Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. emmucika

emmucika Junior szaki

Sziasztok Nem tudom jó helyen kérdezem e, de szeretném megkérdezni hogy hova tűnt el a farm aranyam ,tegnap még volt 204 és most meg csak 142 farmaranyam van és én nem vásároltam semmit.köszönöm emmucika

2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

jozseflzr ID:12183585

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia emmucika!
    Jó helyen kérdezel.
    Csak farmnév és ID szám megadásával tudjuk megnézni, ezért kérjük megadni azokat.
    Ha weben játszol, akkor az ID szám a farmkereten van alul, középen.
    Ha kliensben, akkor a farm ablak jobb felső sarkánál levő kettős fogaskerékre katt, majd a lenyíló ablakban a bal oldalon alul a villáskulcsra katt, és akkor kijön a Beállítások ablak, ott a jobb felső sarokban van, ahol a farmnév is.

4. emmucika

emmucika Junior szaki

Küldöm a farm nevem és az ID számom emmucika ID: 11423717 Köszönöm

5. Havasi_Gyopár

Szia emmucika!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte a farmarany fogyásodat, és megállapította, hogy egy tetszőlegesen megpakolható felhőt vettél (lehet, hogy véletlenül) a paszulyodra:
    Égig érő paszuly - felhősor bővítés 11
    Ára: 63 FA
    Lezárási idő: 24:00 óra
    Kategória: Haladási sorok
    Jutalom:
    1250 CSP
    A felhősor nem tematikus, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetők rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek (4 db 1x1-es, 2 db 2x2-es tárgy).
    Ezen az oldalon megtalálható a felhősor képe, megnézheted te is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1930
    De ha kimész a paszulyhoz a térképen, akkor a Befejezetlen sorok.PNG Befejezetlen soroknál látod, és akár fel is töltheted, hadd dolgozhasson, ha már ott van.
    Bizony oda kell figyelni nagyon, hogy mire kattintunk, nehogy olyasmibe lépjünk, amire nincs feltétlenül szükségünk.

Kuzdern kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

Szia!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte a minijáték nyereményeidet, és megállapította az alábbiakat:
    Az ellenőrző panelon minden csillagos érme mennyiséged szerepel, amelyeket meg is kaptál.
    -22:06:48 órakor Csp és BTP volt a elszámolásban nyereményként;
    -22:10:10 órakor pedig BTP volt.
    -Most van egy elkezdett minijátékod, aminek a jutalma még nem került könyvelésre, mert még nem zártad le azt a kirakóst.
    Eddigi csillagos érméid mennyisége helyesen:142 db.

7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem is számitottam másra. Az elkezdett lelett zárva.

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Jó estét kívánok Neked! Igaz, már éjfél is elmúlt.

Magam számoltam végig a minjátékaidat az ellenőrző panelen.
    Mindent pontosan jegyzett le a moderátortársam.

Írtad a pontos időt, annak alapján kaptál választ.
    Nem volt csillagos érme jutalmad a 22:00 óra utáni dominózásban.

A le nem játszott játékod pedig látható a farmodon, megnyitott a felület, csak éppen a ruhaanyagokat nem tetted ki a játéktérre.

Nem érdeke senkinek sem, valótlan adatokat adjon a kérdező Játékostársnak.
    Tedd meg, hogy reggel higgadt fejjel írsz a játék supportjára, és kérsz részletes eredményt a dominózásaidról.
    Ugyanis 110 játék részletes elemzését itt a fórumon nem tudjuk megtenni.

Kérlek, a cinikus hangot mellőzd, amikor nemtetszésedet fejezed ki egy számodra nem kedvező válaszról!

Köszönöm, ha a javaslataim szerint jársz el!

Jó éjszakát kívánok!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  9. szzsuzsika

szzsuzsika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mit csinálok rosszul? Nem tudom rögzíteni a ruhaanyagokat. szzsuzsika ID12756142

10. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    A kép a farmodon készült:
    41241412456487568586635231323486t89713245.png

A feladatod, hogy a kapott mintázatú dominó darabokat a már rögzített dominókhoz rögzítsd, fontos, hogy a mintázatoknak egyezniük kell! Például, a bal szélső rögzített dominóhoz az utolsó, 3. kapott dominót tudod párosítani, vagy a rögzített narancssárgás-csillagos dominóhoz mindhárom dominót tudod rögzíteni, de fontos, hogy azt a részt fogd meg az egérkurzoroddal, amelyiket rögzíteni szeretnéd az adott rögzített dominóhoz.

