Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nem értem, mi az, amit nem tudsz elmozdítani függőlegesen.
    Leírnád ezt kicsit bővebben?
    Esetleg hoznál egy képet?
    Mivel próbálkoztál eddig? Meddig jutottál? Mi nem megy?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Kedves Othep.Sajnos most sikerült belépnem a farmra. de nem csinál semmit.Írom a bokaerzsi ID:9906183 a másik adri ID: 18489564 Kedvességed előre is köszönöm. Ha most kilépek nem biztos hogy ma be enged lépnem.Ha esetleg nem jön tőlem válasz ,azért lesz mert nem tudok belépni. Bocsi.

vihence kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Mi is próbáltunk tenni valamit, ezért kérlek, végezz el majd újra egy CCleaner-es takarítást, ha belépsz.

Ha esetleg így sem sikerül belépni, akkor ha böngészővel játszol, próbálj ki egy másikat (Edge, Firefox, Chrome közül.)

Ha pedig klienset használsz, akkor még annak törlését és újratelepítését tudom javasolni.

Töröld a klienst a Letöltőmappából, a Vezérlőpultban a programoknál, vagy az alkalmazásoknál, és legvégül a Lomtárban.
    A lényeg, hogy teljesen távolítsd el a gépedről, majd töltsd le újra a klienst.

Remélem, sikerrel jársz. :)

vihence és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szervusztok, szép napot kívánok mindenkinek:)
    Segítséget szeretnék kérni, mert a fő farmon nem tudom leszedni az utolsónak beérett levéltánc dekort. Ahogy próbálkozom vele, máris ott terem a kijelző ablak. Szeretném leszedni, és utána eltávolítani. Tudtok-e ebben segíteni ?
    Köszönöm szépen előre is.
    Zsófi
    ID 3246475

5. Othep

Szia.

Ellenőrizd kérlek a játékbeállításaidat:

Beállítások/További beállításoknál az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" legyen bekapcsolva.

6. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Értem, de ezt hagynám a legvégére, mert szeretem, ha nem kell mindig rámutatni. Mindegy is. A lényeg az, hogy tegnap óta van ez a helyzet. Előtte minden normálisan működött. Ma alig tudtam bejönni a játékba, hatszor kellett a belépést megkezdeni, mindig kidobott, amikor a belépésre kattintottam. Ne haragudj, de ezzel a játékkal napok óta tapasztalok furi dolgokat, amik már korábban jól működtek. Volt géptakarítás, de nem segített. Ahogy az a hiba is visszatér, ami területek közepén megjelenő táblát illeti. Néha van, néha nincs.
    Nem sorolok több hibát, mert ezek változnak nálam. Nem igazán zavarnak.

7. Othep

Ez a játékbeállítási opció van azzal kapcsolatban, hogy aratáskor ne takarja el információs sáv a sarkokban lévő tárgyakat.
    Másik nincsen, és soha nem is volt.

Valóban gondokkal és hibákkal terhelt nap volt a szerda és a péntek, illetve a játékban folyamatosan zajlanak a hibajavítások.
    Ezek sokszor elég türelmet próbálóak tudnak lenni, mivel bezavarnak az éles játékba.

Sajnos, nem tudom, mi okozhatta a reggeli belépési gondjaidat.

Kidobás akkor fordul elő, ha épp egy javító szkriptet futtatnak le, jellemző eventkezdés előtt pár perccel, mikor behelyezik a játékba az event elemeit, vagy valaki más tartózkodik a farmodon, mikor be akarsz lépni.
    (Én pl. szórakozottságból sokszor nyitok új ablakot és lépek újra a farmomra, pedig már benntvagyok egyszer... Na, akkor kidob...:D)
    Lehet az is, hogy épp ingadozott a netkapcsolatod - csak találgatni tudnék.

