Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.*, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nem lehet visszalépni az alpesi kertből a főfarmra. Újra be kell lépni.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a jelzést, továbbítottuk a Központ részére.
    Türelmedet köszönjük!

Swartsch és libuskafarm kedveli ezt.
  4. NaEzÉnvagyok

NaEzÉnvagyok Fórum-zöldfülű

Miutan megrendeltem a terméket kaptam egy kedves visszaigazolo levelet, viszont a termeket nem.
    Egy ilyen levelert szerintem sok az az 1.790 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves NaEzÉnvagyok!
    Köszönjük a 1761463550 jelű megrendelésedet (dátum: Farmerama) a 2025.02.27. oldalán és reméljük, hogy sok örömöd telik a megvásárolt tárgyakban.

A megrendelésed adatai:
    DátumTranzakció számaTermékFizetési módÖsszeg
    2025.02.27.1761463550„Szezonmunka”: munkások csomagbanPayPal1.790 HUF

A megrendelt termék pár percen belül rendelkezésre áll a felhasználói fiókodban.
    Ha kérdésed van ezzel a fizetési tranzakcióval kapcsolatban, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a supporttal: Support

Ez egy automatikusan küldött üzenet, így kérjük, erre a levélre ne válaszolj.
    A vásárlásodra/megrendelésedre nézve az Általános Szerződési Feltételek irányadóak.
    Megjegyzés: a következők szerint nyilvánítottad ki a visszavonási jogról való lemondásod: „Beleegyezem a szerződés azonnali teljesítésébe, és tudomásul veszem, hogy ezzel elveszítem a visszalépési jogomat.”
    A Farmerama csapata

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Amennyiben továbbra sem kaptad meg a megrendelt szolgáltatást, kérlek vedd fel a kapcsolatot a supporttal!
    Az alábbi linken találod a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol. Ha, problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással, akkor vedd kisebbre a képernyőméretet CTRL-, illetve CTRL egérgörgő használatával. A Supporttal történő levelezésről, már ne hozz semmit a fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  6. NaEzÉnvagyok

Nem kell aggodni a legveltitok miatt, mert a suporttal torteno levelezesrol a rendszeruknek ez a velemenye(engedélyezve vannak a cookiek harom éve hasznalom ezt a programot.

Erre a szolgáltatásra nem vagy jogosult.

Kérjük, engedélyezd a cookie-kat a böngésződben! Ezután a játékban a Beállítások linkre kattintva visszatérhetsz ide.
    Vissza

7. Luminary

Szia, ismét!

A játékon belül próbálsz belépni, vagy a keretről? Érdemes bejelentkezni és úgy felkeresni a supportot.
    upload_2025-2-27_11-20-27.png

Nem aktívak a munkásaid? Nem kaptad meg a szolgáltatást?
    Farmnév és ID nélkül még csak rá sem tudok nézni a farmodra. Ha, szeretnél ellenőrzést mindenképpen szükség van az adatok pótlására.
    Várom az adatok pótlását!

Swartsch kedveli ezt.
  8. NaEzÉnvagyok

Elment 4. probalkozasra a level a suportnak.
    A jatekbol irtam, mivel programozo vagyok 16 oraban megy a gepem, és a bongeszo mindig nyiutva van.
    Korabban a kliensbol jatszottam, de annyi baj van vele, hogy visszatertem a bongeszohoz.

Egyebkent eddig nem volt gondom a megrendelesekkel.
    Paypal fizetessel megy a dolog.
    Megjott toletek is a visszaigazolas, a paypaltol is a level hogy elkuldtek, csak a munkasok nem aktivalodnak.

Gondolom most a supert majd ellesz vele egy darabig aztan majd lesz valami

Kosz a munkadat

9. Luminary

Szia!

Egy ki/belépést azért még próbálj megtenni. Lehet, hogy csak annyi a probléma.
    Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  10. Judit613

Judit613 Törekvő

Sziasztok!
    Nem talalom, hogy hol lehet Múzeumot venni. Segitenetek? A dekoracios reszlegen nics, pedig valaha vettem, emrt van belole 2. A valaszt elore is koszonom!

11. Othep

Szia.

Piros kosár (gazdabolt).
    A keresőt próbáld meg használni.

Összesen 3 db szerezhető.
    1 db a Bölcs Tölgynél váltható ki, 2 db vásárolható.
    Ha nem találd a gazdaboltban, nem lehet, hogy már megvetted a harmadikat is, de kiraktad valahová?

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Judit613

Judit613 Törekvő

Koszi a gyors segitseget! A kereso sem adta be, ezert fordultam hozzatok. Szetnezek, hatha valoban 3 van mar belole.

Micsoda hir!! Vegre itt az app! Nem kell most mar annyit szottyogni, ha nap kozben kell aratni! Mar le is toltottem, ki is probaltam, nagyon szep a grafikaja es jol fut. Ez netem bódogszág. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.3.25
    Andzsi1971, apumbiapa és Othep kedveli ezt.
  13. Primgabi

Primgabi Utánpótlás-írogató

Szia! Ma a füvészkert 2.szintjét nem találom. Gazda: Primgabi ID: 7070437

14. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Szép napot .Rackó mai ajándéka mire jó? Köszönöm.

Marika312 kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, A Gyopárvölgyben tudod hasznát venni, ültet-arat, stb.

16. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Köszönöm.

17. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    A Termelési segítő a Gyopárvölgyben +1 Termelési helyet ad az Előállító helyen és az Átalakítóban.

Marika312 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Othep

Sziasztok.

A termelési segítő az Előállító helyeken és az Átalakítóban a Gyopárvoölgyben.(faanyag, humusz, stb) old fel +1 helyet, a meglévőkön és a kulccsal feloldhatón kívül.

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324699

Amiről Marika312 ír, az a Kertész és Erdész segítő.

Marika312 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Gazda: Technics11986 ID: 55949134 Sziasztok! Szeretném kérdezni átvettem én Rakotol a havi dekort? A februárit? Eskü nem emlékszem. Kőszőnőm

20. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia!
    Mivel még nem 100%-os az app ezért nem minden event fut rajta, ez a mostani sem sajnos :( de a napi aratáshoz nagyon nagy segítség mindenképp. :inlove:

Judit613 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.