Visszajelzés Az elveszett kirakó fosztogatói - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 17.9.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

228 szavazat
    51.4%
  2. 2

19 szavazat
    4.3%
  3. 3

7 szavazat
    1.6%
  4. 4

11 szavazat
    2.5%
  5. 5

20 szavazat
    4.5%
  6. 6

11 szavazat
    2.5%
  7. 7

5 szavazat
    1.1%
  8. 8

28 szavazat
    6.3%
  9. 9

12 szavazat
    2.7%
  10. 10

103 szavazat
    23.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A vakondos feladat kihagyható.
    Itt ír erről részletesen Bombadil Toma játékostársad: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-elveszett-kirakó-fosztogatói-eventcsevegő.26805/page-7#post-1465999
    Ha azonban mindenképp szeretnéd megcsinálni a feladatot, törekedj arra, hogy minél rövidebbre csökkentsd az ól érésidejét, hogy minél többször tudd aratni a küldetésre megadott idő alatt, illetve növeld az aratott állatok mennyiségét is.

Nézd át a Bónuszlexikont, milyen ezekhez szükséges bónuszokkal rendelkezel:

Ólakra ható bónuszok

Mire?TP és/vagy BTPTermésIdő
    Állatos ólakxKATT IDEKATT IDE
    Szupertáp--KATT IDE
    Teljes
    Bónuszlexikon : https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/

Sok sikert. :)

2. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Sziasztok.
    Valamit tévedek, csak nem tudom mit.
    A Jég titkai és a tenger szíve karakótra habár rá tudok menni, de kirakós darabot nem tudok lehívni.
    Ezen kívül minden feladat minden szintje teljesítve lett.

Köszönöm slőreis a megtisztelő válaszokat

3. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Szia van hozzá malomtermék malmozva? Kristálykoponya.

4. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Persze, 62 darab!

lovardatanya kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Az eventcsevegők nem segítségnyújtásra lettek kitalálva.
    Kérlek, keresd fel valamelyik segítségkérő topikot a fórum főoldalának közepe táján, farmnévvel, ID-vel.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

upload_2025-9-27_11-22-24.png

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Annyit tennék még hozzá zárójelben, hogy a piros kosárból tudsz vakondlakot venni. Igaz, ez vásárlós opció, 50 FA az ára. De ha számolsz, és mondjuk 2 óllal meg tudod csinálni 13 óra alatt, akkor lehet, hogy megéri a dekor számodra az 50 FA-at. De ahogy Othep megírta: a feladat simán kihagyható...
    -------------
    Számoltam Neked egy kicsit.
    A vakondlak 8 óra alatt érik be. Ha az arany rekeszekbe teszel egy Valentin-napi cserepet és egy Tojáspuncsot vagy Sajtgolyót, akkor vízzel és szupertáppal az érésidő 2:26. Így ha akkor indítod a feladatot, amikor az ól beérett, akkor a kezdetivel együtt összesen 6-szor tudod aratni a 13 óra alatt. Ha el tudod érni, hogy egy ól 7 állatot adjon, akkor egy óllal is meg tudod csinálni.
    Othep hozta Neked a Bónuszlexikont. Lehet hogy tovább is tudod csökkenteni az érésidőt, mert rendelkezel ehhez pl. felhővel. És ott tudod azt is megnézni, milyen termésbónuszokat tudsz erre használni.

Utoljára szerkesztett: 27.9.25, 13:31
    -kaktuszable-, Domos52, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  7. rudolfee

rudolfee Aktív író

Sziasztok!

Befejeztem az eventet, de a " Kertek Felfedezője" feladatban csak az első ablak van kipipálva, viszont nem enged tovább játszani. Mi lehet az oka! Köszönöm a segítséget.

8. Sylja

Sylja Fórumgróf

Dolphin, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  9. gabehu

gabehu Junior szaki

Jajajajaj, PZoli64 eltűntek a képek :( Feltennéd/javítanád őket újra kérlek?
    Köszi

szpiró61 kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Igen érdekes, hogy olyan állatot tettek be az eventbe, amit farmaranyért lehet megvenni :wuerg:

Sali~*.*, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínű elkerülte a figyelmüket. Csak erre tudok gondolni. :D

GA-BI-O-Farm, Zsuzsikan és inanna11 kedveli ezt.
  12. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Végre, ma kész lettem az eventtel... de csak a ládákat adó felhőt nyomtam be.

zizzina, -kaktuszable- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Na akkor annyi bónuszt kell össze szedni hogy egy aratással 40 db legyen, ha nincs annyi akkor még elég lehet a 20 db és akkor 2 aratásból megvan. Ha viszont nincsenek bónuszaid akkor nem tudod megcsinálni, sajnálom.

14. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Megúsztam ... :)

15. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Tegnap este sikeresen bezsebeltem a 2. felhőt is. Rávaló dekorok is megvannak, ma meg holnap pedig lezavarom az időkörlátos dolgokat. Szokásos RACS-os termeléssel nem gondoltam volna, hogy ilyen "gyorsan" készen leszek. Toma köszi a profi útmutatást, aszerint haladtam én is! Maximálisan kész leszek a 470db puzzlevel is, időkörlátos is meglesz legkésőbb holnapra. Nem viszem 100%-ra az egészet mert sok olyan része van ami nem igazán megérős a számomra.

Sok sikert mindenkinek!

16. Norella404

Norella404 Törzsjátékos

Sziasztok! :)

El sem hiszem, hogy készen vagyok ezzel a játékkal...a kirakós részét nagyon élveztem -ahogyan eddig is-, de nehezebbre számítottam. Mindenesetre ez a két hetes, hosszúra elhúzott event nem lesz a kedvenc, kirakós ide, kirakós oda...

17. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Feki gratulálok én is kész vagyok már a nagyon csak néhány mókus hiányzik, de az is meglesz. Nem sietek 1 óllal is volt rá időm. Nem nulláztam felesleges lett volna a számomra értéktelen jutalmakért. Viszont aki még termel, mint itt még én is annak érdemes a szezonból kivenni a zsetonokat, mert este vége és beváltják. További szép napot kívánok mindenkinek.

-kaktuszable-, Dolphin, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, azt hittem, kész vagyok.
    Végignéztem a pályákat, és a fekete báránynál azt mutatja, hogy még van játék. 3 szintet jelez, viszont csak 1 szint van az ismertetőben.
    Ki tudja ezt az ellentmondást feloldani?
    Köszi.

19. Othep

-kaktuszable- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Segíts nekem légyszíves, elakadtam. A 6-os mezőt teljesen megcsináltam és mégsem szabadítja fel a 20-as mező. Elvileg lehetne, mert ott a sárga jelzés. Hol rontottam el?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.