Visszajelzés A múlt kincsei - 2024 május - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 29.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 27.6.24.
  1. 1

213 szavazat
    44.5%
  2. 2

35 szavazat
    7.3%
  3. 3

23 szavazat
    4.8%
  4. 4

22 szavazat
    4.6%
  5. 5

26 szavazat
    5.4%
  6. 6

13 szavazat
    2.7%
  7. 7

16 szavazat
    3.3%
  8. 8

24 szavazat
    5.0%
  9. 9

26 szavazat
    5.4%
  10. 10

81 szavazat
    16.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Szeretem a számolásaidat... :inlove:De ez most nem tetszik...:oops: Persze ez nem a Te hibád...;)
    Szeretem gyorsítani az eventeket... :music:Szeretek a saját tempómban játszani...:DDe azért esélyt kellene adni MINDEN játékosnak...-.- S ez az event úgy tűnik nem erről szól...:oops:
    Őszintén remélem valamit módosítanak... mittudom én ablakonként nem 4 hanem 6 vagy 8 borostyánt kapunk...8)
    Nézegettem a kosarakat... de nem éreztem azt hogy bármelyiket meg kellene vennem...:oops: Ilyen is régen volt...:wuerg:

nolina1965, szellorozsa, Swartsch és 11 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ezzel a borostyán gyűjtögetéssel jól elrontották a kedvemet nekem is. (Igyekeztem szalonképesen fogalmazni.)
    A felhőig ugyan el lehet jutni, de ha a lassan gyűlő borostyánkövek nélkül nem tudjuk lejátszani a puzzle kirakókat, hogy megkaphassuk a rá való dekorokat, akkor minek a felhő?! Nem tartom valószínűnek hogy cserenapom bárki olyan könnyedén megválna tőle, ha már egyszer megszerezte, amikor majd cserélhető lesz a felhőre való három
    dekor.
    Ez az event sajnos tipikusan olyan, hogy ezt végig kell csinálni ahhoz, hogy meglegyen a felhő és a rá való dekorok.

Egy gyors matek:
    8200 db zöld lóhere (zöld; alap érésidő 5:30 óra; a fő-farmon termelhető)
    7100 db sárga lóhere (sárga; alap érésidő 6:00 óra; Bahamarama ültetvényen termelhető)
    7000 db lila lóhere (lila; alap érésidő 5:00 óra; a Telihold farmon termelhető)

és
    30 db borostyán kell a felhőhöz, plusz
    390 db borostyán kell a kirakós minijátékokhoz a felhőre való dekorokért.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nagyon nem tetszik, hogy bár két hetet adtak a feladatra, de 5 óránként ide kell jönni beszedni a borostyánokat a következő játékrészhez .... szóval aki kitalálta, remélem az anyja jól van. >:(
    Azért nem ártana megfontolniuk a központban, hogy ne 4, hanem legalább 6 db borostyánt adhatnának 1-1 leszedés alkalmával lelőhelyenként.
    Ha végig akarjuk csinálni, akkor lehetőség szerint gyors, "soványmalac vágtában" mielőbb el kell jutni a borostyán lelőhelyekig (bónuszok, szupertrágya, Jack ....), hogy utána csak azok folyamatos begyűjtésére kelljen koncentrálni, a felhő elérésén túl.

A TH farmon kezdem, hogy utána az oda újonnan játékba kerülő Bíborpókliliom termesztésével és az új állat, a Kicune-nek, Kicunekotorékban való szaporításával tudjak foglalkozni
    mielőbb.
    Sok sikert mindenkinek! :D:inlove:

hóóvirág, Marika312, Sali~*.* és 45 más kedveli ezt.
  3. palota63

palota63 Járnitanuló

Köszönöm!!!

juliannakoczkas és szellorozsa kedveli ezt.
  4. szili48

szili48 Törekvő

csodálatos és nagyon okos elmefuttatás, cukrot neki

juliannakoczkas és kigyo51 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

:(
    Sajnos túl erős az időigénye az eventnek...:music: Reméljük változtatnak rajt....8)
    Alapból amúgy így van... semmi sem kötelező, de szeretünk játszani;) Még......

6. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Köszönöm a számolást. Még nem vagyok teljesen biztos benne, hogy csinálom, de sajnos eventfüggő vagyok. A kerék nem a barátom ezért meggondolom, hogy mennyit szándékozom befektetni. Az biztos, hogy én nem a teliholdason kezdem, mivel ott nem tudom a komfort talajt használni és csak hátráltatna. Soha nem szoktam első nap letermelni a növényt, mivel nem sietek nem érdekel a tp sem a gazdakör. Most viszont úgy látom rá leszek kényszerítve. Na ez az ami nem tetszik. Majd még meggondolom. A kisebb farmoknak esélyük sincs. Szomorú, hogy már a felhőig is túlórázni kell.

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Ez lesz a világ legjobb eventje , hisz 5 óránként összegyűlünk egy nagy party-ra . :inlove:

A még jobb , hogy 2 hétig nyitva a teliholdas . :D

8. -Holdfeny-.

