Visszajelzés A nagy hajsza 8. - 2021 szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.9.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csaxólok... Azoknak, akik bónusz nélkül, egy területen eventezve szeretnének felhőt szerezni.

A 6 örás gaz napi 4-szer aratható (hacsak nem farmozik valaki hajnaltól éjfélig), így az event ideje alatt 23 aratás fér bele az időbe. Ez 34-35 malomtermékre lesz elég. Azaz vagy kell némi extra, vagy kell plusz terület, vagy nem lesz felhő.
    ---------------
    Két területen eventezve csak vízzel-csatnival a 23 aratás 26634 eventnövényt jelent, ami 65 malomtermékre lesz elég. A felhőig 49-et kell produkálni, ami a két területen 17 aratást igényel; ez négy nap.
    ---------------
    Megjegyzem, én sokkal szívesebben pakolászom a mamutokat a Tölgyesről a szántóra, mint hogy bontsam az event kedvéért a raktárházakat, majd utána újra kipakoljam. A mamutok átrakása még kézzel is hamar megvan (géppel meg pár pillanat), a raktárak bepakolása kész rémálom most, hogy a játék nem akarja megjegyezni a keresőbe írt kifejezést...
    ---------------
    Az 1 napos eventezéshez két gondolat. Azok számára, akiknek a játékban van egyéb céljuk, az event egyszerre visz előre és akadályoz. Pl. TP-t gyűjteni dekorokkal lehet, így akinek ez a játéka, minél hamarabb letudja az eventet, hogy megszerezze ezt a TP-bónuszos felhőt, ami előreviszi, de minél hamarabb tenné vissza a dekorjait, hogy folytathassa a TP-gyűjtést. Mivel ez az ő játéka, ugyanolyan joggal számolhat be róla, mint bárki a sajátjáról. Senki sem versenyez senkivel!
    Másik. Az ilyen eventet, aminek a végigvitele százezres nagyságrendben követel eventgazt, csakis egy-két nap alatt lehet értelmesen megcsinálni. Az nem járható út, hogy 6 napon keresztül ültetek szupertrágyával, mert annyi szupertrágya a világon nincs; meg aztán kinek van kedve és ideje 6 napig óránként aratni napjában 15-ször... Ilyenkor sokat kell pörgetni, és a megnyert, plusz a raktárból aktivált terménybónuszok hatóidejében szupertrágyával és KK-val letermelni az összes növényt és felröpit. Ezeknek a bónuszoknak a hatóideje pedig legjobb esetben is 31:12. Tehát aki végigviszi, az 1-2 nap alatt fogja végigvinni.

Utoljára szerkesztett: 7.9.21
    ildiko44, Othep, maszilva és 43 más kedveli ezt.
  2. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Hálás köszönet :inlove:;):)

-Erbrow-, Síkvölgy, jutka190226 és 10 más kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Hát ahogy a dolog most kinéz, ez nem az én eventem:) Azért talán elkezdem, de nincsenek illúzióim. Sok sikert mindenkinek, aki belevág.
    Hiányolom Kukori hozzászólásait! Nekem sokat szokott segíteni.

Amira09, peter1022, mucus252 és 5 más kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Ez teljesen így van, legfeljebb annyival egészíteném ki, hogy az ilyen event nem több, mint pár óra, nem is szabad, hogy több legyen, mert a nem eventes területen learatott dekoroknak az érési ideje az alap.
    Az lenne a jó, ha eventnövény letermelése és a felröppenők összenullázása után a területekre visszahelyezett kitehetők érési ideje a visszahelyezésük előtt learatott dekorok érését csökkentő felhőkkel valamelyst összhangba kerülne az alappal.
    Ez sajnos ritkán jön össze, pedig ez lenne a cél.
    Ezt a mostani eventet is megcsinálnám, de akkor csak tenném a bp alá a lovat, hogy jó úton járnak és ezt nem szeretném, mert nem is ezt látom.
    Régebben volt egy event, talán a sztrájk dekor is abban volt megszerezhető és ha jól emlékszem, kellett az eventbe talán 47000 növény is, de minimum 3 területen (már ha nem ötön) zajlott és alig páran csinálták meg a "brutális" eventnövény mennyiség miatt.
    Ma már egy területen is letermeltetnek velünk 14000 darabot és még könnyűnek is írják sokan.
    Ez nem helyes így.

