Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

ID.gif

Ha úgy érzed, eltűnt egy tárgy a farmodról, akkor jó helyen jársz: itt felteheted ezzel kapcsolatos kérdésedet.

Egy eltűnés esetén nagyon sok mindent kell átnéznünk, és ez bizony időbe telik.
    Minél több információt kapunk tőletek az eset kapcsán, annál nagyobb az esélye annak, hogy sikerül a keresett tárgy nyomára bukkannunk, de a siker nem garantált. Sajnos nem minden esetben vagyunk képesek az ügynek a végére járni a fórumon - ilyenkor a supporthoz kell fordulnotok: Support

És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

Tudom, nem egyszerű minden kérdésre válaszolni, de ha hiányoznak alap információk, az csökkenti annak esélyét, hogy segíteni tudjunk számotokra.

Mielőtt nekünk írnátok valaminek az eltűnése kapcsán, előbb át kell gondolnotok a következőket:

• Egy ki -majd belépést követően sem találom sehol?
    • Biztosan nincs a menümben?
    • Nincs sehol kitéve a farmon? (Farm, szédült, tisztás, Baha, Esőerdő, kerge, kincses sziget, felhősor)
    • Raktárházakat is átnéztem?
    • Fejlesztés esetén nem építettem már össze valamivel? (Dekor elemeknél ekkor megváltozhat a tárgy neve is)
    • Nem ajándékoztam el korábban?
    • Nem cseréltem el léghajón valamire?
    • Biztosan azt építettem meg, amit szerettem volna? (Műhely, Jack boltja)
    • Biztosan azt vásároltam, amit szerettem volna?
    A topic témájába nem illeszkedő hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre fognak kerülni, gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése

A fórumra vonatkozó általános előírásokat itt találjátok meg:
    A fórum szabályzata
    Netikett
    Kérünk mindenkit a szabályok betartására, a sikeres és hatékony fórumozás érdekében.

Köszönjük!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.1.17
    DetoX666, Aranylány és eisan69 kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket, és az User ID számotokat, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

Mielőtt bármit írnátok ebben az alfórumban, érdemes az írás témájának megfelelő topicba tájékozódni: másnak volt-e már hasonló problémája, és ha igen, akkor arra milyen választ kapott. Aki "századjára" írja meg ugyan azt a hibát, számíthat arra, hogy írása válasz és külön indoklás nélkül törlésre fog kerülni. Ennek egyszerű az oka: nincs értelme ugyan azt a választ megadnunk az Ő számára is, mint amit a többi játékos már megkapott korábban.
    Igen, az olvasás legalább annyira fontos, mint maga a kérdezés.

ID.gif

Ha valaki csak panaszkodni szeretne valamire, annak a panaszkönyv áll a rendelkezésére.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

Mint látjátok, ez a kérdések alfórumban helyet foglaló kérdések topic. Ezért mindenkit megkérnék arra, itt csak kérdését tegye fel.

Minden más jellegű hsz. OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:
    - tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése
    - moderátori válasz kommentálása[/B]

A fórumra vonatkozó előírásokat itt találjátok meg:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

Kérek Mindenkit a szabályok betartására, a sikeres és hatékony fórumozás érdekében.

Köszönöm.

3. kakas12300

kakas12300 Fórum-zöldfülű

nem kaptam meg a Quetzal és a jegenyefenyőt a gótikus szezon 39 sorából ID 3551660 kakas12300

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt kaptál választ a Kollégámtól a tegnapi jelzésedre, sajnos amíg nem hozol jó Farm név - Farm ID párost, nem tudunk ellenőrzést végezni ügyedben.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...e-Ól-fa-dekor-elem.19461/page-36#post-1407467
    Kérlek, ellenőrizd a megadott adatokat, s javítsd őket.
    Köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  5. racznemarcsi

racznemarcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! racznemarcsi ID : 21876860 Eltűnt az eventnövényem, amit a teliholdason elvetettem 14 óra után. Már eleve gondban voltam, mert 1x1-es kockába vetettem el, most viszont se növény se termőföld nem volt, mikor újra beléptem

6. anci57o

anci57o Utánpótlás-írogató

Köszönöm,hogy megnézted,akkor ezt jól benéztem valamiért.

Luminary kedveli ezt.
  7. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem ellenőrzésre, a válaszig türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.
    Köszönjük.!

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    A teliholdas területen eventnövényt ültettél 2x2-es földekbe, 21:34-kor lesz aratható. Mivel csak a jelen állapotot látjuk és a korábbi aratásokat nem tudjuk ellenőrizni, így nem tudom megmondani, hogy hová lett a kezdő 15 növényed. Azt látom, hogy a rendszer adott 5 darabot 2024-10-17 19:27:33 - kor , mivel "0" volt a készleted. Most érik be a második kör.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert a folytatáshoz!

