Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. farmerogirl

  farmerogirl Fórum félistene

  Szia Zsu!

  Az ólas terved margójára: ha vannak óriás óljaid (szerintem tuti vannak), talán azokra is érdemes az előre elrendezett beállításoknál gondolni...
   
 2. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Szia!
  A TP-zés nem érdekel esetleg, mint új cél?
  Az elég hosszútávú cél lenne, de jó nagy falat is.

  Bár, megértem ha nem érdekel a TP-s téma. :)
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 3. FarmSámán

  FarmSámán Utánpótlás-írogató

  Ha jól értem, akkor nem csak az API kérésekre gondolsz, hanem pl. amikor először kattintok egy földre, akkor egy pillanatig van talicskzás a műveleteket tartalmazó kör grafikájának betöltése miatt. Igen, vannak ilyenek, erre az lehetne a megoldás, hogy ezeket is előre betöltik. Remélhetőleg az ehhez hasonlókat is megoldják majd.

  Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ugyanarra gondolsz, de ha konzol alatt a böngésző fejlesztőijére gondolsz, akkor lehet. Bár már nem új találmány. :D Ezt nem igazán tudják kikapcsolni (és igazából indokuk és joguk se nagyon lehetne rá), mivel a böngésző része. Persze a legegyszerűbb az lenne, ha itt is lehetne az Esc gombot használni, de mivel jelenleg sehol nem megy, feltételezem, hogy lehet majd.
   
  Wolf[Black] kedveli ezt.
 4. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Szia!
  Nem, nem a böngészőnek a konzoljára gondolok, de itt erről a szabályok miatt, továbbiakat nem írhatok.

  De, szívesen beszélgetnék veled ezzel kapcsolatban privátban, hogy mit sikerült találnod, úgy gondolom, hogy jó ha ilyenekről is tudunk beszélgetni, mivel érdekel a téma minket, csak itt nem feltétlen lehet róla (mert még nem kaptál választ Bekotól). Nekem, sajnos nem sikerült továbbiakat találni, bár annyira őszintén megmondva, külsős programokra nem feküdtem rá, ha erről van szó. (Persze, ha nem szeretnél, az se bánt meg engem, de szoktam beszélni olyan fórumozokkal privátban, akik érdekeltek - vagy érdekli őket - az ilyesmi fajta témák.) (Nem, nem arra akarok rámenni, hogy na Én is megtudjam azonnal mi a kerekkerék kinyomásának a lehetősége, és én legyek a középpontban... csak általánosságban szeretek a témával kapcsolatban beszélgetni. )

  Valószínűleg direkt nincs betöltve előre, mivel így is elég sok idő, amire betölt az Unity, és így is akartak faragni a betöltési időn, de lehet nem szándékos.
   
  Utoljára szerkesztett: 6.10.20
 5. FarmSámán

  FarmSámán Utánpótlás-írogató

  Ohh, értem. Nem amúgy, nem az ötbetűsre gondolok.

  Ha érdekli Bekot, és azt mondja rá, hogy okés, akkor úgyis megírom, addig pedig nem kivételeznék.

  Nincs szó ilyenről.
   
  Wolf[Black] kedveli ezt.
 6. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Szia :) szerintem a KK-s vonalon mennek tovább, és oda hoznak majd be újabb százalékokat. Ha a fák érésidejét csökkentik közvetlenül, akkor nullázáshoz nincs szükség a farönk hangárra és társaira. A kettő nem tud együttműködni az azonnali érésben, vegyesben csak jelentős mértékben le lehet csökkenteni az érésidőt (mint azoknál a nemesített növényeknél, amelyeknél nem jön össze a 100% a szupertrágyára), ami persze még mindig jobb, mintha nem lenne semmi :)
  A BP-nek szerintem az az érdeke, hogy ha már 0 percezik valaki, akkor fogyjon a KK turbótrágya készlete, ezért gondolom, hogy a KK hatását fogják tovább növelni (ha lesznek további lépések ebben a témában). A helyükben én hoznék befejlesztéseket az új farönk hangárhoz, bevezetnék egy terméket ami a KK turbóra hat, egy nehéz eventben megszerezhetővé tennék egy felhőt, és lehetne még a bölcs tölgyön és a szentélyben is kiváltani valamit, és ha ez sem elég, akkor jöhetne még egy újabb dekor :D
   