Kérlek, olvasd át ennek az eventnek a mechanikai leírását: https://board-hu.farmerama.com/threads/sörfesztivál-2021.21591/#post-1222601

Egy példa:

Rögzítésre került a kiinduló ponthoz (gomb) az első dominó. Felső része fehér mintázatú, az alsó része pedig barna mintázatú. Ezután egy újabb dominót húztunk hozzá. A dominó felső része barna mintázatú volt, az alsó pedig kék. A második dominó felső részére kattintottunk, mivel a rögzített dominó alsó része barna, mi pedig ahhoz szeretnénk kapcsolni a második dominót. A rögzített dominó alsó része alatti lévő mezőbe húztuk a 2. dominó felső részét, ezután balra helyeztük el a második, kék mintázatú részét és rögzítettük azt. A kék mintázatú részét jobb oldalra is rögzíthettük volna, de akkor nem tudtuk volna folytatni a kék mintázatot.

11. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

Sziasztok! Az álbajusz melyik ól terménye? Köszönöm a választ.

12. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Az álbajusz a kakukk terményes ólja. A bajusz-szalonban lehet előállítani, ami a városi műhelyben megépíthető.
    Termény:
    Álbajusz

Termény pajtaértéke: 1.400

Bajusz-szalon

Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db kakukktáp, 8 db kakukk
    Szükséges szint: 65
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .........................................
    Név
    .....................
    Tulajdonságok
    .....................................
    ÉpítőanyagJátékba kerülésMegjegyzés
    [​IMG]Bajusz-szalonTermény: 1 db álbajusz
    Érési idő: 08:00 óra
    Tapasztalatpont: 48 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    2 db festék,
    10 db gépalkatrész,
    1 db olló,
    5 db fésű,
    2015. márciusában eventnyereményként-
    Az alábbi linkre kattintva bővebben is olvashatsz róla.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-3#post-860762

seszkrisz1969 kedveli ezt.
  13. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom a foltokat letenni. Amíg az egérrel "fogom" ott van, ahova tettem, ha viszont elengedem, vagy rákattintok, visszaugrik a jobboldalra.
    Köszönöm a segítséget.
    ldikó60
    ID: 48741758

14. Swallow

Szia!

A kollégám megnézte, hogy mi is a helyzet nálad.
    A minijátékkal semmi gond.
    Ez a kép nálad készült.
    upload_2021-10-1_18-1-51.png
    Idézem szavait:
    "A fenti képen látható, hogy rögzítettem a dominójának a kék mintázatát. Ezután, a kurzoromat oda viszem, ahol mutatja a rendszer a kettő darab szaggatott körvonallal ellátott négyzetre. Ahová leakarom rakni, arra a négyzetre viszem az kurzoromat, és ott rákattintok ismét. "

A kapott dominókat a játéktéren kell elhelyezni. Az első dominót minden esetben a játéktéren lévő kezdőpont köré kell lehelyeznünk. A kezdőpontot egy gomb jelzi számunkra, a gomb köré kell a legelső dominót lehelyeznünk:

Nagyon fontos, hogy a szaggatott körvonalú négyzetre vidd rá az egered, és csak azután kattints rá. És fontos, hogy oda kattints, ne máshová!

15. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    A laptopom ugyan nyitva volt, a játékkal együtt, de csak most léptem be, a szezonnak már vége, de mégis levont 80 szezonpontra vagy 40 farmaranyat.
    Utánanéznétek, kérlek? - mert ez így valahogy nem kóser.. Köszi.
    csillaglili55 ID: 31659778

16. Swallow

Szia!

Milyen 80 szezonpontra vont le 40 farmaranyat?
    Ilyen ajánlat nincs a játékban, nem is volt!

csillaglili55 kedveli ezt.
  17. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

nem tudom, de ráklikkeltem a szezonra, és ott mutatta, 80 szezonpont mire rájöttem, hogy ez vásárkásnak néz ki, levont 42 farmaranyat... hogy csinálta? - ennek kértem, nézzetek utána legyetek szívesek. Köszi.

18. Swallow

Kollégám ellenőrzése alapján:
    Ilyen összegű levonás a farmarany készletedből nem történt, az elmúlt hónapban. Nem került levonásra a készletedből 42 farmarany.
    Az elmúlt 2 napban a farmarany készletedből nem költöttél.

csillaglili55 kedveli ezt.
  19. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Köszönöm a segítséged!

20. interlala

interlala Fórumprofi

Szép estét
    Érdeklődnék hogy a ventilátort hogyan tudok előteremteni? Válaszotok köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.