Ui:utánanéztem a sztrájk kitehetős eventnek.
    2014-ben volt, 2 területen kellett letermelni 36000 és 14000 növényt.
    Olyan kevesen csinálták meg, hogy a sztrájk dekor értéke mindig is magas volt.
    Sokallották a gazdák az 50000 növényt, inkább el sem kezdték az eventet vagy befejezni nem tudták.
    Most meg dupla annyinál is több növény kell szintén két területen, ráadásul akkor a főfarm és a szédült volt használatban, most pedig a főfarm és a tölgy, a legkisebb farmos terület.

maszilva, Magdusnéne, Melan és 18 más kedveli ezt.
  5. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Munkásokra mindenképpen, mert anélkül nem megy, de egyébre nem költök. Ma már. :)
    Amiről szóltam az az, hogy minden héten nem jön össze annyi minden, amivel végezni lehet egy eventtel pár óra leforgása alatt. Vagyis mindenképpen költeni kell rá ahhoz, hogy minden event letudható legyen olyan rövid időintervallum alatt. Lehet ez pörgetés, lehet ez szuper akármi, stb., és persze nem feltétlen az eventben vásárol, de valamikor nagy valószínűséggel.
    Tehát a vicces kifejezés erre vonatkozott.

jutka190226, peter1022, ladislaw11 és 4 más kedveli ezt.
  6. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát az erdei tisztásról is leszokhatnának, nem mindenkinek van automata átrendezője, szerintem ez is az oka hogy sokan nem akarják ezt az eventet. Az tudják odafönt is hogy mindenki ott tartja a mammutfákat, és a tárolókat.

jutka190226, Fatther, bogisaci60 és 7 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Már olyan sokszor emlegetted a 3. képregény eventet aminek az volt a címe, hogy Le a Röfivel, hogy megkerestem Neked :) Láttam, hogy kiegészítetted a hozzászólásodat a lényeges infókkal, de, ha már keresgéltem, hozom is.
    >>Harmadik képregény event<< 2014. április
    Ha másra nem, hát nosztalgiázni nagyon jó lesz. Emlékszem erre az eventre, lázadozott a fórum. A moderátorok fórumjátékot írtak ki azoknak akik csinálják Már nem emlékszem rá mennyi AB volt a jutalom, de én is azért álltam neki és végeztem is az eventtel AB-t nem nyertem, de lett egy felhőm és persze a sztrájk kitehetőm is meglett.
    PS: Ettől függetlenül ezt az evetet csak a felhőig fogom vinni, mert nem ér többet nekem :)

Magdusnéne, Nagyii58, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
  8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!
    Kéretik visszatérni a jelenbe, a tárgybéli esemény megoldási taktikájához.
    Nosztalgiázni pedig az annak megfelelő topikban kell.
    Ne adjunk feleslegesen munkát a radírnak.

Kuzdern, -Erbrow-, szida57 és 9 más kedveli ezt.
  9. Sagittarius69

Szia!

Bennem ennyi emlék nem maradt, bár nem is maradhatott, hiszen akkoriban még nem fórumoztam annyira, csak az eventismertetőket olvasgattam többnyire, míg egyszer észrevettem nagy sokára, hogy olyan is van már jó ideje, hogy gazdakör királya és lehet kérni a sárkánytojást. Amiatt is dobáltam be gyorsan mindent és jelentkeztem érte.
    Viszont jó, hogy felhívtad a figyelmem arra, hogy már annak az eventnek is milyen negatív hangulata volt.
    Természetesen nekem is megvan a felhőm, sajnos akkoriban - és még utána is sokáig - még arra mentem, hogy minden felhő legyen meg, ami megszerezhető, minden eventet megcsináljak és minden létező dekorom legyen a felhőn és a menüben is.
    Sokára jöttem rá, hogy ez így minden, csak nem játék.
    Ezt az eventet holnapután reggel megcsinálom, de csak akkor, ha olyan pályák lesznek, melyeket ismerek (a kislány szobája, a konyha és a varázskertes valami vagy még a tengerpart is jó nekem a kis tárgyaival), ha pedig más pályák jönnek, megvárom a nekem kedvezőeket, hiszen nem kell sietnem és nem is tenném.
    Csak abban bízom, hogy a mostani negatív fogadtatás abbahagyatja velük a keresős eventeket vagy ha mégsem, hát akkor hallgatnak a moderátoraikra és nem mennek a fejük után, mert az csak az amúgy is gyatra minőség (játékbeli hónapos hibák és már a megjelenítés is folyamatos kudarc, javíthatatlan hiba) és a hasonló, megfelelő értékű nyeremény nélküli, időrabló eventek miatt a játékot rombolják.
    Ma nagyon kiakadtam rájuk, teljesen meglepett, hogy csak ennyit képesek nyújtani nyereményként és ez nagyon foglakoztat, sajnos.
    Pedig ez végül is csak egy játék.