  Matold, PalMa, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
 7. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Szia!
  Igen, a KK ezek szempontok szerint jobb nyereség a BP-nek. Viszont a meghatározott-számban adó dekor is, és mivel az 899 Ft, így az is plusz bevétel. Ha Én ezt mindenképp ki akarnám maxolni, biztos így tennék, és nem vezetnék be továbbiakat eventeken keresztül, hanem egy ütős dekor lenne megvásárolható, ami a KKra hat. Vagy bevezetnek egy új tárgyat ilyen tulajdonsággal csak a piccoloba, aztán az még nagyobb bevételforrás lenne.

  Vagy mindenki kap ingyen 10 db farönk hangárt, fejlesztve, és minden megoldva. xDxDxD

  Én se. :)
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 8. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Szia!
  Örülök, hogy újra jöttél.:)
  Értem, hogy az életed másról szól, mint a farmról és/vagy a fórumról. A zegyetem fontosabb. :) És ezt nem viccnek és nem is szekálásnak szánom. 8)

  Csak a pörgetésre írt mondataidra reagálok gyorsan. Most hirtelen nem tudom, mit is csináljunk ezzel.
  Egyelőre jobb ötletem nincs, csak az, hogy bagolyban írd meg nemzsu farmra. Igyekszem óvatosan és körültekintően utánanézni, hogy fejbe csapnak-e minket érte, vagy sem.
   
  -W-595-, Havasi_Gyopár, PalMa és 2 más kedveli ezt.
 9. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  A meghatározott számban aratható dekor adhat akár KK turbóra ható %-ot is ;)
  Egy nehéz event, aminek mindenki nekiugrik, szintén komoly bevétel akár közvetve is a BP-nek. Az FA fák megszerzéséhez is sokan használtak el pörgetéseket, szupertrágyát, Jack-et, és gyanítom, hogy a kosarakból is több fogyott.
  A lényeg az előző hozzászólásomban az, hogy az érésidő csökkentés és a KK turbó hatásának növelése együtt nem hoz ki azonnali érést. Vagy ez, vagy az.
   
  Fatther és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 10. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Igen, ezt írtam, hogy ez jó út lenne.

  Az ólak után, Én már semmin se lepődök meg, minden esély meg van erre is. De könnyen nem fogják adni valószínűleg, az biztos.
   
  Rékuci1111 kedveli ezt.
 11. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Fatther, rozo52, boldika88 és 10 más kedveli ezt.
 12. Szama

  Szama Fórum veteránja

  Sziasztok!
  Hát, ez is tele van:
  http://prntscr.com/uurdd1
  És még bőven van kirakható dekorom a nagy farmon. Kicsin nem is erőltetem a terület kiváltását, mert ott dekorom se nagyon van, a nem tematikus felhőkkel is bajban vagyok, pont ezért...
  Azért remélem, hogy 1-2 héten belül jön a farmos plusz dekoros terület is. Viszont annak örülnék, ha csp-ért is kiváltható lenne, mert FP-t és AB-t szerezni elég necces kisebb farmokon, nagyon meg az FP-t nem szívesen pazarolnám erre, mert nincs olyan sok belőle...
   
  -W-595-, Mykuszy, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
 13. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Be lehet zárni a kereket Unity-ban... Eléggé ráfeküdtem most, és:
  https://i.ibb.co/1Mckb6w/sfdes.gif

  Sok értelme nincs, mert az animáció nem kerül lestoppolásra, de legalább be lehet zárni.... xD Mondjuk ezzel előrébb nem kerültünk.:cry:
   
  -W-595-, Ribiszke, Rékuci1111 és 2 más kedveli ezt.
 14. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Gratulálok :)
  Nálam nyerő lett, mert egy nagyot nevettem és ezt köszönöm neked :)
  Ne add fel kérlek találd ki a folytatást is :) Sokan várjuk az eredményt, szurkolok Neked, hogy leld meg a kulcsot, akarom mondani a nyerő billentyűt :) :)
   
 15. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Sziasztok :)

