Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Rackótól kaptuk a napi belépéskor
    Béka-szökőkút[​IMG]3.10:008701x1Felhőkre és minden
    területre, a teliholdas
    területeket kivéve.
    2019. márciusÜnnepi ajándék felhősor 3
    Próbáld meg a kép alapján megkeresni, ha végképp nem találod, akkor írj, és megnézzük.

2. serenge2

serenge2 Junior szaki

Kérem nézzétek meg, hol van. Köszönöm
    serenge2
    ID: 47610715

3. Havasi_Gyopár

Szia!
    Bari Mari nem dekor, hanem egy megrendelő, akit ellenérték fejében ki tudsz szolgálni a gazdaházban.

A cápát, mivel tenyészteni fogjuk e hóban, átminősítették normál állattá.
    Minden normál szigetes állat szaporításához a Maja majmok szentélyéből ki kell váltani a hozzáférés jogát. A cápáét 30 AB-ért a 2. kamrában, akkor is, ha tudtuk előtte ólban szaporítani. Ezután lehet ismét tápot keverni neki, és lehet venni újabb ólakat CSP-ért a Gazdaboltban.
    A hivatalos információt is megkaptuk erről, amiről itt tudsz részletesen olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/megújuló-cápatanyák-a-gazdaboltban-cápatenyésztés-előkészülete-2020-január.19073/#post-1066064

Kuzdern kedveli ezt.
  4. sarudiK2005

sarudiK2005 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Honnan tudom, hogy melyik piacon vagyok. Hol kell ezt megnéznem.

5. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kollégám megnézte, és a kerge kertedben van, a denevérposta takarásában.
    upload_2020-2-4_11-41-52.png

Ribiszke, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

7. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia, én arra szeretnék választ kapni, hogyan tudom megkeresni hogy bizonyos felhőm megvan-e. Valaki írta,hogy a szűrőben kell beirni, de az hol van? hiába kattintok a felhő ikonra semmit nem hoz ki ahová beirhatom a keresett felhő nevét.

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az Égigérő paszuly leírását itt találod meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/
    Ebből konkrétan az általad felvetett problémára segítség:
    [​IMG] upload_2020-2-4_13-45-3.png
    Bármelyik kategóriában használható. A keresett felhősor nevét kell beírnunk.
    Amennyiben van találat, akkor az a felhő jelenik meg közvetlenül a kereső ablak alatt és ezzel egy időben minden más sor eltűnik! A keresési szöveg törlésekor visszaáll a rend és újra látható lesz az összes felhősorunk a kategóriában.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm a válaszod, ez az apró és hasznos változás valahogy elkerülte a figyelmem.

10. csibe6666

csibe6666 Utánpótlás-írogató

Hello! Meg szeretném kérdezni, mit csináljak, ha a Maja majmokat teljesítettem, azóta csak gyűlik az arany banán. Mit kezdjek velünk? Lehet tovább lépni, egyszer már sikerült tovább menni. Azóta sem. Köszi a választ előre is! csibe6666

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Mit értesz azon "egyszer már sikerült"? Kérlek írd le részletesen.
    A Szentélyben időről-időre bekerülnek új szobrok. (növények, fák, legutúbb a cápa.)

A Maja Szentélyről részletesen olvashatsz az alábbi linkre kattintva:
    Maja majmok szentélye

12. csibe6666

csibe6666 Utánpótlás-írogató

Igen egyszer volt egy nyíl és aranybanánért tovább lehetett menni, de ezeket már tejesítettem. Igen megtaláltam a cápatanyát, de már jó ideje semmi nem történt. 200-on felül van már az arany banán száma és nem tudtam mit kezdjek vele.

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Biztosan lesz rá alkalom idővel. És nem kér kenyeret meg sem romlik. Én úgy vagyok vele elfér ahol van.

14. fifi930

fifi930 Haladó

Sziasztok.
    Kerestem az enclikopédiában, de nem találtam.
    Azt szeretném megtudni, hogy a szezon kupámból - az előző szezon teljesítése után - hogyan llett újra alap?
    A mostani teljesítést követően lett megint szezonkupa I., ez is el fog tünni?
    Hol olvashatok erről?
    fifi930ID: 19109107

15. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az előző szezon volt a Téli szezon, amiben szezon trófeát lehetett kapni: https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-szezon.18895/
    Most új sorozat indult, melynek első része a Fagyos szezon, és ennek a kupáját fejlesztjük tovább az elkövetkezendő szezonokban.
    Ezen a link tartalmazza a részletes leírását: https://board-hu.farmerama.com/threads/fagyos-szezon.19023/

16. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok. Segitséget kérek, melyik runát kell kiváltani a bölcs tölgynél a cápatenyésztéshez, igaz hogy nagyon rossz a szemem de ugy látom mintha már mindegyiket kiváltottam volna vagy legalábbis majdnem mind ( viz, trágyadomb stb még váltható)

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A cápatenyésztéshez a Maja majmok szentélyében kell holnap (2020. február 6-án) 14:00 órától kiváltani a cápatenyésztés szobrát.
    Ismertetőből:

A cápatenyésztés a 21. farmos szinttől érhető el.
    További feltétele: a Bölcs tölgyön kiváltott baha rúna, valamint a Maja szentélyben előzetesen kiváltott cápatanya szobor és a cápatenyésztés szobor.

5. kamrában 20 aranybanánért
    váltható ki a cápatenyésztés szobra.

https://board-hu.farmerama.com/threads/cápatenyésztés.19141/

18. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Köszonöm a választ, valójában a bölcs tölggyel nem vagyok tisztában, hogy ott melyiket kell, vagy lehet hogy nem is kell kiváltani, de majd holnap okosabb leszek remélem. További szép napot.

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A Bölcs tölgynél a baha rúna hozzáférése található.
    Ha Te már a baha területein termelsz, akkor ez a kiváltás már teljesült.

3. BAHAMARAMA - Hozzáférés BAHAMARAMA
    Becsomagoltál? Fürdőruha, napszemüveg megvan? Akkor irány a saját trópusi szigeted, ahol egzotikus növények és állatok sora várja, hogy megismerjen!

Ára: 50 csillag

A szigetről itt olvashatsz bővebben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/

20. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!
    Remélem nem csak figyelmetlenségem miatt nem találtam topikot a kérdésemre, s ezért zavarlak itt benneteket!

Szóval az a problémám, hogy elolvastam a Szülinapi köszöntőt, melynek a végén találtam egy ajándék kódot részetekről! Szóval én ilyen kódot emlékeim szerint még nem használtam, s fogalmam sincs azt hova kellene beilleszteni. Tudnátok abban segíteni, hogy hol találom meg azt a helyet ahova a kód beilleszthető?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.