Farmer találkozó 2022

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Bözse, témanyitás ideje: 9.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csaba957

Csaba957 Törzsjátékos

Szervusztok!
    Köszönet a szervezőknek!
    Először voltam ilyen találkozón és nagyon jól éreztem magam.
    Jó volt élőben is megismerni a Gazdákat.

2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Egyre jobban fáj a szívem, hogy nem mehettem. :(

3. Bözse

Bözse Rutinos

Kedves Mindenki!
    Köszönöm a kedves szavaitokat! Nagyon jó volt újra és Némelyekkel először találkozni. Zökkenőkkel, de megvalósult a tali. A fizetésnél a végén nem adódott semmi gond. Én is nagyon jól éreztem magam, bár szerettem volna Mindenkivel több időt tölteni. Jó lenne megint összefutni a Bandával. A szervezés viszont munka mellett soknak bizonyult nekünk, Szilvivel. Ha betársul Valaki rengeteg szabadidővel ebbe, akkor májusban újra találkozhatnánk. Addig is jó farmozást és eventezést kívánok Mindenkinek!

4. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumprofi

Hoppácska:D
    Véletlenül tévedtem erre, és mit látok, újra volt találkozó. Hát erről lemaradtam, pedig szívesen elmentem volna. Most már mindegy, de ha marad ez topik, akkor a továbbiakban többször benézek.