Jancsika:inlove: Imádom a sületlenségeidet... de az 5 óránkénti party... még akkor is túl gyakori ha Te:inlove: leszel a dísz vendég:wuerg:

De a mostani bizalomvesztéses hangulatban... lehet a 10 óránkénti is sok lenne nekem:oops:

ljanika6, adri1124, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem ezt az eventet kihagyom.Elég lesz a teliholdas nekem.Nem látok benne semmi kedvezőt,a felhő sem egy nagy szám,csak egyel több lenne.Sok sikert hozzá aki hozzákezd.

10. Ropi1

Ropi1 Fórum-zöldfülű

Szuper,13 nap pihenő,kedvemre termelhetek.Ez az event kihagyható.

11. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor elsőre valamelyik területet aktiválom. Minél hamarabb el kell jutni a végére, mert csak az aktív területek különleges mezőjéből aratható 5 óránként a borostyán?! Tehát 5 óránként 4x4 kő csak akkor játszik, ha mind a 3 terület aktív!? így lehet, hogy a kevesebb növényessel kellene kezdenem...

12. -Holdfeny-.

Akárhogy nézem, jól értelmezed:wuerg:

szellorozsa és pecanegra1976 kedveli ezt.
  13. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Idő közben változások történtek. Ezeket jelöltem vastag kék színnel.
    Három területen (Főfarm, Bahama ültetvény, Teliholdas főfarm) termelünk.
    Mindegyik területen csak az "odaillő" növény termelhetjük.

Főfarm:
    Rendelkezésre áll 202 db 1x1-es terület. Egy kör szaporulata csak csatnival 606 növény.
    A növény a Zöld lóhere érésideje alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58.
    Termelni kell összesen 8.200 db növényt.
    8.200 / 606 = 12,53 --> 13 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ez napi 4 aratással több, mint 3 nap. (Vagy, ha az egyik nap ötször aratunk, akkor 3 nap.)

Bahama ültetvény:
    Rendelkezésre áll 188 db 1x1-es terület. Egy kör szaporulata csak csatnival 564 növény.
    A növény a Sárga lóhere érésideje alapból 6:00, vízzel 4:48, vízzel és trágyával 4:20.
    Termelni kell összesen 7.100 db növényt.
    7.100 / 564 = 12,59 --> 13 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ez napi 3-4 aratással 4 nap

Teliholdas főfarm:
    Rendelkezésre áll 202 db 1x1-es terület. Egy kör szaporulata csak csatnival 606 növény.
    A növény a Lila lóhere érésideje alapból 5:00, vízzel 4:00, vízzel és trágyával 3:36.
    Termelni kell összesen 7.000 db növényt.
    7.000 / 606 = 11,55 --> 12 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ez napi 4 aratással 3 nap.

Tudom ez nem a panaszláda, de a Borostyánok gyűjtése (gyűjthetősége) abszolút nem átgondolt.
    A kisfarmoknak és azoknak akik nem tudnak, nem akarnak áldozni a játékra nekem úgy tűnik
    lehetetlen a küldetés.
    A fenti számoknál mindenhol ott szerepel, hogy a "felszaporításon felül".
    A felszaporítás még akkor is külön harci feladat, - főleg az első növénynél - ha a Virághagymákat ügyesen eldugdossuk a malomba.
    Tehát a Borostyánok gyűjtögetését még a felszaporítás is lassítja (gátolja).

Felröppenő nincs, ezért nem kell előre ültetni semmilyen növényt, vagy fát.

A növények felszaporítását el akarom kerülni, ezért veszek egy Nagy történelmi kosarat.
    Lesz összesen 275 (265 + 10) db virághagymám. Ezt elosztom háromfelé a három terület között.

A Főfarmon kezdek.
    A gyémánt rekeszbe beteszek egy 200 %-os teljes bevételi bónuszt. Indítok két Jack-et.
    Pörgetek, használok szupertrágyát (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti, felhő) és Kacsa Katát.
    A célom, hogy 1 db 1x1-en legalább 16 db növény legyen a szaporulat. Így a felszaporítással
    együtt 3-3 körrel le tudom termelni még holnap este a növényeket.
    Másodikként a Bahama ültetvény, harmadikként a Teliholdas főfarm következik.

Szegény játékot a Borostyánok gyűjtögetése meglehetősen "agyoncsapta".
    Változtani kellene. A 4 db helyett kapjunk 8 db-ot, vagy lehessen napi ajándékként küldeni.
    Idő közben változott a mennyiség. 5 db-ot kapunk az 5 óránként aratható mezőkről.
    Ezért még azt sem tartom kizártnak, hogy veszek 200 db Borostyánkövet 270 Farmaranyért.

