Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. libuskafarm

  libuskafarm Fórum félistene

  Szia!
  Sok mindennél elviselném a gyorsítót, mert van még bőven lehetőség rá. A bahán is bizony. A zöldség ami tényleg szuper, a többi nem nagyon rúg labdába. A főfarmon is van bőven lehetőség pl az egyebeknél. Van termésnövelő(a dinnyésbónusz ugye), de az időt számottevően nem igazán csökkenti semmi a völgybeli laza bónuszokon kívül. Még bizonyos növényeknél(pl gyékény) a nemesítés sem.
  Azonban mostanság megfeledkeztek róla. A völgy sem tágul, a bónuszok sem. Főleg azokkal van baj, ami már egy bizonyos szint után magától "kiütődik". Rengeteg olyan bónusz van, amit már nem használok, vagy nem is használtam, mert 4-5 is van, ami majdnem ugyanazt tudja. Valamit kitalálhatnának erre is.
  A magánvéleményem, ha érdekel valakit annyi, hogy mivel már volt a játék a "csúcson", valószínű vegetálásra, vagy rosszabb esetben lejtmenetre van kapcsolva. Amióta megemelték a szinteket, szinte minden érvényét vesztette. Azóta nem is történt olyan nagy változás. Olyan hatalmas számokról van szó, amit a mi életünkben nehéz lesz teljesíteni. Mondjuk én már nem is próbálom, csak játszom mikor éppen hogy van kedvem hozzá. :)
  Ha minden hónapban adnának valami szuper bónuszt, akkor sem érnének a végére a záróra előtt.
   
 2. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Nem fejlesztés, de
  most léptem Baha szintet, és még mindig az a szöveg jelenik meg, ami régen érvényes volt, h. ...új növényeket ... és állatokat nevelgethetsz. Ez már rég nem igaz a szintlépésnél - amióta megszületett a Maja majmok szentélye.
  Hasonlón lehetne már valami új szöveg a babakocsis birka alatt a betöltésnél. 200 fölött kit érdekel, h. 60-70-es szintnél mi történik??
   
  Ditti58 és barackmoly kedveli ezt.
 3. bsand59

  bsand59 Aktív író

  A paszuly frissítésére lenne javaslatom.
  Lassú a leszedése a felhősoron lévő elemek kirajzolgatása miatt és nehézkes a továbblépés is a következő felhősorokra, ezért sokáig tart leszedni a sok sok felhősort, ami még ezután csak szaporodni fog.
  Javaslatom, hogy legyen olyan felülete is a paszulynak ahol csak a fő ikonok sorakoznak hasonlóan, mint a növények kiválasztásánál, csak az egész képernyőt töltsék ki megfelelő méretű ikonok és ott le lehetne kattintgatni egy oldalon legalább 15-20 ikont.
   
  fagylalt, Magdi.58 és barackmoly kedveli ezt.
 4. mszidi7

  mszidi7 Fórummogul

  Sziasztok.En a megerest jelzo tablat szeretnem ha 1 kicsit fejlesztenetek mert ezekel az uj olakal vagy kitevokel eltakarjak egymast akarhogy igyekszem nem sikerul ugy raknom hogy ne legyenek takarasban mert mar eleg sok van nagyon szepek maskulomben de nem praktikusok
   
 5. Vyca-cica

  Vyca-cica Fórum hercege

  Sziasztok!
  Nem találtam, de lehet már valaki ajánlotta:
  Szeretném kérni a fejlesztőket hogy Jack boltjában is lehessen rendezni...
  Vagy ABC vagy Külön ólak/fák/dekorok!
  Lehet csak nekem van gondom vele, de ránézésre nehéz keresni állandóan!
  Köszönöm
   
