Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

igen begyüjtöttem az elkészült terméket és a raktáram nincs tele.Ezt a második malomtermék elő állítáaánál írja ki,De ez idáig nem volt
    propléma.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam is terv lenne a gyors - viszonylag gyors szintlépés...:music: mivel csak a megrendelők adnak pontot... és az átalakító...
    Az utóbbi azt hiszem utál... mert nem mindig akar Atp-t adni...:wuerg: - így a meggyfa gyorsabban megtermeli a jelvényhez szükséges gyümölcs mennyiséget!
    Messze van még a tárolási kapacitás bővítés.... így egyensúlyozni kell;)

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Bocs, nem vagyok modi. De ez speciel a magyar ismertetőben benne van: 4860 az értéke.

genka53, HéricsBáró, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A mondat, amit beidéztél, valami olyasmit jelent, hogy "A humusz várólista már megtelt."
    Nekem ez azt mondja, hogy humuszból olyan termelést akarsz elindítani, amire már nincs hely.
    Nézd meg az én képemet:
    Két fa elkészült, de nem gyűjtöttem be, és el akartam indítani egy harmadikat, amihez ugyebár nincs helyem...
    És ugyanazt írta ki, mint neked. Csak fára.
    A tree fát jelent.
    upload_2022-12-11_15-24-32.png

vihence, HéricsBáró, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  5. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Ha beérett a barackfa, hogyan lehet továbbfejleszteni, vagy le kell aratni?

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, le kell aratni. ezt 3x lehet megtenni és ki kell majd a 3. szüretelés után vágni. Így keletkezik a fatuskó.;)

genka53, Sali~*.*.*, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  7. takizsuzsi40

De hogyan, rá kell kattintani?

milanzs és juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Igen.

9. -Holdfeny-.

a VÖRÖS FENYŐ ezt fog adni? mármint nagy fatuskót?:music:
    Hm... még nem vágtam ki egyet sem... majd estére jön el az idejük...
    Viszont ezentúl csak este ültetek ki... mert reggelre lemegy az első fázis... nappal a maradék 4... :music: gyorsítva;)
    Csak lenne már nagyobb helyünk....:p

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Igen, van ott 4 ikon, 3 óránál a sarló, vagy fűrész...;)

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak a fejlesztett fák fogják adni, meg az alap bükkfa. A vörösfenyő is kicsit és közepest ad: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23079/#post-1291216

12. tyukanyo588

tyukanyo588 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sok hasznos dolgot olvasok itt, amit én is köszönök. Most segítséget szeretnék kérni! Már két napja nem tudom a leérett fáimat kivágni. Tudna valaki tanácsot adni? Köszönöm!!

milanzs és juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Sziasztok hogy tudom ültetni a meggyfát? Már 3-szor is beadtam az 1100 pontot már azt is írta 50%-al hamarabb érik de fát csinálni nem enged tudom valamit rosszul csinálo de mit?

14. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

dettó

15. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Kiváltottam az új területet, elolvastam az ismertetőt.:p:wuerg::p
    Ekkor úgy döntöttem, hogy megvárom a PROFIKAT és innen a fórumról próbálom meg összeszedni a tudományt.
    Hatalmas köszönet minden segítőnek. :D:D:D
    Most már ha nem is tiszta minden, de legalább 100 méterre nőt a látótóvolság a nulláról.

A harmadik szinten vagyok. Gyűjtögetem a barackokat az arborista jelvényhez. Ki szeretném váltani a meggyfát.
    Szűk fél óra múlva aratás és meg lesz a szükséges (524db) termés. Próbálom nem elrontani a beadást.

Tartva a játék nehézségétől megvettem mind a három csomagot. A benne lévő dolgok hasznosak, de a két rekesz
    nálam sem nyílt meg (eddig). Szerencsére nem ez a haladásom gátja.
    Kulcsokat csak elvétve kapok, az első Virágzó ágra is elég sokat kellett várnom.

Tervem szerint a meggyfánál megállok. Gyűjtögetem a pontokat és növelem a területeket. A termeléshez, a haladáshoz
    szükség lesz újabb és újabb területekhez. A cél a két felhő. Mire elérek a 15. szintre talán letisztulnak a dolgok.
    Mit? Miért? Merre? Meddig?

Az újonnam belépőknek javaslom, hogy olvasgassanak itt a fórumon.
    Jó játékot, sok sikert!

16. Othep

Szia.

Ha nem tudod, hogyan kell, ezt nézd meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-51#post-1293414

Ha tudod, hogyan kell, eddig ment, de most nem sikerül, akkor megtelt a raktárad.
    Ha megtelt a raktárad, akkor irány a
    - Fűrészmalom az újrahasznosító
    Oda tudsz berakni olyan cuccokat, amik most jelenleg nem kellenek. 900 / 1500 stb értékben.
    Ezért kapsz ATP-t és egyéb dolgokat. Szabadul fel helyed, így már be tudod gyűjteni a humuszt és össze tudod építeni a fákat.

- Felesleges dolgok kidobása
    Menj be a pajtába /ácsműhely mellett/ és ott bal oldalt lépegess lefelé Anyagok előállítása, nézd meg miből van többleted és ott a piros ikon, törölhetsz ki dolgokat. Jobb oldal látod, hogy a tárolási kapacitásod mennyin áll. (Ezt nem ajánljuk, ha nem muszáj)

17. -Holdfeny-.

18. Othep

Szia.

Így csináltad?

Kell hozzá egy 1. szintű Arborista jelvény, amit az Ácsműhely / Bölcsesség ösvénye / Gyártói jelvények helyen, a zöld jelvénynél lévő + jelre kattintva, 11.000 pajtaértékű barack beadásával tudunk kiváltani.
    Ha ez megvan / figyelni kell!/ a fáknál ki kell választani a meggyfát, ott kell beadni a jelvényt. Utána már lehet összeállítani a meggyfát.

19. takizsuzsi40

Nagyon köszönöm, és a következő ciklust, hogyan indítom el?

20. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Köszi így csináltam még reggel azóta semmit nem adtam be és most kb 10 perce egyszer csak készíthető lett nem értem de a lényeg hogy végre müködik persze még sok mindent nem értek de majd csak megvilágosodok

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.