  A unity-s piacnál nem lehetne valahogy megoldani, hogy aki képes 1 db-os tételekben tápokat kirakni, az csak 1 db-os mennyiségeket tudjon a jövőben vásárolni? Trágyából is :wuerg: Láthatná a nagyobb tételeket, de amikor rákattint, akkor kiírná, hogy mivel 1 db-os tételekben árultál a piacon, 1 évig csak az 1 db-os tételeket vásárolhatod.
  Esetleg lehetnének kategóriák:
  - 1 db-os áruk piaca
  - 2-10 db-os áruk piaca
  - 10-100 db-os áruk piaca
  - 100+-os piac

  Persze vannak áruk, amiből elegendő az 1 db is, például magas szintű tenyészállatok, meg az ár feltornászására senki nem szereti elszórni amit megtermelt (ezt külön kellene rendezni, például elfogadható induló árral), de a legtöbb árunál nincs olyan, hogy valaki csak néhány darabot akar megvenni. Ha már megveszi valaki a "méretes" piros kosarával a 100 db búzát, akkor miért 10x10-ben teszi ki? o_O
  A tápoknál volt olyan, hogy 61 tételből a legnagyobb mennyiség 5 db volt :cry:
   
  zsu34a, Havasi_Gyopár, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
 16. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Szia!
  Erre Én is tudok válaszolni neked: nem.
  Nem fogják soha se limitálni, hogy miből, mennyit rakhatsz ki és vásárolhatsz, mivel az nagyon sok mindenkinek nem tetszene.
  Ilyenbe nem fognak belemenni odafent.

  Teljesen egyetértek veled, és értem a mondanivalódat, de Én erre semmi esélyt nem látok.
   
  GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
 17. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Szia :) igen, sajnos tudom, hogy nem lesz ebből semmi :(
  Egyébként, ha eltekintünk attól az agyament gyakorlattól, hogy a béka popsija alatt határozzák meg a kezdőárakat, és emiatt kis tételekkel hosszasan kell küzdeni a piaci ár eléréséhez, sokkal kevesebben lennének a "nem tetszik" táborban, mint a "tetszik"-ben. Ha már van egy rendes ára valaminek, akkor ne lehessen már büntetlenül kis tételeket kipakolni :cry: vagy akkor legalább ne tehessen ki 10 db-ot, csak egyet. Ha nem ért a szép szóból, akkor nem kell nagy büntetés, elég ha figyelmeztetésnek 2 hétig sztrájkolnak a farmunkások és arathat kézzel. Másodjára nem léphetne be a piacra 1 hónapig, harmadik alkalom után pedig begazosodna még az ól is, ha beérés után 1 percen belül nem aratja le xDxDxD
   
 18. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Jóóó reggelt.
  Szia Réka. :D:D:D:D:D Nagyon jókat nevetek a morgolódásodon. :D De azért egyet ne felejts el, hogy Te kivételes helyzetben vagy, (meg még páran). Nem tud hozzátok igazodni a piac, mert nem merik kirakni nagy tételben a tápot, főleg ha sokszor visszamegy a feladóhoz, mert alápakolnak. Ha nagyon drága tápról van szó, akkor meg főleg nem. A másik tényező, hogy a malomban általában már csak saját maguknak tudnak tápot keverni, eladásra már nem jut, ezért is vannak a kis tételek. Úgyhogy ne durcizzál , mert nem lesz jobb a helyzet, csak rosszabb. :D
   
 19. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Szia :) jó, jó, nem durcizok :) de ha van valakinek 10 db tápja, akkor miért érez olyan kényszert, hogy mindenáron 10x1 tételt rakjon ki? :cry: ha kiteszi a 10 db-ot, akkor megveszem és mindenki örül :D ha egyesével pakolja ki, akkor nem fogja megvenni senki, és megy majd vissza neki. Persze, ezeket nem olyan fából faragják, hogy egy ilyen elvegye a kedvét, mert újra kiteszi a 10x1 tételt o_O
  Az egy dolog, hogy én nagyobb mennyiséget vásárolnék, majd megoldom valahogy. Viszont ki akar 1 db tápot megvenni? :wuerg:
  Na, jól kisiránkoztam magam, megyek vissza kapálni :D
   
  GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
 20. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Amikor trágyát akartam vásárolni a piacon előző héten, és az első 30 oldal 1 trágyából áll, hidd el, Én is mondtam egy-két nem szép szót. Inkább nem trágyáztam. :D
   
  GA-BI-O-Farm és Rékuci1111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.