  Ditti58 és árnyalatok22 kedveli ezt.
 6. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  ~cicus~, árnyalatok22, Fatther és 8 más kedveli ezt.
 7. parrahviki12

  parrahviki12 Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Vélhetően sokakat foglalkoztató a téma,amivel előhozakodom, mégpedig a Kalózbarlang.
  Tudom, hogy nem életbevágó a farmon, de mégis... Sajnos nagyon idejétmúltak az ajánlatok, ennyi idő után ráférne egy erőteljes ráncfelvarrás! :music:
  Az illetékesek foglalkozhatnának egy picit a Farmerama ezen szegmensével is! :sleepy:
   
  Ditti58 és barackmoly kedveli ezt.
 8. papirocska

  papirocska Haladó

  Én a játékban (eventekben ) megszerzett száma nincs kitehetőnek szeretnék helyet kérni ,az igaz hogy némelyik semmit sem ér olyan kevés pontot ad ,tehát a javaslatom az volna hogy az ez utáni eventek teljesítéséért ne kapjunk kitehető figurákat hanem kapjunk üres felhősort , 1, 2, 4, kockát elfoglaló kitehetővel amire a raktárban porosodó kitehetőket fel lehet használni. Bármelyik eventben befejezett felhő rendelkezik külömböző tulajdonságokkal és nem a ráhelyezett figurák adják ezt a tulajdonságot. Biztosan meg lehet ezt oldani egy kis leleményességgel. jó kis segítség lenne amikor valamit keresünk a kitehető rengetegben.

  Sőt, ezt én még tovább gondolnám . Miért ne lehetne a 2-nél jóval több hely is ezekben a raktárakban gondolom biztosan lenne rá megoldás. Pl: a mostani 5 napos event mindhárom farmra van tervezve hát nem egy leányálom a farmok átrendezése ,és lassan ezeknek sem lesz helye úgy tele vannak a farmok. Fa is legyen állat is növény is .Ez mind mind sok gondot jelent. Nagyon jó a gondolatod lehet hogy a 2 is jó volna de ha már lehet 2 akkor biztosan lehet több hely is és nem új területekben kellene gondolkodhi, hiszen a raktárházak pontosan ilyen célból lettek kitalálva.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.4.20
  árnyalatok22 kedveli ezt.
 9. éccsanya

  éccsanya Járnitanuló

  Sziasztok volna 1 kérdésem. Van a bolcs tolgy nem lehetne boviteni a kinálatot? Lassan nincs amit beválthatnánk a csillagokkal.Lehetnének értékesebb dolgok is rajta amiért a csillagokat odaadom.
   
  árnyalatok22 kedveli ezt.
 10. Jázmin1213

  Jázmin1213 Utánpótlás-írogató

  Hello. Jó lenne ha a teliholdas területek elérhetőek lennének állandóan és nem csak a teliholdas játék alatt. Ez az idő nem elég arra, hogy minden növényemet termeszteni tudjam. Sok-sok érdekes jutalom szerezhető, de nem áll rendelkezésre elég idő. Például sosem fogok elég növényt, fatermést termeszteni, hogy macskatündért, horrorparadicsomot, pokoli kutyát, trutyiszörnyet, stb. szerezzek. Kérlek gondoljátok át, hogy ezeket a területeket hozzáférhetővé tegyétek minden napra. A jutalmakat pedig csak továbbra is teliholdas időszak alatt lehetne megszerezni. De legalább lenne esélyem termelni. Köszi!​
   
  árnyalatok22 kedveli ezt.
 11. árnyalatok22

  árnyalatok22 Járnitanuló

  Sziasztok én ehhez csak annyit szeretnék, hogy a teliholdas event alkalmával a szezonális díszek számát növeljék már meg egy kicsit az állandó teliholdas ajándékok ténylegesen állandó válásával (Koponyaköcsög és a Vigyorgó rémtök) és új ajándékok beimportálásával mint például
  • Holdnaptár, Horoszkóptár,
  • Holdfényes-csillagász, Holdfényes-csillagkutató, Éjszakai-kutató
  • Bari-csillagvizsgálója, Tizenkétholdas-csillagkutatóállomás, Holdfényes-csillagközpont és a
  • Teliholdas-jósnő valamint Ember a holdon díszekkel.
  Amiket a vadonatúj ötletekbe ki is fejtek.
   
