Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2024 - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 20.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 19.6.25, 17:01.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Miért?
    Mert azt írták, hogy még nem tudják konkrétan mi miatt, de ha amiatt, amit még nem tudnak megfogalmazni, azért igen. Akkor jól hátrakötik a sarkad, vagy átadnak a rézkarúbagolynak, hogy vigyen el, de csak akkor ha ő akar elvinni, de ha nem hát nem erőszakoskodnak.
    Ez egy olyan közlemény a központtól, hogy bár eddig is sejtettem, de most már kezdek biztos lenni abban, hogy ezek tényleg azt hiszik, hogy minden játékos 4-5 éves, és sokszor e képen kezelnek is bennünket!
    :D
    A jutalom az megfelelő egy jobbnak mondható event jutalmainak. A TOP-hoz viszont elég kevésnek tartom. Persze gondolom most is azért nem volt pletyi az egészről, mert most is szigorú meglepetésnek szánták az általuk túlértékelt, szemkápráztatónak tartott, de valójában a TOP-hoz eléggé lapos jutalmakat.
    :)

maszilva, Swartsch, Tavirózsa és 19 más kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumfelvigyázó

Szia

Ne legyen igazad xDxDxDxD

A TOP kapujához összesen kell :

1400 event növény és 700 felröppenő.

Az Őszi fesztivál bolt-ból 320 egazt lehet kiváltani összesen, plusz vár a földön is 10 db. aratás után, így "hamar" lehet végezni az alap eventtel, viszont érdemes tovább ültetgetni, mert nagyon jó a beszámítási értéke a topba bekeverés után.

Malomtermék

Tökös latte
    • Keveréshez szükséges hozzávalók: 6 db Szökőkútfű, 3 db Töklé, 6 db Fahéjrúd
    • Keverési idő: 15 másodperc
    • Keverhető: mindkettő malomban
    • Azonnali keverési lehetőség: 1 farmarany / db áron
    • Pajtaérték: 448.500 / db

.barbi1., maszilva, Swartsch és 17 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Annak a több 100 piccoló-nak csak minimális hatása van a TOP-ra. Az a néhány Jack és Gyepek ura, amennyi ebből szerezhető, nem változtat érdemben semmin; a többi lehetséges nyeremény meg inkább a TP-vonalra hat.

.barbi1., maszilva, HéricsBáró és 17 más kedveli ezt.
  4. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Ne viccelj...a nyeremények azért nem izmosabbak, mert a központban egyáltalán nem értékelik a TOP-ot...mondanám, hogy majd idővel észbe kapnak, de nem fognak...sok területen nem is akarnak.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tudom... Csak legalább próbálom pozitívan nézni:oops:
    :eek:Nahát.... akkor ültetek a végéig;) Mert így pár láda igyen lesz:p
    A rézkarúbagolytól nem félek...:D A gyerekeim sem tudtak 4-5 évesen olvasni... Szóval kb 6-7 éveseknek szólhat...:D

Mutattam a páromnak... 8) a közleményt....
    Erre... Ő... :inlove:
    Az ilyen szabály szabály ellenesxDxDxD Még Ron is így gondolná... ha élne:p Ja ő él... szóval ez a szabály betarthatatlan... sőt betartathatatlan.... -.-
    Ismered az élethosszig vagy 365 évre szóló munkaszerződést? Na ez is olyan... Mindenkire ráhúzható aki elfogadta a szabályzatot:oops:

Kíváncsian várom ki hogyan értelmezi majd... Kíváncsian várom a lista bővülését... ;) A szűkülését annyira nem... de talán nem is találnak kifogásolni valót mert mindenki megfelel majd a kritériumoknak;)

.barbi1., maszilva, Samborg és 9 más kedveli ezt.
  6. zsona416

zsona416 Fórum bárója

A piccolo csak egy példa volt...lehetett volna más is...a lényegen nem változtatott...nincs konkrétum.:)

Nekem elsőre egyébként az ugrott be, hogy ez a közlemény csak terelés...a jutalmakról...ne a lényeggel foglalkozzunk:)

Nálunk itt Tolnában annak a bagolynak egy nemesebb szervét szoktuk emlegetni...ilyen szempontból közeli rokonok a pacivalxD

7. -Holdfeny-.

több 100 piccolóból elég jól meg lehet támogatni a nullázást...:music: virágfestés ügyileg... a Jack és Gyepek ura tényleg csak hab a tortán;)
    De ez a kitétel sem veszélyeztetne...:p Mert még 100-at sem küldtem összesen sehova:D

tompaker, Arrah, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Lehet bennük virágfestés is .:music:Persze ha egyébként is lenne 5 az is mindegy.
    Persze simán ültetgettek,és ki is váltok mindent,kivéve a rémtenyészállatokat mert azzal még mindig nem vagyok kész...:sleepy:
    Nem mondom azt hogy az event felhő kihagyhatatlan,sose volt az. :music:
    Uyanakkor mindig szídják a nyereményt mégis jól jön ha úgy alakul;)xD
    Jelenleg a normál event jobban foglakoztatt, mert ezzzel nem is kalkuláltam.:)
    Nem is akarom bele élni magam ,jelenleg más terveim vannak. :music:
    Ha úgy alakul rádobok a végén ,ha nem marad a 147 beadás esetleg plusz röpi..ennyi:)
    Én föleg piacozok ezzel vannak fő céljaim.Nyilván nem lehet milliószámra Szitakötőket eladni,/80000 teve se fogy,csak lasacskán/ :music:de az eredeti terveimet nem akarom felrugni hogy majd félkészen 0-zak , vagy bedobáljam azt is amit nem kéne ilyesmi:)

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, legyen igazad, én sokkal többet saccolok.
    A nyeremények olyanok, amilyenek. Megint a TP vonalat erősítik. De eddig utólag mindig az volt az érzésem, hogy minden Top nyeremény hozzáadott valamit a farmhoz.