Melan, jutka190226, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A Harmadik képregény event volt az. ;)
    Nagyon jól emlékszem rá, akkor keltem fel éjszaka aratni 2 másik farmon, a sajátomon akkor sem csináltam meg," sztrájkolás" képpen. :oops: Igaz nehéz is volt beszerezni, a Sztrájk dekort, de sikerült:)
    Szent ég 2000 Tp-ért/ 12 óránként küzdöttek, küzdöttünk a Bahán és a farmon :sleepy:
    Ezt a tárgykeresős eventet is szerettem az elején, mert adott kihívást magamnak, nem néztem akkor sem a nyereményeket, csak a célt, hogy tudom e teljesíteni.:)
    Ezt is meg tudnám csinálni minden gond nélkül, vannak Jack-jeim, jópár növénybeviteli bónuszom, patypörik, szupertrágya.
    Miheztartást végett, azoknak írom, akik azt mondják pénz nélkül nem lehet, de lehet, ha megszereztünk annó olyan dolgokat, ami segítenek ebben, hiszen a mi pajtánk készleteit sem az őszi szél fújta össze. :)
    Nekem csupán nem csak ez a bajom, hogy 100 ezres nagyságrendű gazt kell letermelni, mert az OK. Viszont le is kell játszani rengeteg játékot, ami jelen körülmények között nagyon necces.:oops:
    Lassan 1 éve várom a pozitív változásokat, de az nem jön, nem akarják, mert ha akarnák, már meg lehetett volna oldani.:sleepy:
    Sehová nem fejlődünk és ez az elkeserítő.:oops:
    Sajnálom a moderátorainkat is, sokat tesznek a háttérben, de a játék készítői nem tekintik Őket és minket sem partnereknek.:sleepy:

maszilva, Kuzdern, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  11. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Az Event ismertetőjében ez a kép szerepel: (Tamás kommentben írta, hogy Ő a teszteken tudja állítani az időt, így nem biztos, hogy ez lesz az első nap helyszínsora!)

Nekem megvannak a kedvelt helyszíneim, azokat igyekszem kivárni, bár néha muszáj, de nem igazán foglalkozom a többi helyszínnel, ezért nem emlékszem a nevükre, vagy lehet, hogy nem ismerem fel egy kisméretű kivágatból azokat. (Itt kérnék segítséget, ha az alábbiakban tévesen írok valamit.)

A fenti kép alapján az első ("A" jelű) új helyszín lesz - .
    A második ("B") a korábbról ismert Pajta, a "C" jelű a Dolgozószoba.
    A negyedik helyszín talán a Viking ház (nem emlékszem a pontos nevére).

Hétfő 14-órától az Event zárásáig visszatér az új helyszín. Erre az etapra élő helyszínek péntek 14:00, majd szombat 14:00 órától ismertek lesznek.
    Ha valaki a végére hagyja a játékok lejátszását, akkor a helyszíneket hosszabb idő alatt, hétvégén be tudja gyakorolni. (Ugyanakkor a nem kevés minijáték lejátszása időigényes és fárasztó.)

A gyakorlási lehetőség adott lesz WOLF-nak köszönhetően. Érdemes foglalkozni vele, rengeteg növényt/röpit lehet spórolni a jobb oldali haladáshoz, függetlenül attól, hogy valaki a Felhőig/Bónuszládá(k)ig/Rákkincsincsig, esetleg a jobb oldal végéig megy.