  Utoljára szerkesztett: 21.4.20
  Cyra65, durnieva és HéricsBáró kedveli ezt.
 12. Cyra65

  Cyra65 Fórum admirálisa

  Sziasztok :)

  Csak egy szösszenet: már megint van egy rakás matricám, csak éppen hely nincs már az albumban.
  Jó lenne már egy ráncfelvarrás erre is, mert úgy osztogatják minden eventhez a matricákat, mintha aranyat érne.
  Nincs hová rakni, nem is látom értelmét annak, hogy adják, ha nincs hová beragasztani és a fene sem fog azzal szórakozni, hogy állandóan ki-beragasztgassa a legújabbakat, örülök, ha a farmra van annyi időm, amennyi nincs a matricákra.
   
 13. Bucukipocica

  Bucukipocica Junior szaki

  Sziasztok!
  Az időről időre megrendezett egytápos tenyésztés akció (amely sokunk életét sokszor könnyíti meg, szóval köszi, hogy van :D ) és több magas szintű gazdatársam " nem tudok már mit kezdeni a sok csillaggal/arany banánnal"-hozzászólása inspirálta nálam a következőt:
  Jelenleg egyszerre 132 tenyésztés indítható a terepen. Javaslatom, hogy ezt alakítsák fejleszthetővé, a Bölcs Tölgyön egy "feltöltődő" rúnával. 10-ről indulnánk egységesen, 50 egyszerre aktív tenyésztésig tízesével 50 csillagért lehetne kiváltható, 100-ig tízesével 80 csillag, 250-ig 25-ösével 300 csillag, 500-ig 25-ösével 500 csillag.
  Baha: 50 egyszerre aktív tenyésztésig tízesével 35 banán, 100-ig tízesével 45 banán, 100-500 között 25-ösével 110 banán.
  Mivel valószínűleg munkások után farmaranyat vesznek a legtöbben, (vagy fordítva, ez biztos nagy verseny :D), lehetne aranyért kiváltható verziója is, mint ahogy azzal a szentélyben már találkozhattunk.
  Köszi, hogy elolvastad! :)
   
  Utoljára szerkesztett: 28.4.20
  Picimaci2018, árnyalatok22 és Ditti58 kedveli ezt.
 14. babi358

  babi358 Fórumszaki

  Csak kérdezném a címer alakok nem újulnak ? Gondolok itt azokra az új figurákra amik az eventekkel kerültek a játékba "lógónyelvű paradicsom, stb, hogy a zászlókat szinesebbé ,érdekesebbé tehetnénk.Ha a zászlókon mozognának a figurák ...na jó nem .Köszi
   
 15. Ditti58

  Ditti58 Fórum hercege

  Ha volt már kérdés, előre is elnézést, nincs időm végigolvasni az összes hozzászólást. Régi téma, de minden nap szembesülök vele. A bónuszt adók aratásáról lenne szó. Az a kérdésem, hogy nem úgy lenne-e logikus, ha a "váza-piros sipkás bili" gombbal learatjuk a százalékot, utána pedig a kombájnnal magát az elemet? Most ugyanis, ha a vázással aratom, akkor nem adja meg az ugyanabban az időben learatott %-ot, így nagyságrendekkel kevesebb TP-t kapok. Ha meg szeretném közelíteni az ideálisat, akkor egyenként kattintok, majd a kombájnos aratásra (erről már volt szó, tudom, mert itt világosítottatok fel, hogy úgy nem kell megvárni azt a fél percet, amíg megjelenik az x%.). Ez azért időigényes, és totózni kell, hogy melyik mennyit ad, melyik legyen előbb, mert az sem mindegy a végeredménynél. Egy szó, mint száz, a kérdésem, hogy nem kellene-e úgy átalakítani a %-osok aratását, ahogy fent leírtam? (a külön gomb a %-ot aktiválja, a kombájn pedig magát a TP-t aratja). Lehet, hogy eredetileg is így akarták, csak nem jött össze? A Varázsfát továbbra is szeretném (ezt is javasoltam már), hogy kézzel kelljen aratni, ne számítson bele az automatikusba.
  A "város" felületen se ártana egy kicsit frissíteni, a mozi már évek óta nem üzemel, de a vándor vidámpark is lassan fél éve nem jön vissza.
   
