Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Technikai kérdések' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Sziasztok!

Megjelent nálam egy csomag ami tartalmazta a Népmesék felhősor 1-et.
    Erre megy 3 dekor amiből kettőt nem kaptam meg. Én néztem be valamit? Csak 1 járt? A másik kettő nem?
    Valaki tudna ebben segíteni mert a vásárlással egyidőben ugye el is tűnt és nem tudom visszakeresni...?

GreekYogurt
    ID:56621895

Last edited: Aug 25, 2026
    -ágianyu33- likes this.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A Gyopár egyelőre csak 53-as szintig van, több mint 1 éve áll azon a szinten a játék.

Kuzdern and kigyo51 like this.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nézd meg pontosan, szupertrágyát (zöld csepp a növényekre) vagy szupertápot (állatok, tenyésztés) kér-e. Megtévesztő lehet, ha a nyeremény a másik... (pl. "használj négy szupertrágyát "a feladat, de a nyeremény mellette egy-két szupertáp, és ott a kép is).
    A másik hibalehetőség a hely. Biztosan az Esőerdő területén használtad?
    És még valami: az ilyen feladatok esetén egy területváltás kell ahhoz, hogy érzékelje a rendszer a teljesítést (vagy várakozás valameddig, de erre még sosem volt türelmem...).

4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szeretnék jelezni több hibát, ami rendszeresen, napi szinten - általában a dekorok aratásakor - megjelenik a farmomon.
    1. Nem fotóztam le, de idehoztam .hangyóca. gazdatárs bejegyzését, ugyanez jelenik meg nálam is. Amennyiben le okézom, eltűnik, de a játék lefagy. Frissítés után a betöltés vagy egyáltalán. nem történik meg, üres keretű a játékfelület, vagy többszöri ráfrissítés után, kb. 20 perc a betöltés.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-198#post-1523548
    2. A másik hiba, szintén dekorok aratásakor ugrik be a farmomra, dekorok aratásakor, egy piros felkiáltójel !
    3. A harmadik hiba szintén dekorokkal kapcsolatos = sok idő kell az "Ünnepi...." dekorok betöltéséhez.
    4. Negyedik hiba nálam = a teliholdas házikót nagyon nehezen tudom megnyitni. Ez a hiba az új "kinézet" óta jelentkezik.
    5. Területváltáskor az egér rámutatásra egészen más farmterületet mutat, mint amit szeretnék megnyitni. Felsorolja az összes körülette lévőket, míg elér az általam választotthoz.

A felsorolt hibák nagyban akadályozzák a területváltást, az aratás folyamatos végzését. (1 órás munkáskupon kevés a területek betakarításához) Bosszantó.
    Kérem szépen továbbítani a felsorolt hibákat, hogy mielőbb visszakapjam a pörgős, folyamatos munkát végezhető farmomat .
    Köszönöm szépen.

5. Henrietta1974

Henrietta1974 Utánpótlás-írogató

Szia!

Mindent úgy csináltam, ahogy kérték. Még ki is léptem, aztán vissza.
    Ma reggel, mikor már másodszor adtam szupertápot, akkor fogadta el.

Nagyon sok hiba van a mesterkurzusnál.

Neni60 and -BombadilToma- like this.
  6. Nyucsi

Nyucsi Utánpótlás-írogató

Szép estét! Szeretnék segítséget kérni! A Nyári kalendáriumnál nem tudom a 2. autót feloldani mert at előző oldalon a 12. feloldott autóra rátette a +jelet. farmnév Nyucsi ID 45627748

7. Nyucsi

Nyucsi Utánpótlás-írogató

Szép estét! Sajnos itt is ugyanez a hiba! Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm szépen. farmnév szzs99 ID 3616645

8. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Szervusztok! Bocsi az éjszakai zavarásért! A kártyás játékban nem enged tovább. Megnéznétek, mi a gond? Köszönöm szépen.
    Gazda: BernulaTami ID: 49848997

9. -napszámos-

-napszámos- Járnitanuló

még mindig nem kaptam arra magyarázatot, hogy ha egyszerre vásároltam meg a mélykék csomagokat, akkor hol a felhősor? ID9070219

10. icaanyus

icaanyus Aktív író

Erre a kérdésre sajnos nem kaptam választ.

11. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

-ágianyu33- and apumbiapa like this.
  12. .xolotl.

.xolotl. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Már 2. hete egyáltalán nem jön Gyümölcszedő felröppenő. Naponta minimum 2-szer aratom a fáimat, de semmi. Nálam van a gond, vagy ez valami hiba?

13. Charlie1967

Charlie1967 Utánpótlás-írogató

Nekem sem jön sem Gyümölcsszedő, sem Kerti ásó. A raktárban van hely, ez nem lehet probléma.

14. kbetti9393

kbetti9393 Junior szaki

Szia kedves Moderátor!

Van egy pici problémám, amit nem most vettem észre. Szólhattam volna előbb is, csak sok a munkám. (könyvelés)
    A következő van: a városi projekt számlálója visszaállt 1-esre. Pedig emlékeim szerint, mindennap végig szoktam csinálni, és ellenőrzöm is többször, ki - be lépés után is, hogy kész van-e. Ezért kérek egy ellenőrzést!
    Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

15. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

A segítségeteket szeretném kérni ! Ma a nyári naptárnál , nem tudtam átvenni a 24-órás munkásokat ! Pedig az előző lakatokat mindet kinyitottam ! Katicabogár48 ID: 41484061 Köszönöm előre is !

16. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok ! Reggel kinyitottam a nyári naptárt az ott kapott 24 órás farmmunkásokat még mindig várom . h.mate ID : 7085846 Előre is köszönöm a segítséget !

17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, nyisd meg az aratógépet, ott találod a kuponokat.

kigyo51 likes this.
  18. h.mate

h.mate Junior szaki

Megnéztem , nincs meg ! A másik farmomra sem kaptam meg !

19. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Szia! Légy szíves nézd meg hova tünt a farmaranyam! id:21356122

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A gazdaköri feladatok kivezetésében van egy szarvashiba:
    A kakukkos gazdaköri feladatok (~ utánpótlás, ~-titkok, ~fiókák, "~" akció) közül az első kettő megmaradt, a második kettő el fog tűnni. Na már most a "Doki küldetése" felhő a Kakukk-titkok gazdaköriben szerezhető meg, a rávaló három dekor meg a többi háromban. Jelezni kellene a központ részére, mert ebből még lesz gubanc. Vagy mind a négy feladatot vezessék ki, vagy egyiket sem...