.barbi1., Swartsch, vihence és 12 más kedveli ezt.
  10. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

A felhő most kevésbé ad a TP-n kívül a farmhoz, konkrétan lefelezték a tavalyit bónuszt és beraktak egy farmbónusz láda I-et, de eltüntették a termény bónuszokat is.
    Az 1000%-ot meghagyhatták volna a legtöbbet beadó játékosoknak és akkor az ezüst megkapta volna a felezett felhőt (vagyis ezt).
    Az 1000%-ot adó bónuszt dekorokra igazán nem értem miért vették ki, összesen 4 db 1000%-os dekor felhő van, abból 3 db van értékelhető érési idővel (40 óra ~ 2 nap), míg az utolsó 144 órás vagyis 6 napos, szóval nem borította volna fel a játékot, egyszerűen csak nem akarták oda adni. :)

Az 1000%-os dekor felhők listája:
    Strandklub felhősor 3-1
    Őszi fesztivál felhősor 3
    Alpesi rét felhősor
    - Gyopárvölgy 10. szintjétől
    Alpesi ösvény felhősor - Gyopárvölgy 15. szintjétől

11. kukori80

Most ezt dobta a gép. Lehet úgy vannak vele, hogyha a kis nyereményekért is csinálják, akkor minek a nagy. :D:D:D

nagymami2, Swartsch, koricsabi és 9 más kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Pontosan ezt monmdtam! :D Ez is annyiba fáj mint egy normális! Mondjuk rajtunk könnyítettek vele akik amúgy is csak nézegetik ezt! :D

Ha lenne rávalóm se tenném be EZÉRT! :)

13. -Holdfeny-.

xDxDxD Komárom környékén is:p Csak ugye itt vannak szabályok:p szóval mi szépen körbe írjuk ama nemesebb szervetxDxDxD
    Bizony bizony... a kicsit is becsülni kell... mert különben nagy sohasem lesz...;)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Én inkább úgy gondolom, hogy afféle elrettentésféle. Valódi eszköz nincs a központ kezében, hiszen - mint említettem - jól fizető játékost nem igazán szeretnének szankcionálni. Nem várom, hogy ténylegesen kizárjanak bárkit is, ez inkább olyan Mátyás király mese - csinálnak is valamit az ügyben, meg nem is...
    A Virágfestésekkel sem zavarom senki más játékát. A szomszéd-ajándékozós piccolók nélkül is simán összejöhetnek (össze is jöttek). Ha akarok indulni a TOP-ban, növényes nullázással is megtehetem. Tudom, hogy nem mindenki (-nek vannak mamutjai), de az meg miért ne élhetne egy ilyen lehetőséggel? Azért az az ólas nullázás TOP-os méretekben nem csak a Virágfestéseken múlik...
    Szia Kukori!
    Az nagyon sokat számít, hogy TOP 500 helyett TOP 1000 lesz. Amikor utoljára volt ilyen (2020-ban), akkor az előző évi TOP 500 aljánál kicsivel alacsonyabb volt a TOP 1000 alja. Azt nem állítom, hogy most is így lesz, de sokkal kisebb lesz a növekedés, mintha csak TOP500-at rendeznének.

HéricsBáró, Sali~*.*, vihence és 12 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Dehogynem... Megpróbálnád;) Mert játszani jó;)
    Azért termeld a növényeket.... ha azt bedobod is cseppen ez az....

juliannakoczkas, DevilMókus és feki13 kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Jelenleg is tervezek beadni! 10 milláig...:D Nekem ennyit bír a pajtám anélkül, hogy a felső polcokon kívül az alsók se legyenek porosak...
    Nyitogatom szorgosan a piccolókat, de a drága virágfestés nekem rosszabb mint a FA fa ...:(
    Krókusszal tény és való, hogy lehetne nullázni, de hát a 2 mammutom nem sokat enged :D
    Nem is baj ez MÉG nem az én eventem! Nektek drukkolok! ;)

vihence, juliannakoczkas, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

A piacra öntött rengeteg állat azért lehet zavaró:wuerg: Bár én ennek is tudom a jó oldalát nézni;)

Összejött több grnitúra szomszéd ajándékozás nélkül is8) Várnak a jobb sorsukra...
    Kis farmon sokan tápot kevernek... 8)

Ez a Mátyás király mese nem tetszik...:wuerg: Bár jogos, hogy a jól tejelő tehenet nem szokás vágóhídra küldeni;)
    Elég sokat pótolhat a beadásnál a malomtermék... Jó a Pajtaértéke;)

Hajrá mindenki érje el a célját:inlove:

18. kukori80

Szia Toma. Tavaly háromszorosára nőtt az 500 alja. Igaz, hogy most 1000 lesz, de nagyon sokan tudnak már nullázni. Elképzelhetőnek tartok most is háromszoros növekedést. Te mit saccolsz?

Swartsch, vihence, tompaker és 5 más kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

Nem tudom. De háromszorosat biztosan nem.

20. -Holdfeny-.

:eek:o_O

15-80 között csak meg áll.... :music: Bár a 80 elég elrugaszkodottnak tűnik egyenlőre...
    No de majd megjön Olga és belövi az alját:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.