Visszajelzés Horror moziéj - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 2.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 4.10.24.
  1. 1

38 szavazat
    17.8%
  2. 2

3 szavazat
    1.4%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

4 szavazat
    1.9%
  5. 5

11 szavazat
    5.1%
  6. 6

8 szavazat
    3.7%
  7. 7

4 szavazat
    1.9%
  8. 8

15 szavazat
    7.0%
  9. 9

26 szavazat
    12.1%
  10. 10

105 szavazat
    49.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Nekem is készen van az event,sietősre vettem,hogy meg legyek mára.,mert tervbe vették a fiúk,hogy leszedik a szőlőt,de az égiek áthúzták a tervüket!:mad:;)További szép napot,és szerncsés játékot kívánok!

2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok. Izzó bükkfát lehet valamelyik gazdaköriből kiszedni? Csak ez fog hiányozni az event befejezéséhez, de sajna nekem nincs. Esetleg a termését adhatja valamelyik láda (nem mintha azom lenne :) )?

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-926064
    SorszámKépeNeveAlapXLXXLTermés neveTermés pajtaértékeMegjegyzés
    1.[​IMG]Izzó bükkfa06:00 óra
    75 TP
    -03:36 óra
    150 TP
    Izzó falevél2451 db Izzó bükkfa szerezhető
    - Reszketés a holdfényben gazdaköri feladatból
    - kifejlődhet a Trutyi rémítő talányos fából
    - termése az Izzó falevél érkezhet a Teliholdas láda II bontásából
    - XL, XXL: "Gót" rémítő talányos fa

Több ládából jöhet, mint a fenti felsorolás: Teliholdas éj láda II és III; Boszorkányos holmik ládája S, M, L (https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/)

pmartuci, -ágianyu33-, kmandy és 8 más kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

-ágianyu33-, vihence, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  5. gőzmalom

gőzmalom Járnitanuló

Sziasztok, sajnos nekem nincs véres szem fatermésem, igy vége is a teliholdas eventemnek, egyenlőre úgy néz ki...pedig olyan lelkeen adogattam be az event növényeket, fel sem merült, hogy nem lesz minden, meg sem néztem.
    Még a gazdaköriben megnézem, hátha valamelyik feladat nyereménye talányos fa, és épp az lesz belőle.....de hát ez van :)

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Esetleg ládákban is akadhat. Ezekben:
    Boszorkányos holmik ládája S, Boszorkányos holmik ládája M, Boszorkányos holmik ládája L, Teliholdas éj láda II, Teliholdas éj láda III.

7. gőzmalom

gőzmalom Járnitanuló

Köszönöm szépen az segítségedet, ötletet :)

vihence és Ninett79 kedveli ezt.
  8. palcsi360

palcsi360 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni,hogy hol tudok Éjféli tölgyet szerezni, hogy legyen Éjféli gyümölcsöm. Köszi

9. Othep

Szia.

Ez a láda adhatja:

Teliholdas éj láda III[​IMG]10 Sírkő, 10 Rémtök, 10 Vámpírparadicsom, 10 Koponyafa, 10 Kísértet, 10 Vénusz légycsapója, 10 Gülüszem,
    10 Horrorgaz, 10 Lábgomba, 10 Agyvelő, 10 Harapós orchidea, 10 Denevérvirág, 10 Boszikorsó, 10 Holdharmat,
    10 Izzó penészke, 10 Bűzcsáp, 10 Gombszem, 10 Rácsos bűzcsáp, 10 Izzó gomba, 10 Vérpáfrány, 10 Korallgomba,
    10 Pöttyös horrorka, 10 Alkonyi árnyvirág, 10 Zseléfülgomba, 10 Fojtófű, 10 Éjvirág, 10 Süvöl-tök, 6 Polipcsáp, 6 Boszorkányalma,
    6 Lidércfénygömb, 6 Éjféli gyümölcs, 6 Borzongató fűz levél, 6 Mályvacukor kísértet, 6 Kriptamécses, 6 Szarkofágkörte, 6 Veres szem, 6 Izzó falevél, 6 Medúzagyümölcs, 6 Vértölgycsemete, 6 Éji barka, 4 Sötétlő szentjánosbogár, 4 Trutyiszörny, 4 Macskatündér,
    4 Zombijuh, 2 Trutyi, 2 Árnyfény körte, 1 Teliholdas ólbevételi bónusz, 1 Teliholdas terményes ól bevételi bónusz,
    1 Teliholdas fabevételi bónusz, 1 Teliholdas ól TP-bónusz, 1 Teliholdas terményes ól TP-bónusz, 1 Teliholdas fa TP-bónusz,
    1 Teliholdas növény TP-bónusz, 1 Teliholdas TP betakarítási bónusz S, 1 Teliholdas TP betakarítási bónusz L
    - Rémisztő farmercsomag eleme
    - Vízköpő banda felhősor
    - Alkímia titkai felhősor
    - Örömtűz felhősor
    - Samhain felhősor
    - Paradicsom küldetés felhősor
    - Rejtélyek karavánja felhősor
    - Eventekből szerezhető
    - Rejtélyes tudományos labor felhősor
    - Játékok a kriptából felhősor

