Visszajelzés Játékok a kriptából - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 28.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 10.4.24.
  1. 1

47 szavazat
    15.7%
  2. 2

6 szavazat
    2.0%
  3. 3

9 szavazat
    3.0%
  4. 4

3 szavazat
    1.0%
  5. 5

11 szavazat
    3.7%
  6. 6

12 szavazat
    4.0%
  7. 7

11 szavazat
    3.7%
  8. 8

25 szavazat
    8.4%
  9. 9

31 szavazat
    10.4%
  10. 10

144 szavazat
    48.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A látatlan játék itt az igazi élmény;) Hiszen meglepetés mi lesz a darabkákból:inlove:

2. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Kész vagyok az enettel

kutyaszálló, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jelentem minden félelmem ellenére is készen vagyok az eventtel. Reggel álltam neki, estére végeztem vele, kár volt megijednem tőle :D
    Kellemes ünnepeket kívánok minden eventezőnek, sok sikert a végéhez.:D:D:D

Synodendron, Kuzdern, vihence és 4 más kedveli ezt.
  4. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Puzzle technikám: Először a négy sarkot teszem ki, utána a kép széleit, végül a belső darabokat.
    Ha a puzzle darabot jó helyre tetted, akkor már nem tudod áttenni másik helyre, csak forgatni kell.
    Sok sikert mindenkinek. A felröppenökkel van kis gondom, de holnapra végzek.

Javítok, ha jó helyen van helyes irányban, akkor nem tudod áthelyezni. Bocsi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.3.24
    kigyo51, Farmom1024, Synodendron és 4 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Event letudva xD

kutyaszálló, vihence, kigyo51 és 7 más kedveli ezt.
  6. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia Gabi! Én most végeztem tegnap ilyenkor kezdtem van időd. Igaz a kerék most kivételesen segített egy 200%-os bónusszal a 2 felhőmmel zöld cseppel letermeltem a gazt utána démonival hosszút ültettem és ennyi volt. Pedig azt gondoltam ma még tenyészteni is kell. A 15 kép gyorsan megvolt bár köszönet a gazdatársnak aki hozta a kész képeket az csak idő lett volna és nekem az ami nincs. Pár perc alatt megvan egy kép, pedig nem jó a szemem, de a négy sarok és a szélek adják magukat utána csak pakolom négy kattintás a közepére ha nincs jó helyen tovább és előbb-utóbb megtalálja a helyét. Nem szoktad feladni, most se tedd. Kellemes ünnepet kívánok.

9Csillag, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  7. LemmingGazda

LemmingGazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Horrorparadicsom ólat hol és mikor lehetett szerezni?

8. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

Szia!
    Az eventek csevegője nem a legjobb hely a segítségkérésre, mivel itt ritkább a moderátori jelenlét.

Kérlek amennyiben a probléma még mindig fennáll, a pontos farmneved és ID számod megadásával keresd fel az egyik segítségkérő topikot, például ezt: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/
    Köszönöm!

9. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

10. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Végeztem a kirakással, de a haladási sorból még hiányzik, azt hogy lehet megszerezni? Bpcs, ha már írtátok! Sajna nincs elég időm. :(

Szerintem sok dolog van, amit nem tudunk használni. :( Pl.ez az eventnövényes, a teliholdas fákra ható, stb. :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.3.24
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Bizonyára nem végeztél mégsem az eventtel, vagy nem hívtál le elegendő számú puzzledarabot.
    De ezt így látatlanban nehéz megmondani.
    Az eventcsevegő nem segítségnyújtásra tervezett hely.
    Kérlek, farmnevet és ID-t és problémát hozz valamelyik Segítségkérő topikba, hogy ellenőrzést tudjunk végezni.
    Pl. ide (katt):
    Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kérlek, hogy ne írj egymás alá több hozzászólást, mert ezen a fórumon ez nem megengedett.
    Vagy várd meg míg valaki ír utánad, vagy ha valami még eszedbe jut, használd a hozzászólásdoboz bal alsó sarkában a Szerkesztés gombot és egészítsd ki előző írásodat.
    Köszönjük, ha így teszel. :)

vihence, Kuzdern, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve!!!!!:inlove::inlove::inlove:
    Este már kész voltam,csak nem bírtam tovább fenn lenni az óra átállítás miatt:p
    Felhő beüzemelve:)
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja annak sok sikert a befejezéshez;)
    Nagyon tetszett,hogy nem időre kellett kirakni:inlove:
    Mindenkinek BOLDOG NYUSZIT kívánok:inlove::inlove::inlove:

13. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Szia! Hálás köszönet, nagy segítség volt!

Swartsch, Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  14. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Akkor én is csatlakozok a kész vagyok az eventel társasághoz :) jöhet a következő ( bár tudnám mit tenyésztünk )

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. orava31

orava31 Fórum-zöldfülű

Az event óra már csak 1 órát mutat , pedig ha 22 óráig lehet termelni akkor még hátra van 1,45 perc . Vagy nem 22 óráig tart? Itt nincs nyári időszámítás?

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Perceket nem mutatja az óra. Biztos, hogy 22- ig tart nyitva a telihold és az event vége is az. :)

Legfrissebb híreknél mutatja percre pontosan. :)

Utoljára szerkesztett: 1.4.24
  17. orava31

orava31 Fórum-zöldfülű

köszönöm

zsani_apja kedveli ezt.
  18. taki1973

taki1973 Járnitanuló

Sziasztok. hálás lennék még pár darab kísérteties lángnak ajándékba, hogy sikerüljön befejezni az eventet! Köszönöm: taki1973 névre

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Véget ért a Játékok a kriptából event, így a csevegő is bezárta kapuit.
    Köszönjük a segítségeket, amit a feladatok megoldásában egymásnak nyújtottatok!
    Reméljük mindenkinek sikerült a célkitűzéséinek megfelelő ajándékot begyüjteni.

Találkozunk a következő event csevegőjében.

További eredményes gazdálkodást kívánunk mindenkinek!

A Farmerama Csapata

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.