Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Ha még nem kezdted el a beadást az oszlophoz, amelyben szerepel a hársfavirág, mint beadandó, akkor tudsz másik oszlopot választani..
    Ha már elkezdted, akkor próbálj meg a piacos topikban: https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/ játékostársat találni, hogy tegyen ki számodra hársfavirágot.
    Ebben a hozzászólásban szerepel, hogyan tudhatod meg a piacszámodat, ha nem ismered.

Ha ez a helyzet megoldódik, akkor a továbbiakban beadások megkezdése előtt mindig győződj meg, hogy rendelkezel-e minden szükséges hozzávalóval.
    Remélem, sikerrel jársz. :)

Sali~*.*, Dolphin, wamcsi és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Othep :)

Meg tudnád nekem mondani mi ez a 17-es szám itt?:oops:

3. Othep

Szia Gyöngy,

Aggodalomra semmi ok :): Gépelési hiba.
    A központ tud róla, javítása folyamatban.

Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Othep :)
    Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszodat, akkor beadom az utolsó rúnához a jelvényeket és várom a szintlépést :D
    További jó játékot és nyugodalmas jó éjszakát kívánok Neked és munkatársaidnak is :)

Othep és jófarmerlány kedveli ezt.
  5. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! Ha jól tudom 3 fajta múzeum van a játékban. Melyikből hány darabot lehet szerezni? Köszönöm

6. Othep

Szia.

A link alatt találod az infót:
    >>Raktárházak<<

Sali~*.*, Dolphin, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  7. domka82001cukki

domka82001cukki Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérlek segítsetek hol vehetek tollgyűjtő robotkezet! Köszönöm!

8. Othep

Sali~*.*, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. juvika

juvika Junior szaki

Szia! Kentucky kávébab fát szeretnék,hol tudok szerezni? Válaszod köszönöm

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Kentucky kávéfa egy titokfa a Farmon, amit például a most futó Dér Jankó szezonban is meg tudsz szerezni, ha elérsz a 39. szintre.
    Amúgy a fa 2024. novemberben érkezett játékba, a "Fokváros" talányos fával:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/page-4#post-1412357
    Kifejlődhet még "Kijev" talányos fából is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/page-4#post-1429265
    Nézd meg, vannak-e ilyen talányos fáid a dobozban, ha igen, tedd ki őket.
    A fa várhatóan a következő csere napokon előbb-utóbb cserélhető lesz már, így majd figyeld ott is a kínálatot, ha addig nem tudsz szerezni.
    A termése piacképes.
    A Fákról találsz egy gyűjteményt az Enciklopédiában, ebben CTRL+F keresővel tudsz keresni könnyen:
    Fák a játékban
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nem lehet visszalépni az alpesi kertből a főfarmra. Újra be kell lépni.

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a jelzést, továbbítottuk a Központ részére.
    Türelmedet köszönjük!

Swartsch és libuskafarm kedveli ezt.
  13. NaEzÉnvagyok

NaEzÉnvagyok Fórum-zöldfülű

Miutan megrendeltem a terméket kaptam egy kedves visszaigazolo levelet, viszont a termeket nem.
    Egy ilyen levelert szerintem sok az az 1.790 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves NaEzÉnvagyok!
    Köszönjük a 1761463550 jelű megrendelésedet (dátum: Farmerama) a 2025.02.27. oldalán és reméljük, hogy sok örömöd telik a megvásárolt tárgyakban.

A megrendelésed adatai:
    DátumTranzakció számaTermékFizetési módÖsszeg
    2025.02.27.1761463550„Szezonmunka”: munkások csomagbanPayPal1.790 HUF

A megrendelt termék pár percen belül rendelkezésre áll a felhasználói fiókodban.
    Ha kérdésed van ezzel a fizetési tranzakcióval kapcsolatban, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a supporttal: Support

Ez egy automatikusan küldött üzenet, így kérjük, erre a levélre ne válaszolj.
    A vásárlásodra/megrendelésedre nézve az Általános Szerződési Feltételek irányadóak.
    Megjegyzés: a következők szerint nyilvánítottad ki a visszavonási jogról való lemondásod: „Beleegyezem a szerződés azonnali teljesítésébe, és tudomásul veszem, hogy ezzel elveszítem a visszalépési jogomat.”
    A Farmerama csapata

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Amennyiben továbbra sem kaptad meg a megrendelt szolgáltatást, kérlek vedd fel a kapcsolatot a supporttal!
    Az alábbi linken találod a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol. Ha, problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással, akkor vedd kisebbre a képernyőméretet CTRL-, illetve CTRL egérgörgő használatával. A Supporttal történő levelezésről, már ne hozz semmit a fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  15. NaEzÉnvagyok

Nem kell aggodni a legveltitok miatt, mert a suporttal torteno levelezesrol a rendszeruknek ez a velemenye(engedélyezve vannak a cookiek harom éve hasznalom ezt a programot.

Erre a szolgáltatásra nem vagy jogosult.

Kérjük, engedélyezd a cookie-kat a böngésződben! Ezután a játékban a Beállítások linkre kattintva visszatérhetsz ide.
    Vissza

16. Luminary

Szia, ismét!

A játékon belül próbálsz belépni, vagy a keretről? Érdemes bejelentkezni és úgy felkeresni a supportot.
    upload_2025-2-27_11-20-27.png

Nem aktívak a munkásaid? Nem kaptad meg a szolgáltatást?
    Farmnév és ID nélkül még csak rá sem tudok nézni a farmodra. Ha, szeretnél ellenőrzést mindenképpen szükség van az adatok pótlására.
    Várom az adatok pótlását!

Swartsch kedveli ezt.
  17. NaEzÉnvagyok

Elment 4. probalkozasra a level a suportnak.
    A jatekbol irtam, mivel programozo vagyok 16 oraban megy a gepem, és a bongeszo mindig nyiutva van.
    Korabban a kliensbol jatszottam, de annyi baj van vele, hogy visszatertem a bongeszohoz.

Egyebkent eddig nem volt gondom a megrendelesekkel.
    Paypal fizetessel megy a dolog.
    Megjott toletek is a visszaigazolas, a paypaltol is a level hogy elkuldtek, csak a munkasok nem aktivalodnak.

Gondolom most a supert majd ellesz vele egy darabig aztan majd lesz valami

Kosz a munkadat

18. Luminary

Szia!

Egy ki/belépést azért még próbálj megtenni. Lehet, hogy csak annyi a probléma.
    Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  19. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Mintha a videójáték fejlesztő dekort leszedték volna, pedig nekem nagyon hiányzik a felhősorhoz. Vettem 25 pörgetést, mondanom se kellene, egy db nem lett belőle, adta az újat, amivel pont semmire se megyek... - ez a nap valahogy nem az én napom! Jó lenne, ha legalább farmpengőért meg lehetne venni.

20. Luminary

Szia!

Áthoztalak a megfelelő topikba, itt tudok neked válaszolni.
    A kerek kerék főnyereményének legutóbbi frissítésével még nem került le a Videójáték fejlesztő dekor a nyeremények közül. Ez az ismertetőben is szerepel, a következő frissítésig (kb. 2 hónap) még elérhető.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...nyereménnyel-2025-február.26048/#post-1438283

Kerek kerék dekorokat időnként Farmpengőért meg lehet venni a Farmárudában. Érdemes követni a Farmáruda frissítéseket, illetve visszanézni a korábban ott elérhető dekorokat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmáruda.14651/

Sok sikert a hiányzó dekor megszerzéséhez!:)

Dolphin, Swartsch és denesrozalia94 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.