Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Rég jártam erre, mondjuk Gyopin is csak nyomokban vagyok jelen. :) Nincs is sok változás, még egy szintet kell várnom a következőig. :D

-gyöngy-581 and tompaker like this.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Lehet, hogy rosszul láttam... De azt hiszem a bosh körte fa nem vált köddé az utolsó érési ciklus után:music:
    S még április elseje sincs... - remélem nem a szemem tréfált meg;)

:inlove::inlove::inlove: délután már figyelni fogom a többi fa érésénél... hátha örülhetünk egy újabb javításnak;)
    ÉÉÉÉs már nem a semmit kell kivágni8)

Last edited: Apr 2, 2025
    tompaker likes this.
  3. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én adnék metszőollót sokszor törlöm annyi van belőle de ásó meg gereblye na az nincs ha lehetne cserélhetnénk

-Holdfeny-. likes this.
  4. -Holdfeny-.

nagyon változó a felreppenők aránya... :music: De türelemmel kitartással, szorgalommal itt is lehet haladni8)

5. -Holdfeny-.

Nem is tudom mit is várok a bővítéstől... :music: Az hogy költséges lesz az sajnos borítékolható...:wuerg::wuerg:

Szívesen, küldenék gyakrabban is...:inlove: de a játékmester úgy érzi nem kell gyakrabban ilyen akció....:p

joti54 and kukori80 like this.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Haladást ne várjál. Nekem a 3 átalakító rendszeresen ad 2 másikat. Most átvariáltam, hogy ne egyszerre jöjjenek ,mert már mérges voltam.

Sok jóra nem számítok, inkább megbonyolítják majd, főleg, ha berakják az állatokat is.

Swartsch likes this.
  7. -Holdfeny-.

én inkább valami mézes madzagra számítok... 8)
    A bonyolítás... hát az állatos rész ha jön az káosz lesz... de meg oldjuk...:music:

tompaker and kukori80 like this.
  8. kukori80

De milyen madzagra?

9. -Holdfeny-.

talán.... napraforgó domb második részére... de tojástató bővítésnek is örülnék... :inlove::inlove:
    vagy valami jóóóóó felhőnek...:inlove: :inlove:
    Ötletelni tudnék... de ritkán gondolkozunk egyformán a játékmesterrel.... :wuerg:
    tehát könnyebb azt ötletelnem, hogy mi nem lesz:oops::oops::oops::oops:

tompaker, Swartsch and kukori80 like this.
  10. kukori80

Ezeket simán el tudom képzelni a 100. szinten. Nem elrugaszkodott ötlet. De a 100. szint nekem 10 év. :D
    Most is csak csinálgatom és nem csinálom. Sokszor el is felejtek felmenni. Sokszor csak este jut eszembe, hogy nem voltam ott..... Ha nem gyorsítanak rajta valahogy, akkor nekem így unalmas. Ha unalmas, akkor nincs hajtóerő.

11. -Holdfeny-.

100:eek:o_O húúúú én kb 25 új szintre számítok... de lehet még annyi sem lesz...:wuerg:

kukori80 likes this.
  12. kukori80

:D Hááát nem tudom. Nálam a tartalmi bővítés azt jelenti, hogy beraknak valamit-valamiket. Hogy a Bp--nél mit jelent, azt nem tudom, mert mindig másképp gondolkodunk. De nagyon félek, hogy csalódni fogunk. Ha valami gyorsítást fognak berakni a haladásért, akkor tapsikolni fogok.

zsoxxya, Boccio71 and -Holdfeny-. like this.
  13. -Holdfeny-.

ha jön állatos rész... akkor + 1 megrendelő szerintem jön...:music: talán ez gyorsítja majd a haladást....8)
    Csalódás... :wuerg: lesz... és reklamálás is:oops:

kukori80 likes this.
  14. kukori80

Nem tudom, hogy akarok-e állatot, mert nem tudni, hogy mit fog enni. Hiába fog adni + megrendelőt, nem biztos, hogy meg fogja érni. Szóval nem vagyok optimista. Inkább egy nagy katyvaszt várok.

zsoxxya and -Holdfeny-. like this.
  15. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Sziasztok!
    rég jártam erre, de úgy látom nem is változik semmi... :)
    ha, jövök akkor is csak azért, h reklamáljak, már megint nem jn napok óta az ásó.... _D
    tudom,nem kell írni, mindent is vetek mégse. bezzeg a megrendelők kérik a sást 200-asával---
    adnám , de nincs miből magot termelni.
    azért írtam le, a "problémámat" , mert eddig, ha jóttem nyafogni, - nincs áső - utána lett :D

szóval hátha......xDxDxDxD

zsoxxya and Kuzdern like this.
  16. -Holdfeny-.

Szia

Saját megfigyelést írok... hátha segít... 8)
    Persze tudom ez másnál nem működik...- mielőtt bárki azt írja hogy véletlen ... :D
    Jellemzően azt kérik a megrendelők aminek a termesztése és mag előállítása folyamatban van... :music:
    Akkor gyárts ásós magot, miután megérkezett a megrendelő... - s szedd be a raktárba mielőtt a megrendelő visszatér... Az ültetésnél is így járj el... nálam 90 szálalékban működik... ;)

zsoxxya likes this.
  17. levendula6565

levendula6565 Junior szaki

id29870173 levendula6565 2516 csillagom van mégsem tudok belépni a gyopárvölgybe kérem a segitségetek köszönöm

18. -Holdfeny-.

A bölcs tölcsön kell kiváltani a belépés jogát...

levendula6565 likes this.
  19. levendula6565

levendula6565 Junior szaki

sajnos a bölcs tölgynél sem tudok be lépni a gyopárvölgybe 2516 csillaggal nem enged levendula6565 id29870173 már mindent probáltam azt irja nem elérhetö ..köszi a segitséget

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A gyopárvölgy rúnáját akkor válthatod ki, ha
    - elérted a 98. szintet, és
    - az előtte lévő rúna is ki van váltva.
    Ez utóbbi a Tölgyön szokásos; nem haladhatsz tetszés szerinti sorrendben. Minden rúna kiváltásával magasabbra kapaszkodhatsz, újabb rúnák válnak kiválthatóvá. Ami kiváltható, azt sárga színnel jelzi a rendszer; ami nem, az pedig szürke. Ilyenkor valamelyik előtte lévő rúna kiváltása fogja feloldani.