Visszajelzés A tenger szíve (2.) - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 4.7.24.
  1. 1

202 szavazat
    53.7%
  2. 2

28 szavazat
    7.4%
  3. 3

18 szavazat
    4.8%
  4. 4

9 szavazat
    2.4%
  5. 5

17 szavazat
    4.5%
  6. 6

9 szavazat
    2.4%
  7. 7

9 szavazat
    2.4%
  8. 8

20 szavazat
    5.3%
  9. 9

16 szavazat
    4.3%
  10. 10

48 szavazat
    12.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, a válasz végleges. Itt kaptál ra választ Ableotory TL tollából, személyesen:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tenger-szíve-2-csevegő.25070/page-3#post-1390692

Van, amit lehet és van amit nem. Nem a továbbításon és a központ tájékoztatásának a hiányán múlik, hogy valamin változtassanak.
    Azt is tudomásul kell venni, hogy minden eventben nem fognak változtatni.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok!:)

maszilva, Dolphin, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Móka és kacagás....

Kis szerencsével lehet máshonnan is mamutfánk;) Ládában is rejtőzik néha!

Gyakorolni meg azért biztos van lehetőséged8)
    Ha máshol nem... sok sok kisfarmon:pxDxDxD
    Szóval hajrá:D

genka53 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

@Ableotory megpróbálta és ez az ami igazán számít, ha ő nincs, lehet ennyi sem sikerül.

Köszönöm, és neked is további jó játékot kívánok!

kigyo51, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azért köszönjük a közbenjárásod.:)
    Viszont, ha ezeknek az egymáshoz kapcsolódó eventeknek, plusz az Alkimista labor fejlesztése egyben jelenik meg az ismertetője, tuti hozzá sem fogok.
    Ez az összekötős minijáték tök szerencsefüggő leosztást ad, és ugye nem mindenkinek egyforma a térlátása, türelme, stb.
    Nekem már most görcsbe van a kezem az egér nyomvatartásától, a rengeteg időtől, amit ezzel a játékkal kell tölteni, a gyomrom
    meg az idegbajtól van görcsbe.
    Szóval csókoltatom a játékmestert >:(
    A szavazatomat már most leadtam, úgy látom szépen vezet az 1-es:wuerg:

Utoljára szerkesztett: 19.6.24
    Tavirózsa, zsoxxya, cili53 és 17 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha az egér gombjának nyomva tartása a gond, próbáld ki a Markoló eszközt. Az előző ilyen eventben írtam róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tenger-szíve-eventcsevegő.23940/page-10#post-1341592
    Idemásolom:

9Csillag, zsoxxya, Swallow és 19 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi :D
    Nem vállalom, hogy átadom, de amit érzel azt én is átérzem!

Hozzácsaptak felhőhöz némi tp-t így most mindenki boldog... csak tudnám, hogy minek örülnek..? Két másodperccel előbb érnek a semmi szélibe?
    Szia Kukori :)
    Ha megengeded követem a példádat és előveszem én is az angol modoromat... Aztán meglátom mire megyek...
    A műhely cuccok ládája engem is jobban izgat, mint az egyebek amiket még nyerni lehet.. Kár, hogy az ölelős maci keveset és ritkán ad.
    A német fórumon is játékosok vannak. Már évek óta követem a német fórumon alakuló beszélgetéseket. Én nem bíztam abban, hogy elérnek bármit is. Ott is megvannak a játékosok között azok akiknek a szavára érdemes figyelni és vannak akiknél görgetek tovább. Pont úgy, mint itt.
    PS: Előnyük talán csak annyi van, hogy jóval több a segítő moderátor a fórumokon.

mamszi5107, cili53, vihence és 7 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Toma, köszi. Már a múltkorinál is olvastam a Markolót, de már kész voltam az eventtel. Most ki fogom próbálni, köszi, hogy beraktad, mert volt pár pálya, amit emiatt veszítettem el.
    Szia gyöngy. Szerintem, ha nyugodtan csináljuk, akkor sokkal jobban fog menni. 25 játék után úgy is ki fog derülni, hogy kb. meddig juthatunk és akkor lehet dönteni, hogy csináljuk-e tovább és az átlagunkkal mennyi növényt kellene termelni. A felhő és az alap mamut miatt nem adtam 1-est, ezeket el lehet érni.

cili53, -BombadilToma-, vihence és 4 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Igen, igazad van.. én még nem értékeltem, mert eddig mindig megbántam a jegyet amit előre adtam.. ez jó is és rossz is...
    Szóval megvárom amíg felkerül a pont az eventre aztán majd értékelek.

cili53, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  9. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Én a mamut és felhő mellett is 1-est adtam mert pocsék a minijáték. Egyebekben az 50k pontot célzom meg az 25 körrel számolva nagyjábol az 1,2 millió körül mozog, 1x szeretném elérni a 60k pontot a 25 játékból hogy megkapjam a xl fejlesztést, aztán hátradőlök.
    Többet nem fog érdemelni a belefektetett energia. :)

cili53, vihence és kukori80 kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Toma!
    Tudom, hogy segíteni szeretnél, annó ki is próbáltam, de valahogy már most nem emlékszem rá, de nem jól sűlt el
    a markoló használata. Tudod én mindent kipróbálok, hogy könnyítsem a saját játékom, de van ami nem megy és minél jobban
    nem megy annál idegesebb leszek tőle.

cili53, -BombadilToma-, vihence és 7 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Mínuszos érékelés kár hogy nincs:(
    így én kihagyom.... mármint az értékelést:oops:

Ez a Toma által ajánlott dolog érdekes... - egy próbát megér;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.6.24
    cili53, -BombadilToma-, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  12. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Mi számít kevés szupertrágyának? :p

13. kukori80

Eddig mindig én is előre adtam a pontot (nem mintha bármit is számítana :D), de amikor utólag módosítottak, akkor megbántam. :D Miután már nem módosítanak, szavaztam.
    Szia. Ha nem ismered a játékot, akkor gyakorolni kell. Kapunk 2 játékot, a kis farmokon lehet gyakorolni. :) Maga a játék nem rossz, de tény, hogy rá kell érezni. Soha ne mondd, hogy soha, mert lehet, hogy olyan jól fog menni, hogy mindenkit lepipálsz. :D Viszont az jó, ha kitűztél egy célt, mert az hajt előre. ;)
    Akkor hajrá nekünk. :)

cili53, rozo52, vihence és 4 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Kevés? Ha nem áll a számlálón több 10 ezer akkor kevés vam... Nálam pl mindig:pxD:cry:

inanna11, GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  15. kukori80

Amikor kevés kb. 5 eventre előre, ami van. Az kevés. Számban nem tudom megmondani, mert van aki végig sz.trágyázza az összes eventet, van aki csak 1-2 kört. A saját játékodhoz képest kell pár ezres-tízezres tartalék.

cili53, Dolphin, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Nekem jelenleg még ez is kevés... [​IMG]

cili53, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  17. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Embertelen mennyiséggel rendelkezel, én meg:

vihence, -Holdfeny-., galagonya51 és 3 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Hidd el ha jönne pár játékos még többet is mutatna, nem megy ritkaságszámba az ilyen, vagy ennél nagyobb (jóval nagyobb mennyiség :) )

19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!

De nem az a lényeg, hogy kinek mennyi van.
    Legyen annyi, hogy tudjuk az eventek során segíteni saját magunkat és már előrébb is vagyunk. :)

zsoxxya, cili53, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  20. kukori80

No ez a kevés. Tessék megszerezni a mamutot. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.