Visszajelzés Briliáns főzet - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 31.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 9.8.24.
  1. 1

39 szavazat
    22.2%
  2. 2

12 szavazat
    6.8%
  3. 3

8 szavazat
    4.5%
  4. 4

6 szavazat
    3.4%
  5. 5

19 szavazat
    10.8%
  6. 6

8 szavazat
    4.5%
  7. 7

4 szavazat
    2.3%
  8. 8

20 szavazat
    11.4%
  9. 9

12 szavazat
    6.8%
  10. 10

48 szavazat
    27.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

segítséget? azt cső nélkül is megkapod ha a pálya rajzokra gondolsz....

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek hozd az adataidat (farmnév, ID-azonosító) a segítségkérő topikba!

Köszönöm együttműködésedet!

3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek hozd az adataidat (farmnév, ID-azonosító) a segítségkérő topikba!

Köszönöm együttműködésedet!

4. judy95

judy95 Törekvő

Eszméletlen, hogy ezt sikerült befejeznetek. Gratulálok! :inlove:
    Kezdek aggódni, nem tudok nullapercezni, azt hiszem ideje lesz utánaolvasni és hozzáfogni, mert ennyi gazt letermelni képtelenség. A felhőt szeretném, a legrövidebb úton megyek, szinte csak a csillagos érméket vettem ki. 6 pálya van meg eddig, hát nem tudom...

Fuhur kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a felhőhöz és a dekorokhoz 16 pályát kell kiraknod, itt írtam róla: #24
    Szerda 22 óráig még sok idő van, sok sikert a növény termeléshez, felröppenők érkezéséhez.

varga1234 és judy95 kedveli ezt.
  6. ambrusne

ambrusne Fórummogul

Egyik színt keresztezheti a másik szín? Most nem jöttem rá, hogy lehet tovább haladni, pedig nem vagyok kezdő! Minden segítséget köszönök!!

7. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Ha elakadtál a pálya kirakásában, használhatod ezt a segítséget:
    " Kész pálya egy mozdulattal
    Ha szeretnéd, minden pályán elkészíti neked a rendszer egy gombnyomásra a csővezetékeket.
    A pályák felett van egy gomb, ami az összes ajándékot begyűjtő utat mutatja meg. A szöveg előtt a kis zöld pipára kell kattintani.

Ez az előállítás ingyenes: nem kell érte fizetni sem farmaranyat, sem csengőpengőt. "

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/briliáns-főzet.25232/

Kedved szerint változtathatsz a felajánlott pályán.

8. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!

Azt nem értem, hogy mi értelme van annak, hogy 2x kell megcsinálni a feladatokat, hogy meglegyen minden.... számomra logikus lenne, hogy ha egyszer végig viszem, akkor mindent megkapok,- vagy ki tudok váltani mindent, ami szükséges. Vagy ne keressek benne logikát? :D Egyébként maga az event jó, választható opciókkal, és jó a felhősor is, szóval megéri csinálni, csak oda kell figyelni, hogy ha látszólag kész, akkor mégsincs kész...-.- A felhő megvan, és van további 27 érmém is. Remélem meglesz a felhőhöz szükséges összes kitehető, mert egyenlőre kételkedem benne.

Szép napot!

nagymami2 kedveli ezt.
  9. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumprofi

sziasztok most kezdtem a játékot , egy szintet csináltam meg miért nem adja a másodikat?

10. Sylja

Sylja Fórum bárója

Utoljára szerkesztett: 4.8.24
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Az 5. pályán hogy lehet leszedni a bónuszt és az érméket is a legegyszerűbben?

Ha megnézem a gépi elrendezést utána el tudom vetni, ha mégsem kell?

12. Dolphin

Szia,
    amíg nem indítod el a Folyadékot, azaz nem nyomod meg a Zöld gombot, addig bármelyik pályát vissza tudod bontani, akár az általad lerakott csöveket, akár a gép által javasoltat.
    Az ismertetőben leírtam a módszert, a bekezdés középtáján, pirossal kiemelve:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/briliáns-főzet.25232/#post-1395821
    Sok sikert!

13. Dolphin

Szia,
    ha továbbra sem boldogulsz, akkor kérlek, Farm név és Farm ID megadásával gyere Segítségkérő topikba.
    Ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm.
    Közben megtapasztaltam, hogy egyesével kell visszaszedni. Azt hittem egy kattintással visszajön az egész.

15. Sylja

Sylja Fórum bárója

Több mezőt is leszedhetsz egyszerre: kattints az utolsó (záró) mezőn, majd azon a mezőn, ameddig vissza szeretnéd bontani.

nagymami2, libuskafarm és Dolphin kedveli ezt.
  16. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! A feladat nagy része kész :), még pár apróság maradt a cseresznyés boltban, így ültetgetek még :)

judy95 kedveli ezt.
  17. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

Sziasztok ! felhö meg van kiföztem magam hajrá !

judy95 és nagymami2 kedveli ezt.
  18. judy95

judy95 Törekvő

Megvan a felhő! :D Az elején kicsit szenvedtem, de a második kör már jobban megy. (sikerült bónuszt pörgetni a szerencsekeréken) ;) Meg is szerettem ezt az eventet. Jó, hogy nem az elején szavaztam - de látom, hogy többen igen - ma már a dupláját adtam az eredetileg gondoltnak. (nem szabad elsőre ítélni)

nrg18 kedveli ezt.
  19. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Azt írtátok, hogy 16 pálya után megvan a felhő és a rávaló dekorok. Kiraktam az első kört úgy ahogy a gép javasolta, a második körnél csak kirakom egyszerűbben. 18 pályát raktam ki és még mindig csak 31 cseresznyém van. Ez hogy lehet?

20. Tama9

Tama9 Utánpótlás-írogató

Elengedtem. Nem sikerült megértem ezt a játékot.:mad:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.