vihence és Zsófi0101 kedveli ezt.
  8. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Igen, én is csak találgatni tudok, de azért játszom, mert szeretem a farmos játékot. Megértem, hogy vannak gondok, de ha tudok jönni, akkor túlélem, ahogy ma is :)
    Köszönöm a tippeket, utána nézek min tudnék javítani.
    Legyen nagyon szép a napod, és legyen jó a játékod, a játékunk :)
    üdv: Zsófi

vihence és Othep kedveli ezt.
  9. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia:) Köszönöm szépen a választ, én is írtam neked, de azt a választ kaptam, hogy nincs ilyen gazda. Adsz másik gazdanevet, akkor megpróbálok ismét írni.
    üdv: Zsófi

10. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Köszönöm szépen a válaszod. Sajnos ehhez amit írtál én már nem értek 66-éves vagyok. De segítséget fogok kérni..Hát ha még tudok játszani.Sajnálnám mert csak ez a kedvencem.Még egyszer köszönöm a segítséget.További szép napot.

Othep kedveli ezt.
  11. kiskutya58

kiskutya58 Járnitanuló

Sziasztok

Kibontottam az átok ládát és kaptam valamilyen fát, de fogalmam sincs, hogy mi volt az. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy nézzétek meg. Köszönöm.
    kiskutya58
    ID 50562273

12. mami531953

mami531953 Haladó

Nem tudom mi tortent ismet,2 napig siman ment a jatek(betakaritas,vetes,paszulyfa beszedes,ladak nyitogatasa stb),de a mai nap ismet kezdodik elolrol,csak forog a virag es csak ismetelt frissitessel tudok tovabb lepni minden foldteruleten.

13. Othep

Szia.

Sem én sem a kolléga nem tapasztalt problémákat a farmján.
    Jelenleg rendben a játék.
    Csak a szokásos CCleaner-es takarítást, illetve, ha webes verzióval játszol, böngészőváltást tudom javasolni.
    Hétvége révén terhelt lehet a nethálózatod is.
    Kapcsold ki a géped, majd a routert, s pár perc pihenő után kapcsold őket vissza.

14. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján ezeket kaptad 2021-06-27 15:35:11 órakor:

2 x 3 Farmpengő
    1 x “Zanzibár” talányos tiki-fa
    1 x „Tokió” talányos tenyészet
    1 x Agyvelőlepény

15. kiskutya58

kiskutya58 Járnitanuló

Köszönöm szépen, hogy megnéztétek,elnézést ha rossz ládát mondtam, nem emlékeztem pontosan, de bontottam valami más ládát is és ott kaptam egy fát, ami ilyen ágas-bogas féle és nem talányos fa volt.

16. Othep

Csodák ládáját bontottál még 2021-06-27 15:35:00 órakor.
    Ebből jött 1 db „Rubin” talányos tenyészet és 1 db "Bogoria” talányos fa.

Ezen kívül amit bontottál ma, az mind "elhasználódó" dolog csak (tp, btp, party pöri).

kiskutya58 kedveli ezt.
  17. kiskutya58

kiskutya58 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm
    Nagyon szépen köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  18. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia Kérlek segíts megvettem a nyári felhösor 2 -töt de nem tudom melyik ikon való rá kérlek írd meg hogy ne vegyek rosszat mert nincs sok kék pénzem segítségedet köszönöm tissztelettel ID 33224951 Gazdasszony

19. Othep

Szia.

A Nyári felhősor 2. felhőre ezeket a dekorokat vedd meg: Dörzsöld finoman, Játék mindkét oldalon, Maci squash.

upload_2021-6-27_18-37-37.png

Ezen a linken átnézheted mindhárom kiváltható felhősort: https://board-hu.farmerama.com/thre...-event-2021-június-július.21273/#post-1204799

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  20. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia volt 107 kék pénzem megvettem a felhö sortés és nég kellene hogy legyen de csak 15kékpénztír hogy annyi va valami nemstimmel

Szia Bocsánatot kérek mert nem találtam a felhösort és azt hittem hogy valami hibatörtént de én voltam a hibás nem láttam hogyljjebb vitték a 2 felhöt még egyszer bocsánatot kérek a fgyelmetlenségért ID33224951 Gazdasszony

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.6.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.