Visszajelzés A menyegzőnap - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Rackó 2013-ban még a saját fajtájához vonzódott és egy szőke bombázóval "romantikus hintázott" (ez az egyik kedvenc dekorom)...

2014 elején már egy baráti körben ünnepelték a Farmerama születésnapját Kacsa Katával és egymás mellett ültek az ünnepi asztalnál. Talán itt kezdődött minden. :inlove:

Aztán elkezdtek randizgatni. Sőt, még az első randi körülményeit is részletesen ismerhetnénk, ha néha-néha elolvasnánk a gazdaköri küldetések meséit...:D

Kacsa Kata és Rackó már egy ideje találkozgatnak. Egyik este Rackó egy nagy csokor virággal jelenik meg Kacsa Kata házánál. "Elhívhatlak egy randira?" - kérdi szégyenlősen. "Miért is ne?" - feleli Kacsa Kata.

Először a moziba mennek. "Megnézhetnénk a Szerelmes Szárnyasokat" - javasolja Rackó. "Az egy romantikus vígjáték." De Kacsa Katának máshoz van kedve."Én inkább a Száguldó tűzvihart szeretném látni. Egy vadiúj, repülős akciófilm." Rackó beleegyezik, végül is ez Kacsa Kata estéje.

A mozi után jöhet a gyertyafényes vacsora egy drága étteremben. Minden pazar csak... "Az adagok elképesztően kicsik" - jegyzi meg Kacsa Kata, és bemutatva, hogy a hasában még maradt üres hely, vacsora után vegaburgert vesz egy utcai árusnál.

Az együtt töltött este végén összebújnak a parton az éjszakai eget bámulva. "Milyen gyönyörű a hold." - mereng el Rackó. "Az egerek azt állítják, sajtból van. Szóval elég büdös lehet" - töri meg a varázst Kacsa Kata.

Az este nem egészen úgy alakult, ahogy Rackó szerette volna, de ekkor Kacsa Kata odafordult hozzá: "Nagyon tetszett az este. Megismételhetnénk valamikor." Rackó még nem is tud felelni, amikor egy csók cuppan az arcán. Igen, Kacsa Kata ilyen és ő pont ezért szereti.

2015-ben Valentin napon vallott neki szerelmet.

Ezen emlékezetes eseménynek még külön dekort is szenteltek "Szerelmem Kacsa Kata" néven:

Azóta is rendületlenül szeretik egymást.

[​IMG] (2017)

[​IMG] (2018 )

[​IMG] (2019)

Szóval épp itt az ideje, hogy összekössék az életüket. :D

---

Egyébként én már tudom, kik lesznek A mennyegzőnap 2. event szereplői... Nézzétek csak, ki kapja el a csokrot!:D

(Máriusz)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.5.21
    ~*cassandra*~, Domos52, franyo121 és 45 más kedveli ezt.
  2. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Le sem merem írni az enyémet.
    Nekem még sok ilyen 50%-os felhő kellene.

-gyöngy-581, Fuhur, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Jé , és tényleg , van egy dekor is róla . :D

Szerelmem, Kacsa Kata:

jucus100, -gyöngy-581, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

A Bahán voltak elő nászúton. :D

-gyöngy-581, csio70, Balázs20 és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok! Ez ám az összefoglaló!:inlove:

6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Az említett 2 event a két véglet. Nálam a szerencsefaktoros és a bugyuta.
    Valahol a középút kellene. Ahol kell ültetni és nem unalmas, hosszú a minijáték, hanem valamilyen kombinációs készségen alapul. Például a foltos event, vagy amikor különféle alakzatokból kellett kirakni időre az egészet. Amiben nem fáraszt sem a hosszúság, sem az egyhangúság.
    Nem hiszem, hogy ennyire ötlettelenek lennének a készítők, hogy nem tudnak kitalálni új eventeket.
    Ha megnézed az elmúlt éveket, szinte nincs új formájú event. Szintentartás és kényelem, hisz vásárlás akkor is lesz.

A felhő meg csak egy szükséges, egyszerű , kényelmes valami. A legkönnyebb, legegyszerűbb megvalósítása a valaminek. Beillesszük a többi közé és mindenkinek fülig ér a szája. Sőt még el is kábulunk a tp-jétől, aminek se vége se hossza, mégsem jut előbbre a csíkban.
    Éppen nemrég próbálkoztam minden tp-növelőt bevetni a rekeszekbe, mivel rengeteg van a raktárban, s tátva maradt a szám, hogy csak pár millával dobta meg a mennyiséget. Pedig azért egy 100%-200% emelés jelenthetne többet is. Csak ugye az mindig az alaphoz megy, s nem veszi figyelembe, hogy a tp-%os kütyüt is leszedtem. Nem ahhoz a számhoz adja, hanem visszamegy az alapokhoz. Ez is szépen ki van találva, amióta új szintezés van.
    Sajnos akkor elromlott valami a játék iránt bennem, s nem akar helyrebillenni azóta sem.
    Nagyon leült a játék sajnos.