  Utoljára szerkesztett: 28.4.20
  parrahviki12 és árnyalatok22 kedveli ezt.
 16. Titokzatos85

  Titokzatos85 Törekvő

  Kedves fejlesztők!

  Egy nagy kéréssel, kérdéssel fordulnék hozzátok!

  Már évek óta gondolkodom a következő kérésen-kérdésen, ami a következő: mint tudjátok, gondoljátok egy sérült kezű embernek nem oly könnyű ez a játék viszont nagyon szeretem. Van egy ötletem, amit remélem fontolóra vesztek. Aratás, vetés, trágyázás illetve locsolást meglehetne úgy oldani, hogy kiválasztom pl: az aratást és egyszerre felröppen minden, cserébe szerszámokat nem kapnék!

  Mit gondoltok kivitelezhető-e ez a javaslat?

  Előre is köszönöm: Andi
   
  árnyalatok22 kedveli ezt.
 17. parrahviki12

  parrahviki12 Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Nemrég küldözgettem el, illetve vissza a napi ajándékokat, közben pedig

  "...jutott eszembe számtalan
  Szebbnél-szebb gondolat..." :)

  Elsőként mindjárt az, hogy miért nem lehet úgy küldeni a napi ajándékot, hogy amikor kiválasztom a postázandó dolgot, akkor a szomszéd és barátlistáról kijelölöm azt a pár farmert, akinek ugyanazt az ajándékot szeretném küldeni, s egyetlen gombnyomással elküldöm nekik? Egy kicsit egyszerűbb lenne, nem kéne végigszöszmötölni egyenként sem az ajándékot, sem a gazdákat... :)
  A másik dolog, ami ugyancsak a napi küldhető ajándékokat érinti, ugyan apróság, de mégis megérne egy alapos ráncfelvarrást!
  Létezik, ugye, a farmházasság. A kedves házastársamnak (aki történetesen a való életben is az életem párja!) küldenék csókot, hisz azért vettem el/mentem hozzá (ki-ki ossza be magának...), hogy ilyen kis aprósággal is kedveskedhessek neki! No de hát, a mai világban ez tényleg csak 100 TP-t érne? :sleepy:
  Amilyen TP-k ugrálnak manapság a farmon, azt hiszem, hogy még az 1946 júliusi inflációs számokkal is nyugodtan meg lehetne dobni, úgy már értékén kezelnék a farmházasságot! :inlove:
   
  árnyalatok22, Kuzdern, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
 18. Olgica52

  Olgica52 Utánpótlás-írogató

  Jó lenne, ha a váza ikonnál "egyéb +" (vagy valami ilyesmi) sorral bővülne a keresési feltétel. Ma már sok ilyen érkezik és időigényes végigböngészni, hogy melyik kitehető ad valami egyebet is a TP-n kívül (ládák, stb.)
   
 19. árnyalatok22

  árnyalatok22 Járnitanuló

  Sziasztok!
  Csak egy gondolattal megtolnám parrahviki12 ötleteit.
  A szomszédokat, barátokat akiknek küldtünk már ajándékot aznap egy külön kis jel mutatná pl.egy papírrepülő amin rajta van az ajándékdoboz.
  A házastársaknál pedig lehetne még bonbont és virágot egyéb csokikat, jégkrémet, pudingot küldeni a másiknak.
   
  parrahviki12 és loczi9323 kedveli ezt.
 20. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia Olgica52!
  A "váza" ikonnál is van szűrő, használd bátran:
  upload_2020-4-30_14-40-44.png

  Ha megnevezésben levő akármire akarunk szűrni, azt lehet, csak arra nem, hogy mit ad, pl. melyik dekor ad ládát, mert arra nincs mód jelenleg.
   
  parrahviki12 kedveli ezt.