(Szerkesztve: Jelzés érkezett, hogy a "harmadik C "helyszín már volt, talán Dolgozószoba néven. Köszönöm!)
    (Szerkesztve 2.: Moderátori komment alapján kiegészítve.)

Üdv: Nami.

Utoljára szerkesztett: 8.9.21
    Kuzdern, jucus100, Magdusnéne és 12 más kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Szia!

Remélem nem ez a sorrend lesz, mert a Pajta is nagyon jó.
    A két új helyszín nekem teljesen ismeretlen, egy okkal több, hogy más alkalommal ha csak lehet, kihagyjam az ilyen eventet, ha újra előhoznák. A begyakorlásnak számomra alig van értelme, hiszen szintén időrabló.
    Jobb lenne, ha ez lenne az utolsó tárgykeresős, nekik sem kellene kidolgozni egy új helyszínt.
    Amúgy is lenne mit csinálniuk, van itt még jelenleg is bőven mit hegeszteni és azzal legalább mi járnánk jobban.

szida57, jutka190226, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  13. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!

Én végigcsinálom az eventet mindkét oldalon. :) Nekem az a játék öröme, ha végigviszek egy ilyen eventet is.

Hogy jó irányba tart-e a játék, az már évek óta téma. És akik évek óta erről beszélnek, még ma is itt vannak.
    Valamiért játsszuk ezt a játékot és eventezünk is.
    Aki pedig szenvedni jár ide, ő biztos abban leli örömét. Sokfélék vagyunk. :inlove:

Én az eventeket másképp közelítem meg. Nekem az éri meg, hogy változatosságot hoz, a számomra már lassan, unalmassá váló játékba. Ad egy rövidtávú célt. Hogy ez nehéz vagy sem, engem nem érdekel. Sőt, a nehézség kicsit kizökkent a monotonságból. Hogy "eszközigényes"? És akkor mi van? Azért vannak az eszközeim, hogy használjam őket. Ha elfogynak, legfeljebb abbahagyom a játékot.

A nyeremények motiválók lehetnek, de sokszor nem azok. Pontosabban, a széles rétegnek lehetnek motiválók. De vagyunk páran, akik azért eventezünk, mert egyébként unatkoznánk a farmon. Vagy csak azért, mert szeretünk eventezni. Nem hinném, hogy ez nagyobb bűn, mint a fanyalgó hozzáállás.

A mini játékra fordított idő soknak tűnhet összességében, de egészen őszintén: mindenki csupa hasznos dologra fordítja a szabadidejét? Sőt egyáltalán az életét. (Tegye fel a kezét az, aki sok száz órát töltött már sorozatnézéssel, vagy passziánszozással. Ezek is olyan megérős órák voltak, hogy csuda.)
    Ha nem lenne ennyi időm az életemből a saját szórakozásomra, akkor nem csinálnám. :)

Lehet szidni mindenkit, a BP-t is, de ha már itt vagyok x éve és játszom, akkor vagy kompromisszumot kötök, vagy változtatok a játékomon, vagy abbahagyom.
    Igen, évek óta látjuk, hogy a cég sok-sok szempontjában nem a játékosok öröme áll a lista elején. Ez van. Vagy elfogadjuk, vagy odébb állunk. Mert az már egészen biztosan nem segít, ha a fórumon szidjuk az eventet. Na ez az, ami őket aztán végképp nem érdekli. (Sőt, meg merem kockáztatni azt is, hogy a moderátorok jelzései sem.) Felháborító? Igen. De tényleg ez van.

Nekem a pörgetési jegyeim többet érnek, mint a szupertrágyám és a KK-m. Valószínűleg csak minimális pörgetéssel fogok próbálkozni és kosarat se fogok venni. A meglévő készleteimmel (szupertrágya, KK, ládából bontott növénybevélei bónusz, esetleg 1 Jack 1-2 élete ) csinálom végig. :)

Márciusban, amikor éppen magamhoz tértem a covidból, 1-2 nap alatt kellett lenyomnom a tárgykereséseket. Addig csak arra voltam képes, hogy arassak-ültessek. Akkor megfogadtam, hogy sose hagyom többet összetorlódni a malomtermékeket. Engem az se zavar, ha naponta más helyszínek vannak. Hála Wolf segédletének, nem lehetetlen új helyszínt megtanulni, vagy régit újra begyakorolni.