A felhő kétnapos (45:00).
    Ad kétnaponta egy kis adag TP-t (farmszint x 1000)
    Ad kétnaponta egy kis adag TTP-t (farmszint x 1000)

1 db Miss Röfi cuccainak ládáját
    Miss Röfi cuccainak ládája[​IMG]4 bájital, 2 luxus bájital, 2 szupertrágya, 4 szupertrágya,
    2 KK szupertrágyája, 4 KK szupertrágyája
    - Megrendelő adja
    - Mókusdoboz dekor
    - Party pörgetés felhősor 8.
    1 db Felszereléses láda VII
    2 db Kung-fu tigrises láda
    Kung-fu tigrises láda[​IMG]1x „Piccolo” titokzatos láda
    1x Bónuszláda
    1x Felszereléses láda IV
    1x Trágyás láda II
    farmszint x 2.000 TP
    bahaszint x 1.000 BTP
    farmszint x 500 CSP
    - A Kung-fu tigris felhősor
    - Földönkívüli kockajáték felhősor
    - Kung-fu tigris felhősor 2
    - Bevezetés a szigeti farmmunkába felhősor
    - Fonalgombolyító éjszakák felhősor
    - Strandklub felhősor 3-1
    A Kung-fu tigris event nyereménye
    - vásárlási akcióban szerepelt.
    - A Profik a magasban - 2023. május event nyereménye
    - eventekből szerezhető
    - Hóember szezon (40.) bérletes nyereménye

2 db Felszereléses láda XII

Felszereléses láda XII[​IMG]
    • farm szint x 600 TP
    • farm szint x 80 CSP
    • 1 db szupertrágya
    • 1 db Kacsa Kata szupertrágyája
    • 1 db Kacsa Kata turbótrágyája
    • 1 db szupertáp
    • 1 db party pörgetés
    Játékba kerülés:
    A Nagy hajsza - 2024. márciusi event
    A nagy hajsza felhősor 12.
    Sok sikert, jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 29.5.24
    Namiamano, Marika312, Sali~*.* és 35 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Köszönöm a részletes számolást:inlove:
    200 borostyán 270 arany... Hm... Végül is.... :music: így az időnket bővítjük;) Most nem tervezek kosarat venni... de sajnos annyira utálom a felszaporítást, hogy gyanítom a két kisebb beugrik a kosárba:wuerg:
    Ez a kiskockánként 16... azért nem lenne rossz;) Majd meglátom mennyire lesz kegyes a kerék;)

15. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Nem mintha sokszor vásároltam volna csomagot, de nálam ezzel a fizess hogy kész legyél az event-el nagyon mellélőttek és csak azt érték el hogy ne fizessek egy forintot sem, meglátom hogy elkezdem-e. A visszatérésem után nem gondoltam hogy már a második eventet kifogom hagyni de hát itt vagyunk, a fagyis nem volt rossz, de ez.. Remélem tényleg sikerül valamit változtatni...

16. -Holdfeny-.

Alapból én nem vagyok a vásárlás ellen...:music:
    De azt gondolom, az ingyenes teljesítést legalább a felhőig elérhetővé kellene tenni8) Ezt pedig csak változtatással lehet elérni...
    Hogy változni fog e bármi... sajnos nem tudom:(
    Mivel a felhő az egyik gyenge pontom a játékban... mert helyet nem foglal de támogatja a farmot... így megcsinálom..
    Talán még ha a tenyésztés is adna pl kis eséllyel borostyánt....:music: Úgy akkor pár kört tenyésztenék is;)

17. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Köszönöm a matekot.
    Ez az event felhője nem hozz lázba.
    30 óránként nem vágyom ezekre a ládákra.
    Sok sikert azoknak akik neki állnak az eventnek!

18. -Holdfeny-.

Hát nem egy ritka láda egyik sem:wuerg: De azért csurran cseppen belőle majd valami;)
    Feltéve ha sikerül elérni....:music:

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Most kaptuk az információt a Központtól, hogy a visszajelzések alapján módosítanak az eventen:

- az 5 óránként aratható speciális mezők 4 db helyett 5 db Borostyánkövet fognak adni

- a felhő tulajdonsága megváltozik:

- érési ideje: 45:00 óra lesz (30:00 óra helyett)
    - plusz jutalmak amit adni fog még az ismertetőben megjelent mellett:

- 1000 BTP x szint
    - 2x Kung-fu tigrises láda
    - 2x Felszereléses láda XII

- mind a puzzle-hoz kapcsolódó nyereménylistán, mind a térképen megszerezhető nyeremények listájában történt módosítás, ezeket központilag frissítik, így ezeket az ismertetőben fogjátok megtalálni.

A többi módosítás átvezetése folyamatosan történik, türelmeteket köszönjük!

Sikeres teljesítést a kitűzött célokhoz azoknak, akik belefognak,
    a Farmerama csapata

Sali~*.*, -kaktuszable-, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  20. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Ezek után már elgondolkodtatóbb, akik eddig számoltak, mennyiben változik így az event teljesíthetősége? (ezek után csak a felhő érdekel, de az nagyon)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.