Visszajelzés Bevezetés a szigeti farmmunkába - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Enike**, Jul 18, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szia Sylja ! Köszi az infót :) jópárszor belekeveredek az elnevezésekbe :(

ildiko44 and Sylja like this.
  2. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Igen, most látom, hogy a szinkronizálás megoldotta a problémát...ennek örülök, a farmaranyam mennyiségére nem emlékszem, de akkor biztos az is rendben.xD

Sylja and GA-BI-O-Farm like this.
  3. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Nagyon sajnálom, hogy a "bevezetés a farmmunkába" helyszínét megváltoztatták. Mindkét új területen fák és ólak vannak nálam. Egyenlőre úgy gondolom, nem fogom megbontani:mad::mad::mad:

Last edited: Aug 2, 2023
  4. spora04

spora04 Járnitanuló

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy aki múltkor befejezte a Bevezetés a farmmunkába eventet az ismételten megcsinálhatja? Id.:33897898 Spora04 Köszönöm a választ

böbe764 likes this.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event befejezésére lesz lehetősége annak, aki nem tudta befejezni, mert nem volt elérhető az event. Ha Te végeztél már előtte, akkor most nem lesz tennivalód :)

nagymami2, ildiko44 and smoldering like this.
  6. Dolphin

Szia,
    a holnap induló event miatt volt szükség a módosításra, hogy a területeken ne legyen ütközés.
    A Te döntésed, hogy szeretnéd-e folytatni, ha nem tudtad befejezni.

ildiko44 and smoldering like this.
  7. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszönöm a választ, időközben én is rájöttem, hogy a ma induló event miatt van.

Dolphin likes this.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia! A dátumokat már sokszor láttam, de nem találtam a helyszínt. Egyik hozzászólásban említenek egy kristályvízesést, de nálam csak zuhatag van. Az lenne? Megköszönöm, a válaszodat.

9. Dolphin

Szia,
    az event ismertetőben módosításra kerültek a helyszínek:
    - farmon az Erdei tisztás lesz a terület, itt tudsz farmertáskát ültetni
    - a bahán a Zuhatagok szigete lesz a terület, itt tudsz rostmályvát ültetni, amennyiben nem szupertáppal szeretnéd az állatokat ébreszteni
    Event leírást itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bevezetés-a-szigeti-farmmunkába.23813/

10. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A „Bevezetés a szigeti farmmunkába” újranyitott event élő, online!

Kérjük, hogy 14:00 órakor mindenki lépjen ki a játékból, majd térjen vissza a farmra.

Ellenőrizzétek, hogy az event játékban van-e, hírek menü információja, valamint az eventóra mutatja –e a kezdést!
    Nézzétek át alaposan, hogy az eventnövény mely területre ültethető!

Sikeres játékot kívánunk:
    a Farmerama csapata

11. magika

magika Fórum nagymestere

élő, de nem működik

12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nálam jó, csak most a tölgyesen és a zuhatagon van.

ho-hoboy likes this.
  13. Dolphin

Szia,
    megoldódott a problémád időközben? Ha még nem, akkor egy segítségkéső topicban írd meg mi a problémád, s add meg a Farm neved és Farm ID-t, hogy segíteni tudjunk :)
    Köszönöm!

inanna11 likes this.
  14. katica063

katica063 Törzsjátékos

Óh, most látom, hogy 10-ig tart!!!! Azt hittem éjfélig. 116 db novény hiányzik és még szupival sem érik meg addigra!! Ezt jól elnéztem!!!

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Bevezetés a szigeti farmmunkába event, >kisebb-nagyobb zökkenőkel< véget ért,
    a csevegő is bezárta kapuit.
    Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket, reméljük mindenki elérte a számára kitűzött célt és sikeresen befejezte a játékot!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

Thread Status:
Not open for further replies.