-ágianyu33-, smoldering és Swartsch kedveli ezt.
  9. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Köszönöm, hogy megnézted, sajnos ez már az átrendezés utáni kép, amit valószínűleg a felkiáltójel miatt rámentettem az eredetire, amelyen a szédült tele volt ólakkal és fákkal, azt nem tudom visszaállítani. Nem értek a számítógépekhez olyan szinten, mint itt vannak a kedves játékosok, ezért kértem segítséget. Sajnos, nem jegyeztem meg, hogy miket tettem ide, akkor még volna esélyem, de most már nincs.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.10.24
  10. karesz

karesz Fórumlakó

Szép napot kívánok! Nem találom a Bau Mau átka + dekort, pedig végig vittem az eventet. Karesz2111 ID 2813566

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján az egyik dekor fent van az Inutep átka felhősor 2-n, 2024-10-19 18:46:29 -kor lesz aratható.
    A másik a Raktárban található, a dekorok között.

upload_2024-10-19_13-15-56.png

upload_2024-10-19_13-17-17.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Elnézést kérünk a bakiért... o_O:oops::sleepy:

Hozom a helyes választ.
    upload_2024-10-19_14-6-18.png

Baba mau átka (+) dekorból 1 darabbal rendelkezel, a raktárban a dekorációk között megtalálod a kereső segítségével.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. karesz

karesz Fórumlakó

Megtaláltam a raktárban, a Bau Mau átka+, de mikor itt kértem a segítséget nem volt ott, az biztos. Ki-be lépés után került elő, köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  14. akitakutya

akitakutya Törekvő

akitakutya ID: 13769964
    Jó estét kívánok! Szerintem 2 db Hornavan titok ólat vásároltam. Egyet korábban, egyet most. A korábbit nem találom. Köszönöm, ha megnézitek! Üdv.

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a türelmedet.
    Az egyikből 2024-10-21 22:32:30-kor egy Muflon ólad lett, a másik pedig aratásra vár a Főfarmodon, középtájon.

akitakutya, -ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Érdekes dologra lettem figyelmes...
    A Baba yaga ólra nem hat az ólbónusz...:oops: A kijelző jelzi a növekményt... de a pajtába aratás után csak a normál mennyiség kerül...
    Jelenleg 100% ólbónusz volt aktív. 2 darabnak kellett volna a menübe kerülnie... 1-et sikerült beadni a gazdakörbe...
    Jelenleg újra indítottam ólas bónuszt... a következő aratás eredményét is jelzem majd...
    Igazából nem óriási gond... csak ha nem hat rá a bónusz... akkor jelezni kellene...:music: Bár az érdekes hogy a kijelzőnél mutatja a növekményt és mégsem került be a menübe...:music:

12.24 kor érik a következő alkalommal az ól....8) majd hozom az eredményt.... Jelenleg is jelzi a + állatot, Kíváncsi vagyok mennyi kerül a pajtába...

-Holdfeny- ID: 23159877

18. akitakutya

akitakutya Törekvő

Köszönöm a választ! Sajnos, nem Harcsa!!!!

Luminary kedveli ezt.
  19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Teszten megfelelően működik a 100%-os Ólbevételi bónusz. Nem csak vizuálisan növekszik az eredmény, hanem a pajtában is jóváíródik a + állat.

Sok sikert és további jó játékot!

Mivel a teszttel foglalkoztam ezidáig, így a törölt hozzászólásodat helyreállítottam. Megértésedet köszönöm! / Luminary

Utoljára szerkesztett: 22.10.24
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Sziasztok!

A fás válogatás miatt nézegettem a fáimat, és ma vettem észre - és szinte biztos vagyok abban, hogy a mocsárciprus bahán történő átnevezésekor még rendben volt minden -, hogy a Farmról eltűntek a mocsárciprus fáim, illetve a fa termése is, ami valószínűleg több ezer volt, mint minden más régi fa termése a pajtámban, de most 421 db van. Ez a mennyiség valószínűleg az átnevezés után és a fák eltűnése között keletkezett, vagy nem tudom... Vagy a Montezuma ciprus termésének a mennyisége... A Bahán a Montezuma ciprusból van most 37 db, de figyelembe véve, hogy szeptember 20-án került játékba, ez szinte lehetetlen, mint ahogy a több, mint 9 ezer fatermés is. Nem emlékszem, de talán 1 db lett titokfából.
    Lényeg a lényeg, nincs egy darab mocsárciprusom sem a Farmon, a termése is kevés, a Bahán viszont Montezuma ciprus sok van, és a termés is sok.
    Ki tudnátok ezt bogozni?
    Köszönöm!
    Mari210761 ID: 23438537