Ládák: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/#post-1005652

Éjféli tölgyfához pedig cserenapokon vagy Fás válogatásokon juthatsz.
    Fák: https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-926064

-ágianyu33-, vihence, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  10. klaudia06

klaudia06 Járnitanuló

Sziasztok!
    Ugye jól értelmezem, hogy a játékban nyerhető felhő egyik jutalma, az 1000%-os TP bónusz a "kísértetjárat kúria" területére is érvényes a kitett tárgyakra?

11. Othep

Szia.

Igen, jól.

-ágianyu33-, vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Judit613

Judit613 Törekvő

Honnan lehet a kisertethez hozzajutni?

13. Othep

Szia.

A vetőtáblán találod:

upload_2024-9-28_22-15-49.png

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    Event letudva ;)

Swartsch, -ágianyu33-, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  15. Judit613

Judit613 Törekvő

Jezusom, de bamba vagyok! Azt hittem, hogy meg egy termenyes olat csak be kell szereznem, annak ellenere, hogy mindenem megvan boven. Koszonom a valaszt! :)

A Pokoli kutyasetaltatas utolso feladata adja.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.9.24
    vihence, kigyo51 és Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Vigyázz: Az a feladat csak XXL-t ad, alapot nem. :)

Judit613, -ágianyu33-, vihence és 2 más kedveli ezt.
  17. klaudia06

klaudia06 Járnitanuló

Köszönöm a megerősítést, a problémám ugyan is az, hogy a felhő aktiválása után nem érzékeltem, hogy több TP-t kapnék - a többi TP-t adó farmos területhez képest - ugyan azokra a tárgyakra. (Pedig hát ott az 1000%-os teliholdas bónusz) Lehet, hogy én csináltam valamit rosszul?

18. Othep

Mi az, amire számítasz?
    Mi nem teljesült, hoznál példát?
    Azt ugye tudod, hogy az 1000% nem ezerszeres mennyiség, hanem 10x 100%, tehát 10-szeres TP-t kapunk utána.
    Az alap TP-vel együtt tehát 11-szereset. Ha egy tárgy 100 TP alapból, az így 1100 TP-t ad.

Kérlek, gyere át egy Segítségkérő topikba, és hozz farmnevet és ID-t, ha ellenőrizni kellene: https://board-hu.farmerama.com/thre...láltál-topicot-Általános-témák-részleg.19446/

-ágianyu33-, Kuzdern és maszilva kedveli ezt.
  19. palcsi360

palcsi360 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. Sajnos úgy néz ki, hogy ezt az eventet nem tudom végig csinálni. Hát ez van.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.9.24
  20. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Hol is kezdjem... a panaszládában láthattátok a "panaszom" az eventtel kapcsolatban, sok mindenem nem volt és amitől féltem (éjféli tölgy) az sem, így nem akartam elkezdeni az eventet, mert rosszul érintett volna hogy nem tudom befejezni, főleg látva hogy milyen felhőt adnak nyereményként.

Aztán elkezdődött az event és végignéztem a pajtám, meglepődve konstatáltam hogy a raktáromban található egy éjféli tölgy (nem tudom hogy melyik csere alatt szerezhettem be, de mivel előző teliholdon még nem tudtam ki rakni, így a legutóbbi csere event alatt történhetett). Ennek tudatában döntöttem az event elkezdése mellett.

