Visszajelzés A tenger szíve - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 22.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Javaslom próbáld ki Toma egérbeállítási módszerét.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tenger-szíve-eventcsevegő.23940/page-10#post-1341592
    Amúgy kipróbáltad azt az egérbeállítást?

bactriaanus, Gio, -Erbrow- és 6 más kedveli ezt.
  2. kom.réka

kom.réka Utánpótlás-írogató

Remélem vannak hozzám hasonlók, akik az 5000-es rekordjukkal nézik, hogy hogy lehet ebből többet kihozni!? mármint 5000 a 8 körből. :DD

Othep, vihence, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  3. kr.lola

kr.lola Fórum-zöldfülű

elnézést. kisebb képet nem tudok készíteni és küldeni. még csak tanuló vagyok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.8.23
    inanna11, bactriaanus, Gio és 14 más kedveli ezt.
  4. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Sziasztok!
    Ahogy azt korábban már megírtam a cél a felhő volt. Az meg is lett! És itt a vége! A felhozatal szinte minden alkalommal siralmas volt kivéve egyet az jól is sikerült 84000 pontszám fölött. Pedig színről színre átfutottam rajta! Sem a pelikánfészket sem a piccolo ládát nem fogom megsiratni van mindkettőből. Ahogy azt sejtettem részemről az újítás semmivel sem vitt előrébb. Eddig végig vittem ezeket az eventeket! Most behúztam a kéziféket és STOP! :)
    A bent maradt nyereményeket becsomagolom és posta fordultával visszaküldöm a játékmesternekxD
    Szomorkodás nincs a felhőnek örülök:inlove:
    További jó csíkhúzást mindenkinek! Szép estét derűs álmokat!:)

PZoli64, Andzsi1971, bactriaanus és 14 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Hozok egy összesítést a jelenlegi helyzetemről. :D Rájöttem, hogy annyira nem látom át ezt az evente, hogy az aggodalom ráül a pupillámra, amitől megdagad a szaruhártyám és eltakarja a szemlencsém. :D ;)
    Az Itemeket szívesen fogadom cserekor, a felhőért megy egy panni. :D ;)

PZoli64, bactriaanus, -Erbrow- és 10 más kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jájj , kapjad össze magad;):) Nekem első estére a szemem teljesen bekrepált, másnap nekiálltam, hogy a felhő meglegyen.
    Ámúlva olvasom a szebbnél szebb eredményeket, gratula mindenkinek, főleg a 100 ezres eredmények szépek.:)
    Bevallom töredelmesen és apja neked is azt ajánlom, ha nagyon nincs kedved hozzá, kötözz össze bármit, csak legyen
    lejátszva az a 31 játék. Amikor a sárga és lila, piros színek jönnek, egyszerűen csak összekötözöm azt amiből a legtöbb
    van. Nem mindig az eredmény a lényeg, itt elég a részvét isxD

7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Na, én úgy állok, hogy 21 lejátszott játékon vagyok túl.
    A pontok engem nem érdekelnek, de hátha Toma excel táblát készít belőle:) 933.890.
    Tegnap sokkal jobban adta a színeket mint ma. Szinte semmit nem tudtam alkotni. Össze-vissza adta a színeket és formákat. A kacsák mindig rossz helyen vannak.
    A felhőig megyek, aztán off.

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Részvétem a részvételért...xD;) Én már mondtam az egyik kedves szomszimnak,hogy csinálja már nálam is, mert nekem ez nem megy. Nekem 9300 körüli volt a rekordom, neki meg 59000. kicsit szebben fest. *****

Játékszabályzatba ütközik a megoldásod.
    A fórumra ne írjuk már ki... (Othep)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.23
    GA-BI-O-Farm, vihence, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

****** Előzmény miatt szerkesztve, Othep
    Szívesen segítenék rajtad, de nem áll módomban.:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.23
    Luca_511, vihence és Ninett79 kedveli ezt.
  10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Legközelebb ne írj egymás után 2-3 posztot, várd meg, hogy utánad írjon valaki és csak akkor írj újabbat.
    A beillesztett képed óriási, a megengedett képméret 550X300 pixel.
    Először mentsd el a képed a számítógépedre és utána egy képfeltöltő oldalról másold be az írásodba.

Ilyen képfeltöltő oldalak pl.
    https://kepkuldes.com/
    https://www.farmgazdak.hu/
    Ezek közül bármelyikről feltöltheted a képedet.

A további lépések:

- lejjebb tekersz kicsit az egérrel a Beillesztő kódok kifejezés megjelenéséig,
    - és a 2. sorban levő Kép URL sorra ráállsz, a sor jobb szélén megjelenik a Copy felirat, arra katt,
    - itt a fórumon ezt az URL-t beírod abba a felugró ablakba, amit a hozzászólás menüsorán, vagyis a szerkesztőlécen látható "kép" ikonjára kattintva megkapsz: [​IMG]
    Aztán enter, és ott van a hozzászólásodban a kép.
    Remélem sikerül.

-Erbrow-, genka53, Luca_511 és 4 más kedveli ezt.
  11. kr.lola

kr.lola Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm az útbaigazítást. Még gyakorlom a beillesztést. 36 lejátszott játék után már 111240 a rekordom.

