Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hercsi71

hercsi71 Utánpótlás-írogató

ID17422711 az id számom mégegyszer bocs az indulatosságomért de egésznap nem tudok a gép előtt ülni és nem tapasztalom bármit is javulna a játék. köszönöm. hogy kiírhattam magamból a bosszúságom icu

2. mdi1

mdi1 Törekvő

Tegnap először a 2389. számon jeleztem a problémámat, a végső válasz a 2397. sz. alatt érkezett.
    Szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy tényleg visszakapom a veszteségem, azért csak megkérdezem, mikorra várható.
    Előre is köszönöm.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Most teljes leltárt szeretnél kérni másodperc pontosan minden mozgásról ami ezeket a fákat érinti? :eek:o_O

4. |Tamás|

Szia

https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/#post-1167044

5. |Tamás|

6. |Tamás|

Szia!

Supporton tudsz kérni ellenőrző listát, panelről bemásoljuk fordítás nélkül.
    1-1 nyitást megnézünk, lefordítjuk, de tömeges ellenőrzés fordítására nincs kapacitásunk.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. mdi1

mdi1 Törekvő

Akkor tegnap már ezt a választ kellett volna kapnom. Most már késő lehet, gondolom kellene a pontos időpont is. :-(
    Az Édességes ládával jártam pórul.

8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia mdi1!
    Írta a Board Admin kollégám, hogy írj a supportra ellenőrző listáért.
    A supportot így éred el: Kapcsolatfelvétel-SUPPORT-hibajelzés-új.jpg
    A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort. Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterben.
    Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát.
    A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, a probléma megoldása több időt is igényelhet.

9. hevesiricsi

hevesiricsi Utánpótlás-írogató

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  10. GAttis69

GAttis69 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Ma reggelre eltünt a Baha malomból a cápatáp, keverni sem tudok, mert meg sem jelenik a lehetősége! Tegnap még megvolt!
    ID:13679720

11. Havasi_Gyopár

Szia GAttis69!
    A Cápákkal kapcsolatban változások történtek.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-előkészülete-2020-január.19073/#post-1066062
    https://board-hu.farmerama.com/threads/cápatenyésztés.19141/
    A korábban nyereményként kapott cápatanyák további használhatóságához ki kell (kellett) váltani a cápatanya jogát a Majmok szentélyéből, a 2. kamrából (30 AB).
    Azt követően lehet ismét tápot keverni nekik.
    Ahhoz pedig, hogy tenyészthesd is, az 5. kamrában a tenyésztési jogot (20 AB) kell kiváltanod.
    Nem kötelező, de segíti a folyamatot, a 6. kamrában kiváltható (30 AB) cápatenyésztés kezdőcsomag, és ugyanitt megszerezhető az ajándék szobor is (30 AB).

-ágianyu33- és klé57 kedveli ezt.
  12. GAttis69

GAttis69 Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm a választ! Azt azért el kell mondanom, hogy az ilyen visszamenőleges újításoktól nem lesz jobb a kedvem!

13. julcsi2005

julcsi2005 Járnitanuló

T. Moderátorok!
    Végre sikerült megcsinálnom,ajelszó mentést,a nfarm nagyitást,de nagy problémám,hogy a mikor a menüből rlok ki akármit,nem áll meg,hanem viszamegy az elejére és aztán kereshetem újra.Régen megállt ott ahol szedegettem ki,akár állatot,akár fát,vagy valamit a váza alólNKöszönettel:ibancsincs valami mód a beállitásnál,hogy azokat megállitsam? Kösönettel:ibancs

14. Havasi_Gyopár

Szia julcsi2005!
    Írd be a szűrőbe annak a dolognak az első szótagját, amit ki akarsz rakni, vagy bontani, és akkor csak azokat hozza ki.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Sziasztok!
    Elnézést ha rossz helyen kérdezem, de valahogy erre nem találtam meg a pontos infót. (Vagy csak gyenge a szövegértelmezésem.) ;)Szóval: a pajtában található 200%-os Teljes bevételi bónusz (gyémánt rekesz) és TP bevételi bónusz L (arany rekesz) hatnak-e a Kerge Kertbe kitett Fényfesztiválra és Kicsobbanó örömre?:p
    Köszönöm!

16. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Sziasztok! Nem tudok egy aratást végig csinálni mert kidob vagy lefagy, de úgy lefagy, hogy a gépet is ki kell kapcsolni és újra bekapcsolni. Ez mi Unty 201.48F160781d942082

17. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv
    Amint látom még ,mindíg meg vannak a hibák amiket hiába kérnek farmos társaim, nem történt semmi sem, eddig 12 szomszédom hagyta abba, és ez nem kelti fel a figyelmeteket, sajnálom, én is csak azért nézek be hátha tőrténik valami, sajnos nem lassan én sem fogok már játszani. Amint látom nektek hiába is mennek a kérések, sajnálom.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A teljes bevételi bónusz terménybónusz, tehát az nem. A TP bevételi bónusz természetesen igen.

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek olvasd el az alábbi hozzászólást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/#post-1167044

rozo52, HéricsBáró és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Köszönöm! Rád mindig lehet számítani. :inlove:

rozo52, -BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.