Ami nem volt a pajtámban az event kezdetekor pedig az event kérte: (trolofánt, vízköpő, kicune, éhes tölgy, vértölgy, fénylő gyapjú, éji barka és 0 db éjféli gyümölcs, és molylepke).

Kezdésként kiraktam az éjféli tölgyet, KK-val és turbótrágyával 26 óra alatt érik be, összehoztam hogy a jégszarvas dekort az érési idő végeztével arassam le és ez mellett indítottam egy +100% fabevételi bónuszt, így 1 éjféli tölgyről 34 termést arattam le, így a 15 db első aratásra ki is lett pipálva.

Trolofántom sem volt, de már különböző ládákból sikerült összeszedni 3 db-ot. Természetesen a 2 db teliholdas V ládából 0 db trolofántkarám esett, és emellett a vízköpőt sem dobta be sajnos, így elkezdtem számolni, 30 db állatos játékok ládám volt raktáron emellett az eventből ki lehetett szedni 10-et, így 40-et nyitottam abból esett összesen 4 db trolofánt és 2 db vízköpő, így már csak 1 db trolofánt kellett az event azon részének teljesítéséhez, úgy számoltam ha tudom tartani a 34-es éjféli tölgy bevételt, akkor 3 nap alatt megvan a karám, szerencsére anélkül is meglett hogy ki kellett volna váltanom a boltból mert:. Végig néztem az összes olyan gazdakört ami teljesíthető volt 1 területen is és releváns ládát ad. Ez be is jött. A nyolckarú szörnyszitter gazdakör első feladata 12 db rémes dolgok láda 3-at ad a feledatok teljesítésével, ez volt az utolsó mentsváram, ami be is jött a 12 ládából ki esett az utolsó (nyolcadik) trolofánt és az utolsó (ötödik) vízköpő. Így ezen részek ki lettek pipálva.

A nyolckarú szörnyszitter feladat összesen 30 éhes tölgy szemfogát kért, igen ám de ezzel sem rendelkeztem és közel sem voltam ahhoz hogy ki tudjam váltani, szerencsémre az event adott 2 db releváns teliholdas titokfát, amikből az egyik 1 éhes tölgy XXL lett (itt eszméletlen mázlim volt, elismerem.

A vértölgy kiváltásához volt mindenem, de vacilláltam hogy ha kiváltom akkor lehet nem tudok kivenni a vízköpőt az 525 darab borzongató fűz követelménye miatt (szerencsére ahogy leírtam erre nem is volt szükség, mivel ládákból meglett a vízköpő).

A fénylő gyapjút szerencsére a fent említett ládákból is sikerült szereznem ezen felül, a bevezetés a szigeti farmmunkába (2.) felhősornak köszönhetően +1 db-ot adott minden zombirkanyíró állomás (vicces hogy ezt nem a jack boltjából, hanem a műhelyben raktam össze, így olcsóbb volt, mintha kiváltottam volna, vicces azért, nem de?). Így a fénylő gyapjú elég gyorsan összejött.

Árfény műhelyem sem volt (kellett az éji nyírfa kiváltásához). Szerencsére mindenből volt így azonnal ki tudtam szedni (kár hogy ezt nem lehet összerakni a műhelyben...) így összejátszottam a fentebb említett +1 terményes ól bónusszal, gyorsan összejött az éji nyírfához szükséges mennyiség.

Az utolsó dolog, ami így hátra volt az a molylepke üreg - itt volt annyi eszem hogy kiváltottam a "sajtok harca" nevezetű event alatt, így ezzel sem volt problémám, az 5 db gyorsan és könnyedén összejött.

Jelenleg a kicune kotorék kiváltásával bajlódok hogy teljesen be tudjam fejezni az eventet, ha nem jön össze, akkor sem fogok hanyatt esni. :)

@Kuzdern -nek köszönöm az éjféli tölgy felajánlását, de így már nincs rá szükségem, és nem szeretnék visszaélni a kedvességével.
    (azért itt írom, mert bagolyban nem érem el, a farmot nem találja, a fórumon PM-re meg nincs lehetőség szóval bocsánat ezért az offért.)

Szóval mindenkinek sok sikert aki még küzd!

soresne, Luca_511, vihence és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.