Nincs hurrá happy hangulatom nekem sem. De én azon taktikázom, hogy mivel várjam az eventet.
    Átköltöztek a mamutok a szántóra. Hiszen pozitívum, hogy a szántó szabadon használható. Valóban kellett hozzá idő, hogy ezt megcsináljam, de a szabadidőmért én vagyok a felelős. Ha ezt területpakolászásra fordítom, azt én döntöm el. És ezzel nem a BP-nek teszek szívességet, hanem a saját szórakozásomért teszem meg. Mert holnap eeeeevent kezdődik!

Végtelenül sajnálom, hogy ennek a csevegőnek ilyen a hangulata és nagyon hiányolom, hogy senki nem állítja meg a lejtőn.
    Arról, hogy a játék lejtőn megy lefelé (ahogy látom, ebben szinte mindenki egyetért), nem tehetünk és nem is tudunk változtatni, de hogy a fórum is száguld lefelé, arról mi is tehetünk. Sőt.

Jó éjszakát kívánok és annak, aki belevág, eredményes eventezést és jó szórakozást kívánok!

ficimaci, Othep, strawberry49 és 29 más kedveli ezt.
  14. levi5

levi5 Törzsjátékos

232-ik szinten vagyok jelenleg, a farmom elég jól felszerelt szerencsére van elég midenből (szupertrágya, KK, bónuszok ) de nem fogok sokat áldozni ennél az eventnél. A felhőig mindenképp megszeretném csinálni a többi jobb oldali nyeremény nem hoz lázba, hogy befektessek. Már nem tudom mióta van XL KK mamutom de alap fám nincs hozzá, minden ilyen tárgykeresős eventnél lesem hátha a nyeremények között van-e. Mamutokért Farmaranyfáéet áldoznék a készleteinből. Egyre kevesebb a kihivás s játékban, semmi ujdonság, a gazdakörik ha jön is ujj mindig ugyanabban a felállásban jön, ugyanazok a nyeremények...99 normál pörgetésnél egy tucat sót egy tucat tehenészetet kapok már unom pörgetni (de hát összegyűlik)... a játék nem jó irányban halad és evvel a véleménnyel nem vagyok egyedül.

15. imifiu

imifiu Aktív író

El se kezdődött az event ,és ennyi iromány sorozata árasztja ezt az oldalt, pár óra alatt.:D, Nem olvasom így végig, viszont vagy jót jelent ,vagy nem túl jót kecsegtet.
    Rákukkantottam a nyereményre, nos...felhő az mindenképp, a többi meg megy a levesbe ;)

Sok sikert mindenkinek!

16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Jöttem aláírni a jelenléti ívet :D Volt mit olvasgatnom a csevegőben. Fél nap alatt 5 oldal bejegyzés, azért az nem semmi. Még, hogy halott a fórum. Nem kell más mint egy nagyon jó, vagy egy jól elbökött event, és máris pezseg az élet xD
    Nem foglak untatni titeket eventröl alkotott véleménymmel, mert már mindent elmondtatok róla, ezért inkább a taktikámmal nyúzlak benneteket xD

Terveim szerint 54 játékig fogom csinálni. A bónusz ládát kiszedem még, aztán folytatom a szuperhőssztorik gazdakörit mert kellenek onnan is a piccolok. Folytatnám én tovább is ezt az eventet, de sajnos nincs benne Gyepek ura vagy virágfestés. Sose lesz meg a csodás tulipán felhősorom ha a piccolok se adják és az eventekben sincs benne nyereményként ez a két item :cry:

Átköltöztettem a tölgyes cuccait a szántóra. Még sose csináltam ilyet, hát most ez a pillanat is eljött. Mamutfák, tojásfák, raktárházak költöztek be a szántóra. Az üresen maradt részekre hajdinát tettem mert kell a nemesítéshez. Hónapok óta vacakolok vele, és sehogy se akar összejönni a szupertrágya imádat bónusz, pedig már lassan a gatyámat is ráköltöttem. Na mindegy ez csak egy kis mellékzönge. Egyszer majd csak összejön. Event kezdés után a hajdinát lefogom cserélni 20 órás fákra, valószínűleg alap szederfákra, mert marhára kifogytam a szederből. Megszórom őket zoknival, aztán meglátom hogy fogják adni a felröppenőket. Amilyen bamba voltam ma reggel, a nagy aratáskor nem szedtem le a sünit a gesztenyés felhősorról. Így 0 percezni csak szombaton tudok majd. Legfeljebb addig cserélgetem a szederfákat hajdinárra vagy hortenziára. Addigra úgy is kiderül kell e egyáltalán nulla percezni.

A főfarmon hortenzia van, mert az kell szuperhőssztorihoz. A széleken tejfák (tehén és kecske) és 11 Panni bevetésre készen.
    A tölgyesben hortenzia, a széleken japánakácok. Most örülök igazán a farm visszarendezőnek. Elmenettem az eredeti állapotot és ezt a mostanit is. Jól fog jönni ez az elrendezés szerintem a későbbiekben is, és legalább nem kell majd vacakolnom vele. Az egyetlen bánatom vele, hogy a raktárházakban semmit nem ér. Így meg, hogy nem jegyzi meg a keresést, külön el lehetne róla sztorizgatni.
    No, hát jelenleg így állok várom ezzel a felépítéssel az evetet.

Azt még nem látom pontosan, hogy szaporítás után hogyan fogom termelni az event gazt. 1x1-en vagy komforton. Mivel vízzel és trágyával 4 óránként lehet aratni az event növényt, lehet jobban megéri komforton, már csak a KKata gazdaságos kihasználása miatt is? Hümmm....hümmmm :music:
    A kerékben nem bízom, teszek vele kísérletet, de az lutri. Van egy Jack-em azt legfeljebb 1x vagy 2x tervezem elindítani. Remélem (még nem számoltam ki a végét) szombaton vagy vasárnap eljutok így az 54. játékig, aztán folytatom a megkezdett gazdakörit.
    Hát így...ez a terv. :)
    Egyébként pedig fel a fejjel gyerekek, lesz ez még így se -.-
    Kukoriiii, hol vagy? :oops:
    Köszi Wolf, szuper vagy :)
    Szia szomszi :) Nem 54? :eek: Ott van a bónusz láda.
    Szia Zsu :) No igen, ez egy nagy probléma. Elfecséreljük az életünket értéktelen dolgokra. Megjegyzem aki azt gondolja ingyen játszik a játékkal, vagy bármit is csinál az életben, hogy az ingyen teszi...hát óriási tévedés. Két dologgal fizetünk: vagy az időnkkel, vagy pénzzel. És az idő a legdrágább, az a legértékesebb amink van. Ugyanis bármire, vagy bárkire a ráfordított időt, soha nem kapjuk vissza. :( És bizony (csak ha az én napjaimat nézem) az időgazdálkodásunk sok esetben meglehetősen pocsék.

maszilva, Éva0315, PZoli64 és 18 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia!
    Most, hogy olvaslak igazad van az 54. szintig terveztem én is csak tévesztettem :)

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy apró megjegyzés. Teszten tudom módosítani az időt, és annak függvényében hozza az épp elérhető dolgokat. Ergo, nem biztos, hogy ez a kezdőnap.

19. -gyöngy-581

Most néztem, ma pöri akció lesz egész nap, ez másra nem jó, mint hogy vegyünk pörit, de bónusztáblát kevesebb eséllyel kapunk, a főszereplők a dekorok lesznek tapasztalataim szerint. Próbálkozni fogok pár kör erejéig, de az eredménye eléggé kérdéses. Remélem ez csak az én tapasztalatom, és más megcáfolja, vagy esetleg a kerék önmaga, de tartok tőle, hogy nem tévedek.
    Szia Tamás :)
    Ennek nagyon örülnék, mert nagyon nem szívesen játszanék mindjárt az első nap egy új pályával.

20. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia Tamás!

Köszönöm, hogy szóltál!

Kiegészítettem a kommentet, nehogy valakit félrevezessen.

14 órától minden kiderül.

Üdv: Nami.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.