 1/3 játékban 600 és 900 mennyiségű vizet kér, de nálam a max vízmennyiség 450. Néztem a bölcs tölgynél is, hogy nem-e lehet tovább növelni a vizet, de nem, ez a max. :wuerg:

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Részletekben is beadhatod. Ha nem tudod, a beállításokban tudod ezt engedélyezni.

18. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A kérdésedet nem egy segítségkérő topikban tetted fel, hanem a továbbfejlesztési és egyéb ötletek topikban, ezért sajnos nem vettük észre a segítségkérésedet. Kérlek a jövőben ügyelj arra, hogy a segítségkérésed a megfelelő topikban tedd fel, hiszen ezzel a mi munkánkat is segíted és valószínűleg te is hamarabb fogsz választ kapni, ezzel elkerülve a hasonló eseteket. Köszönöm ha így teszel a jövőben.

A Bölcs tölgyön az élő legenda I és II működése "különleges", a kiváltással nem történik semmi, hiszen ahhoz, hogy életbe lépjen a hatása, szükséges az, hogy az Élő legenda I esetében a dekorok fül alatt megtaláld a Mezőgazdasági kupa és az Állattenyésztési kupa dekorációkat. Ezen két dekort és azok fejlesztéseit a Kiállítás és a Tenyésztők versenye gazdakörökben szerezheted meg. Mindkettő összesen 15 szintből áll, és minden teljesített szintért 1 db fejlesztést kapsz, a dekorokat a szokásos módon kell fejlesztened úgy, hogy ráhelyezed a kupa fejlesztést az alap dekorra, ekkor a dekoráció kinézete is változik, minél nagyobb a fejlesztés, annál szebben fog tündökölni.

A kupák csak ott hatnak, ahol ki vannak helyezve, ehhez nyújt segítséget az Élő legenda rúna a Bölcs tölgyön, ha rákattintasz, akkor ki adja, hogy "Kupák befizetése", ezáltal a be tudod adni a kupákat, amik így majd minden területre kifejtik hatásukat.
    Ha beadtad az összes kupa fejlesztést, akkor a kupák befizetése opció beszürkül és több dolgod nem lesz vele.
    A kép illusztráció, nem a te farmodon készült:
    upload_2024-12-29_1-0-44.png
    Az Élő legenda II egy kicsit még különlegesebb, hisz ott sem elég a kiváltása a rúnának, De még szükséges az aktiváláshoz egy Páncél Panni is, a páncél Panni 5%-al növeli különleges tárgy esélyét betakarításkor, de csak azon a területen fejti ki hatását, ahová ki van helyezve. A mechanika azonos az Élő legenda I-el, az Élő legenda II segíti hogy 1 db Páncél Pannit be adj az Élő legenda II rúnába, ezáltal 1 db Panni mindig ki fogja fejteni a hatását minden területre.

Fontos! Az Élő legenda II nem Páncél Pannit ad, hanem csak lehetőséget, ha már rendelkezel legalább 1 db-al, hogy azt felhelyezd a fára, így kifejtve minden területre a hatását.

Az Élő legenda II-nek így kell kinéznie, ha beadtad az 1 db Páncél Pannit, ha nem adtad be, akkor a Páncél Panni befizetése gombra kattintva ezt megteheted, persze ha rendelkezel legalább 1 db-al. Ha beadtad az 1 db Páncél Pannit, a befizetés opció beszürkül és több dolgod nem lesz vele. A kép illusztráció, nem a te farmodon készült:
    upload_2024-12-29_1-11-29.png

A Bölcs tölgyről itt tudhatsz meg mindent: KATT
    A Páncél Panniról pedig itt: KATT

További jó játékot!

Dolphin, Sali~*.*, Othep és 3 más kedveli ezt.
  19. 20041029

20041029 Járnitanuló

Remélem Sudden most jó helye irok....
    Gazda: 20041029 ID: 53818544
    Tisztelt Admin
    A szines káosz és gördeszkás kavargás tárgyat nem találom,Szerintem kész az event,de ezek szerint mégse.,,,vidám kirakos kész,fenyőn végeztem...mi a hiba?köszi a választ

-Sudden- kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A gördeszkás kavarás + a karácsonyi fonál kirakós 13. sor jutalma, a színes káosz + viszont a puzzle 7. haladási sor jutalma.
    Sok sikert, legyen szép napod.:)

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.