Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

ID.gif

Ha úgy érzed, eltűnt egy tárgy a farmodról, akkor jó helyen jársz: itt felteheted ezzel kapcsolatos kérdésedet.

Egy eltűnés esetén nagyon sok mindent kell átnéznünk, és ez bizony időbe telik.
    Minél több információt kapunk tőletek az eset kapcsán, annál nagyobb az esélye annak, hogy sikerül a keresett tárgy nyomára bukkannunk, de a siker nem garantált. Sajnos nem minden esetben vagyunk képesek az ügynek a végére járni a fórumon - ilyenkor a supporthoz kell fordulnotok: Support

És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

Tudom, nem egyszerű minden kérdésre válaszolni, de ha hiányoznak alap információk, az csökkenti annak esélyét, hogy segíteni tudjunk számotokra.

Mielőtt nekünk írnátok valaminek az eltűnése kapcsán, előbb át kell gondolnotok a következőket:

• Egy ki -majd belépést követően sem találom sehol?
    • Biztosan nincs a menümben?
    • Nincs sehol kitéve a farmon? (Farm, szédült, tisztás, Baha, Esőerdő, kerge, kincses sziget, felhősor)
    • Raktárházakat is átnéztem?
    • Fejlesztés esetén nem építettem már össze valamivel? (Dekor elemeknél ekkor megváltozhat a tárgy neve is)
    • Nem ajándékoztam el korábban?
    • Nem cseréltem el léghajón valamire?
    • Biztosan azt építettem meg, amit szerettem volna? (Műhely, Jack boltja)
    • Biztosan azt vásároltam, amit szerettem volna?
    A topic témájába nem illeszkedő hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre fognak kerülni, gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése

A fórumra vonatkozó általános előírásokat itt találjátok meg:
    A fórum szabályzata
    Netikett
    Kérünk mindenkit a szabályok betartására, a sikeres és hatékony fórumozás érdekében.

Köszönjük!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.1.17
    Aranylány és eisan69 kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket, és az User ID számotokat, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

Mielőtt bármit írnátok ebben az alfórumban, érdemes az írás témájának megfelelő topicba tájékozódni: másnak volt-e már hasonló problémája, és ha igen, akkor arra milyen választ kapott. Aki "századjára" írja meg ugyan azt a hibát, számíthat arra, hogy írása válasz és külön indoklás nélkül törlésre fog kerülni. Ennek egyszerű az oka: nincs értelme ugyan azt a választ megadnunk az Ő számára is, mint amit a többi játékos már megkapott korábban.
    Igen, az olvasás legalább annyira fontos, mint maga a kérdezés.

ID.gif

Ha valaki csak panaszkodni szeretne valamire, annak a panaszkönyv áll a rendelkezésére.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

Mint látjátok, ez a kérdések alfórumban helyet foglaló kérdések topic. Ezért mindenkit megkérnék arra, itt csak kérdését tegye fel.

Minden más jellegű hsz. OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:
    - tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése
    - moderátori válasz kommentálása[/B]

A fórumra vonatkozó előírásokat itt találjátok meg:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

Kérek Mindenkit a szabályok betartására, a sikeres és hatékony fórumozás érdekében.

Köszönöm.

3. gazdalaura

gazdalaura Utánpótlás-írogató

Szia! Bocsi hogy munkát adok, de én sem találom az icipici kincs nevű dekoromat! Légy szíves segítsetek! Nagyon köszönöm! id 3474899 már lekapcsolódtam amikor eszembe jutott hogy az azonosító lemaradt!

Utoljára szerkesztett: 1.2.23
  4. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Farmnév, ID szám?

5. gazdalaura

gazdalaura Utánpótlás-írogató

id 3474899

6. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia ismét!

Köszi a hiányzó adatok pótlását.
    A keresett dekort a Zuhatagok szigetén megtalálod.

stb_farmer kedveli ezt.
  7. icumicus

icumicus Járnitanuló

Sziasztok!
    Keresem Icipici kincs dekort, kérnék segítséget. Köszönöm:
    icumicus ID: 10604331

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezen a farmon ez a dekor nincs meg. Nem vetted át valami okból Rackótól 2022. augusztusában.

Az elmúlt években néhány napi belépési bónuszos tárgy megvásárolható volt a Farmáruházban utólag.
    Nincs tudomásunk még arról, lesz-e az idén ilyen lehetőség.
    Ha a kedvező hírt megtudjuk, információval leszünk itt a fórumon. A farmáruházban minden érdeklődő láthatja majd.
    Érdemes lesz figyelni a Farmáruda különleges fül csoportjában a kínálatot.

stb_farmer és icumicus kedveli ezt.
  9. Katacii

Katacii Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresem a "Tábortüzes barátok" dekort. Lehet, hogy nem szereztem meg?
    ID: 5625111 Katacii

10. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján a Karácsonyi ábrándozás nevű felhősoron van az általad keresett dekor.

11. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Keresem az ünnepi szellem kitehetőt, de nem találom sehol. Régebben valamelyik felhőn csücsült, de most nem találom.
    Köszönöm ha megkeresnétek.
    Gerita58
    ID: 4597653

12. mamarygen

Szia!

Megvan. :)

A Kísértetjárta kúriában a bal szélső elemeket kukucskáld meg.
    Nem szellemkedik, ha rábukkansz.

13. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Nagyon-nagyon köszönöm:) Meg van a kis hamisxD jól eldugtam.

mamarygen kedveli ezt.
  14. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Szeretnék segítséget kérni, hogy a Ritmus és tánc dekort nem szereztem meg vagy valahova eltüntettem.
    Köszönöm
    Gazda: Mirpi
    ID: 1637656

15. mamarygen

Szia!

A "Ritmus és tánc" dekort nem szerezted meg, azért nem találtad a farmodon.

Az elmúlt években néhány napi belépési bónuszos tárgy megvásárolható volt a Farmáruházban utólag.
    Nincs tudomásunk még arról, lesz-e az idén ilyen lehetőség a 2022-es év Rackó dekorjaival kapcsolatban.
    Ha a kedvező hírt megtudjuk, információval leszünk itt a fórumon. A farmáruházban minden érdeklődő láthatja majd.
    Érdemes lesz figyelni a Farmáruda különleges fül csoportjában a kínálatot.

stb_farmer kedveli ezt.
  16. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Köszönöm szépen
    Bár így utólag visszagondolva ha az elmúlt évben minden nap kiváltottam a belépési bónuszt akkor ez hogy törhénhet meg? Van erre valami ötleted?
    Köszönöm

17. mamarygen

Szia!

Valóban, a belépési sorozatod folyamatos volt.
    Elnézésedet kérem, nem írtam helyes választ!
    Újra ellenőriztem a farm logját.
    Megvan a dekorod.
    A Kerge kertben kell keresned, a Múzeum tárolóban van.

Köszönöm a megértésedet!

stb_farmer kedveli ezt.
  18. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Sziasztok! A farmárudában kiváltottam a szezon felhősort. Sajnos egy kirakót nem találok, melynek a neve "fagyos szuvenír". Kérem szépen a segítségeteket ID számom:15360059. Köszönöm szépen. :)

19. mamarygen

Szia!

A "Fagyos szuvenír" dekor egy másik felhősoron található érésben.

A felhősor neve: Aranydoboz felhősor.

valibori69 kedveli ezt.
  20. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Köszönöm szépen. :)