Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem hibáztál. Bárhogyan rakjuk ki a területet, egy aratás hozama 158 növény. Az aratott és visszaültetett mennyiség változik, de az egyenleg állandó. A nagyobb földek mellett a kevesebb elültetendő növényen túl a kevesebb víz és trágya felhasználása szól még. De mennyiségben - tökmindegy...

Kuzdern, HéricsBáró és Rozi472 kedveli ezt.
  2. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Szeretném lemondani a prémium tagságomat, de sehol sem tudom megtenni ezt. Az enciklopédia szerint az állapot és felmondás résznél kellene ezt megtenni, akkor ha rámegyek a prémium villára. Igen ám, de eleve nehezen tudom elérni a prémium kezelése részt, ugyanis sokadik nyomkodásra hajlandó elfogadni a gomb a dolgot, és behozni: http://prntscr.com/10u7nvc
    Nagy nehezen csak sikerül többszöri gomb nyomogatásra, és behozza a prémium felületét, ami ennyi:
    http://prntscr.com/10u7p5g
    Kérdésem az, hogy itt miért nem mutatja a visszalévő időt, ahogy azt az enciklopédia szerint kellene, illetve, ha nem itt, akkor mégis hol kellene megtalálnom az "állapot és felmondás" részt?
    Köszönöm!
    Gazda:Szama ID: 1997550

3. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    Erre a bank felületén van lehetőséged jelenleg.
    A bank felületét a legegyszerűbben a felső menü sorban a farmarany ikonra kattintva érheted el:

A bank felületén, az "Állapot és felmondás" gombra kattints:

A prémium gazda sorban, a művelet oszlopban kattints a "felmondás" lehetőségre.

4. Szama

Szama Fórum veteránja

Köszönöm!
    Sikerült.

ChocoBounty kedveli ezt.
  5. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Klienssel játszok, eddig ment az F5-el a frissítés, de ma nem csinál semmit hiába nyomok rá.

6. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Sziasztok !

nem tudom, jó helyen járok e, de az eőbb rákattintottam neon felhő vásárlásra. Bankban levonta, felhősor sehol,és már nem is látni, h lenne iylen akció

sose csináltam iylet...

Kuzdern kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Előfordulhat, hogy az f5 kapcsoló használata nem elég sajnos.
    Ilyenkor az lehet a gond, hogy a géped gyorsítótára betelt, sok egyszer használatos net-fájl terheli a rendszert.

Tedd meg kérlek, hogy egy gyors napközbeni takarítással segíted a játékot, a megjelenést. (különösen, hogy indult 14:00 órától az event (Nagy hajsza 6.)

8. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Természetesen takarítottam a gépet, utána jöttem csak ide panasszal, most sem működik, nem a géppel van gond.

tavirózsa1 kedveli ezt.
  9. mamarygen

Szia!

Ahhoz, hogy utána tudjunk nézni a szituációnak, a vásárlásodnak, szükségünk lenne a farmnévre és az ID-számra.

Köszönjük, ha megírod az azonosító adatokat.

Boccio71 kedveli ezt.
  10. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Farmnév : Boccio71
    ID : 21211759
    bocsi lemaradt...

a F5 ös probléma nálam is fennáll

11. mamarygen

Szia ismételten!

Mivel nem írtad a bejelentést tevő posztodban a takarítás elvégzését, azért tettem erre javaslatot.

Ellenőrizni tudom a belépés lehetőségét, ha írsz farmazonosító adatokat.

Együttműködésedet köszönettel veszem.

12. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

ID 17574531
    -Marcsika7400-

Viszont most, hogy újra olvastam látom, hogy legelső írásomnál lemaradt a Sziasztok, elnézést érte.

Utoljára szerkesztett: 24.3.21
  13. mamarygen

Diszkófényes felhősor csomagot vásároltál.
    Feltételezem, hogy kaptál visszaigazoló e-mailt, ebben le is tudod ellenőrizni a vásárlásodat.

A felhősoron keresd kérlek a Diszkótáncos felhősort.

Remélem rendben megtalálod.

Az f5-ös frissítés után tedd meg kérlek, hogy letakarítod a gépedről a felesleges elhasználódott fájlokat.

Boccio71 kedveli ezt.
  14. mamarygen

Ellenőriztem a belépést a Te farmodra az én gépemről, webes felületen.

18 másodperc után sikeres volt a belépésem.

Remélem, most már nálad is helyrejön a gond.

15. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

A belépéssel nekem sincs gondom, az a gond, hogy nem frissít, ha megnyomom az F5-öt, ami eddig működött, sajnos vannak napok amikor sokszor kell a játék közben is frissíteni, most meg ki-be kell lépkedni.

16. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

köszi , megvan. tényleg nem találtam :)

az f 5ös nálam továbbra is fenn áll a c cleaner alkalmazás után is ...

Kuzdern kedveli ezt.
  17. mamarygen

Ha nem használ az f5 gomb a frissítéshez, akkor nem marad más, mint a kilépés, majd visszatérés a játékba.

Megint egy "kompromisszum", hogy lehessen játszani a farmunkon.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Segitséget kérnék egy moderátortól. Vettem egy luxus kosarat a nagy hajszához. Abban van egy eventnövénybetakaritó. Én úgy nézem nem kaptam meg. Megkérhetek valakit hogy nézze meg? Az 1x1-es kockában normál esetben csatnival 4 db termés van kacsa katával 7 db. És nekem annyit mutat. Holott eventnövény betakaritóval többet kellene kapnom.

Utoljára szerkesztett: 24.3.21
  19. .dina1.

.dina1. Törekvő

Nálam se működik az f5

20. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Honnan tudhatnám hogy mit adott a Piccoló ládám Le arattam és kész nem mutatja hogy mit adott Kérlek segíts Már annyi picolót nyitottam de caak nem ad egy farmaranyfát Csoda lenne ha kaphatnék

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.