Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amikor közzétettem, azt a moderátori választ kaptam, hogy a központ tud a dologról, majd javítják. Ez volt immár 7 hónapja. No comment... Pedig nagyon viszket a billentyűzetem, hogy mégiscsak kommentáljam, de valahogy nem akaródzik egy hónapos kényszerszünetre menni :D.

vihence, Sali~*.*, tavirózsa1 és 5 más kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönöm, hogy frissítetted az emlékezetem.
    Tudjuk, hogy Isten malmai lassan őrölnek, van ami még lassabban. Ezért tényleg nem érdemes "szabira" menni.
    További jó játékot kívánok:)

vihence, GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  3. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Rákérdeztem megint. :music:
    A hiba javítása folyamatban van... jött a válasz.

Na igen, azt nem írták, hogy mikorra lesz javítva... pedig fontos lenne. :(

vihence, nagymami2, tavirózsa1 és 3 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

Ezt én is tudom: mañana...

vihence, nagymami2, tavirózsa1 és 3 más kedveli ezt.
  5. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Ez egy fajta ösztönzés arra, hogy vegyünk munkásokat;)
    De nevezhetjük hibának is...:music:
    Itt tényleg csak pár száz forint a munkás... bár tudom ha minden tételnél előfizetünk... akkor már azért látványos tud lenni:wuerg:

A felreppenők beállításán lehetne finomítani... Pont a termelés gyorsítók használatának elősegítése érdekében...
    Pl jöhetne több borostyán... - ez azt eredményezné több faretmést vihetnének a megrendelők...
    Jelenleg a jelvénytároló be tud dugulni... jelvény sem kell túl sok... gyorsítás nélkül is megterem a fatermés...8) Eredmény nem veszek gyorsítót... :wuerg: vagy csak nagyon minimálisat...8)
    Ez max annyiból zavar, hogy lassabban haladok mint haladhatnék....:music:
    Áldoznék rá... :music: De azért nem teszem, hogy törölgessem a jelvényeket... hiszen az átalakító is csak véges mennyiséget szív fel8) Szóval ebből a helyzetből kell kihozni a legjobbat;)
    A növényes részen jó a felreppenő mennyiség;) Ott inkább időhiányom miatt, lassan készülnek a jelvények...
    Ezt látom az aratások alkalmával.... Meg is lepődtem rajt...
    Maxra van fejlesztve.... jelenleg 6. érésnél tart a 17-ből....

Utoljára szerkesztett: 13.7.24
  6. farmerSS

farmerSS Fórum veteránja

A Hivatalosban ez van, ha nálad nem így van, akkor jelezd a hibatopicban, így mire odaérek javítják xDxDxD

Ezüstfenyő rúnái

Szükséges alpesi szintRúna hatásaSzükséges bölcsesség jelvények
    39.Ezüstfenyő építési terve elérhető3x Arborista jelvény - 3. szint
    39.+1 növekedési fázis (6 helyett 7 fázisú lesz)3x Arborista jelvény - 3. szint
    39.+1 használat a "Hajtass fát"-ra5x Arborista jelvény - 3. szint
    39.10%-kal csökkenti a növekedési időt2x Arborista jelvény - 4. szint
    39.+2 növekedési fázis
    (7 helyett 9 fázisú lesz)
    2x Arborista jelvény - 4. szint

7. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Megvárom, mi lesz a fával ha elérem a 9. vagy 10. aratást... :music: jelezni fogom mit tapasztalok...8)
    Egyenlóre lehet megjelenítési hiba is.... 8)
    Ha még tovább is aratható akkor az ismertető hibás....8)
    De jelenleg fogalmam sincs melyik a bűnös:oops:

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A központ 9 aratásról tájékoztatott minket az ezüstfenyővel kapcsolatban, a jelenség vizsgálata folyamatban van. Amint kapunk választ, tájékoztatni fogunk benneteket, addig is szíves türelmeteket kérjük.
    Köszönöm:)

vihence, nagymami2 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Köszönöm!

kíváncsian várom mi lesz...
    Addig is szórok rájuk gyorsítót....:inlove:

GA-BI-O-Farm és Luminary kedveli ezt.
  10. GeraDorki

GeraDorki Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy van a raktárban hajtass fát, kiterjesztő, növényszinkronizáló és cukorka is, de nem tudom őket használni? A fáknál csak a betakarítást és a kivágást engedélyezi. GeraDorki vagyok, ID 57044482 - Köszönöm szépen!

11. -BombadilToma-

Szia!
    A növényszinkronizáló és a kiterjesztő az Alpesi kertben használható növényekre. A cukorkával a megrendelőket hívhatod vissza. Az egyetlen, ami a felsorolásodból a fákra való, az a hajtass fát. Ezt a fák érési ciklusának rövidítésére tudod használni.
    Ha csak kivágni tudsz, akkor a fának már nincs több érési ciklusa. Ki kell vágnod, és újat ültetni a helyébe.
    Érdemes lenne tanulmányoznod a Gyopárvölgy leírását az Enciklopédiában:

vihence, nagymami2, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  12. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Hahóóóó gazdák:music:
    Ha elértétek a 39. szintet... még ne pakoljátok ki az ezüst fenyőt a területre:music:
    Galibát okoz... - Javítást várom én is;)
    Amúgy a legszebb fenyő ami a játékba került... s szuper gazdaságos a faanyag visszaadási értéke, ha hihetek a jelzésnek amit láttam mellette!:inlove:

nagymami2, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Egy okkal több, hogy Pató Pál urasan azt mondjam "Ej ráérünk arra még" :)xDxDxD

farmerSS és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Sziasztok.. ásó honnan jön?

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Alpesi kertben növények aratásakor repülhet fel. Nem gyakori felreppenő, szorgalmas vetés /aratás szükségeltetik hozzá. Játékostársak javaslata alapján ha van lehetőséged, bérelj fel munkásokat, s azokkal arass, úgy picit nagyobb esélye van az érkezésnek.
    Itt tudod megnézni, hogy melyik felreppenő honnan érkezik:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324697
    Megértésedet köszönöm!

16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Áthoztam a hsz-d a Panaszkönyvből.
    Kérlek olvasgasd egy kicsit, ismerkedj a játékkal. Ismertető
    Érdemes az általános ismertető tanulmányozása után elsősorban az Északi erdő ismertetőjét átböngészni, hisz ezzel fogsz tudni kezdeni. Ha elakadnál, vagy kérdés merülne fel, kérlek bátran kérdezz ebben a fórumban. Hidd el mindig lesz segítőd aki útba igazít. ;)
    Ami fontos! Itt nem a "pajtába" gyűjögetjük a javakat, hanem kiszolgáljuk a vevőket, és újra hasznosítunk.
    Sok sikert, szép nyári napot kívánok!;)

vihence, nagymami2, Sali~*.*.* és 6 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

vihence, nagymami2, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  18. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm a segítségeteket! Csak hát eddig még a kezdeti lépések se derültek ki számomra! Na de talán most!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Köszönöm szépen!!!

Dolphin kedveli ezt.
  20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A Gyopárvölgyben tapasztalt játékosoktól kérdezném, hogy mit kell ültetnem KERTI ÁSÓ-k megszerzéséhez? A falu főterén Füles Karcsi 12 db Papucskosbor elhelyezését kéri a játéktéren, de már lassan 1 hónapja, hogy 5 db-nál több nem jött össze. Előre is köszönöm a tippekek!