12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ennél lejjebb már nem süllyedhetek. :D

bactriaanus, vihence, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem írtam, hogy csak Te lehetsz a hibás. De ahogyan az a hozzáállás is téves, hogy "csak a játékos lehet hibás, a játék nem", az sem állja meg a helyét, hogy minden hibát a játékban kell keresni. Aztán meg nekem mi érdekem fűződne ahhoz, hogy a játékot fényezzem?

Az egér kezelését nem a játék végzi, annak vannak központi eljárásai. A játék csak lekérdezi az egér aktuális állapotát, és aszerint végez ezt vagy azt; olyan utasítás nem létezik, amelyik direktben elengedteti a felhasználóval az egér gombját. Persze működhetne ez az egérkezelő rutin hibásan, de akkor sokkal több jelzés érkezne, a hiba nem csak egyeseket érintene. Ilyen esetben igenis az valószínűbb, hogy a hiba a másik oldalon keresendő. Én csak a valószínű irányba mentem... De nyilván ugyanúgy találgatok, mint egy orvos, ha telefonon felhívod, hogy fáj a fejed. Viszont a megoldás, amit javasoltam, szinte bármilyen problémát megold jelen helyzetben; függetlenül attól, hogy az az egérhasználat, az egér, a számítógép, az internet-infrastruktúra valamelyik eleme, vagy a szerver oldalán van...

Az, hogy új az egered, nem jelenti azt, hogy esetleg nem túl érzékeny a mikrokapcsoló, és nem old ki egy icipici nyomásváltozástól. Nem jelenti azt, hogy nem lehet kontakthibás a csatlakozó akár az egér, akár a számítógép oldalán. És az is okozhat ilyen pillanatnyi leszakadásokat, ha a receiver (az a kis bigyó, amit az optikai egereknél az USB csatlakozóba kell dugni; tkp. egy infravörös adó-vevő) és az egér közötti kapcsolatot valami árnyékolja, akár maga a számítógép is. Annak lehetőleg az egérrel egy oldalon, azaz jobbkezeseknél a jobb oldalon kell lennie; asztali gépnél pedig elöl, hogy semmi se legyen az egér és a receiver között. Így most, hogy leírtam, ezt tartom a legvalószínűbb hibaforrásnak. (Nálam is volt ilyen; az asztali gépem úgy van elhelyezve, hogy az optikai egérrel nekem is hasonló gondjaim voltak, akárhová is dugtam be a receivert. Egy vezetékes egér oldotta meg a problémát...)

Utoljára szerkesztett: 26.8.23
    Andzsi1971, PalMa, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  14. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Halihó!
    Jó az apja, a fele már megvan szinte;)
    Legyen meg a felhő, mert ez most kifejezetten hasznos.:)
    Aztán ráérsz szórakozni, ha van kedved hozzá.:)
    Megjegyzem nekem 2 napja nincs hozzá kedvem, pedig lenne mivel játszogatnixD
    Sajna a gyerekek elmentek strandolni, a másikuk a hegyekbe kirándulni:)
    Szóval segítség egy szál se.:sleepy:

Sali~*.*, zsani_apja, bactriaanus és 3 más kedveli ezt.
  16. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! Sajnos, azért,mert irigyek, attól nem boldog a kici, ha neked megy a játék. sajnos...

17. csanya52

csanya52 Haladó

A legtöbb amit sikerlt körbekeríteni:115820 volt ,csak sajnos nem az utolsó körben ,azóta pedig nincs ilyen szerencsém, még a 100000 -es hiányzik.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gratulálok Nektek, nagyon szép eredmények! Nekem nem sikerült felmennem 110 ezer fölé, és 60 játékkal be is fejeztem az egészet - nincs több gazom.

Sali~*.*, kr.lola, bactriaanus és 11 más kedveli ezt.
  19. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

106630 a rekordom :D Tényleg nagyjából semmit nem akarok elérni az eventben, mert azért szép nyári idő van kint, de most, hogy takarítok, pakolászok könnyebb odalépni a géphez óránként aratni :D "Vasaláshoz jó a farm"
    Jobban megnéztem a felhőt és örülök, ha valakinek ez jól jön és tetszik, én nem tudom kihasználni, mert dolgozó ember vagyok, nem tudok minden event minden napján óránként aratni. 32 óránként se :D
    Viszont a jobb oldali sávocskán szerintem viszonylag jók az ajándékok, ott azért haladok, nekem végülis megéri a dolog.

Szerencsére nálam az egérrel nem volt gond, szerencsére nem él önálló életet a játék a kezem alatt, de amúgy nem tartom normálisnak, hogy egy böngészős (!) játéknál be kell kalibrálni (!) a játékosoknak a saját eszközeiket...
    De ez a körbekerítős dolog a színes kis halakkal jó, ez végre egy jó irány ebben a minijátékban :music: Jó a grafika és szépek a színek, ez tényleg egy nyári event :music:

Dolphin, Sali~*.*, kr.lola és még 1 ember kedveli ezt.
  20. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Azért örülök, hogy van akinek tetszik, én a második játéknál feladtam, mert az idegeimre ment.

fankostepsi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.