Ja és kihagytam a körítést az eventek mellett. Néha ovis szinten kezelnek bennünket a történeteikkel. Tényleg ennyire naivak vagyunk? Tudunk lelkesedni ennyi baromságért? Akár 60 évesen is? Mert egy kisiskolás igen, de pont ők vannak kevesebben a játékban szerintem. Már én el sem olvasom, mert néha olyan gagyi.

Utoljára szerkesztett: 4.5.21
    Amira09, nikimaci68, -Ary-66 és 4 más kedveli ezt.
  7. Csatlakozom ez egy remek összefoglaló!
    Csak gratulálni lehet ehhez a gyűjteményhez!

maszilva, jutka190226, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  8. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok készis vagyok :))

Gio, csio70, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Még annyit, hogy gyakorlatilag 3 felhősor van a 12? év alatt, ami nem átlagos, mint a többi, ahogy ez is most a többit gyarapítja. Ami tényleg a gyarapodást, sikert segíti elő. Ami valami szint hoz az egészbe.
    A zöldséges, virágos partypöris és a gesztenyés. S jó régiek. A többi egy kalapalá való. Ha van van, ha nincs akkor sem dől össze a világ.

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azért ez így nem igaz. Egy kalap sem ér annyit, mint egy svájci sapka. ;)
    Minden felhő egy+, ez az én véleményem. Mondjuk, most az utolsó nekem elúszott, de sajnálom is.

-kaktuszable-, -gyöngy-581, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

A tenger is a benne lévő cseppektől lesz hatalmas;) Szóval jöjjenek csak az ehhez hasonló felhők!

-kaktuszable-, Kuzdern, -Erbrow- és 10 más kedveli ezt.
  12. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Kedves Játékosok!

Az event élő, online!

Egy farmról való kilépést majd visszatérést követően ellenőrizzétek az eventórát, a Hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok a felröppenők érkezéséhez az aratást a
    főfarmon, szédült szántón és az erdei tisztáson!

Ellenőrizzétek, a főfarmon levő vetőtáblán az eventnövény magok meglétét!

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

-vadocka70-, Kuzdern, Gio és 8 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    2 terület 30 órás 1x1 amaránt . A 3. területen dekorok vannak .

Kuzdern, -gyöngy-581, Gio és 6 más kedveli ezt.
  14. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Sziasztok.
    2 terület hortenzia, szélén fákkal. Erdei tisztás szélén fák. 3 füvészkert. 2 felhő.
    Harisnyakötő: 247
    Jegygyűrű: 197
    Meg egy 100% bónusz

Utoljára szerkesztett: 5.5.21
    -Erbrow-, Namiamano, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  15. Goran

Goran Fórum bárója

Nekem csaK egy terület, de volt mellette 8 panni + 3 jött szomsziktól

-Erbrow-, Namiamano, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

A fáim nem remekeltek:wuerg: 70 gyűrű és 109 harisnyakötő:music:

jucus100, -Erbrow-, Namiamano és 3 más kedveli ezt.
  17. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Sziasztok! Ügy tűnik a tönkebúza jól adta! 306 gyűrű
    428 harisnyakötő

8 Pannival, remélem később is megmarad a lendület!:D

-Erbrow-, Namiamano, Gio és 6 más kedveli ezt.
  18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok 332 jegygyűrű jött és 439 harisnyakötő. 1,5 terület gyékény+mamutfák, és egy terület hortenzia+ 10 panni, de azt csak a növényes területeknél használtam. Nem rossz :) Kezdésre kifejezetten jó, remélem végig így adja, akkor röpi gond nem lesz. Bár az eventnövénynél szerintem nem fogja így adni, de a másik két területen lehet hosszúzni. Szóval jó lesz ez :)

-kaktuszable-, -Erbrow-, Namiamano és 9 más kedveli ezt.
  19. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    A három terület gyékény nagyon jól adta, 240, 356.

-Erbrow-, Namiamano, Gio és 5 más kedveli ezt.
  20. muksika

muksika Fórumlakó

"Rackó 2013-ban még a saját fajtájához vonzódott". Kata, ezen a mondaton nagyon jót nevettem. Később átpártolt Rackó a kacsára. xD

-kaktuszable-, edina242, -Erbrow- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.