Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A javítás a központi adatbázisban történik, vagyis semmi köze ahhoz, hogy Te milyen platformon játszol.

genka53 kedveli ezt.
  2. kata3378

kata3378 Utánpótlás-írogató

Nekem is hiányzik a deszkás álom.
    kata3378
    ID:14797089

Köszönöm;)

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Napsugaram és SnéDóri kedveli ezt.
  4. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok!
    Nekem az a problémám, hogy nem tudom az ID számomat megnézni amióta a kliens van.

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kliens felületén is megtekinthető a farmnév, az ID-szám.
    A Beállítások menüben kell megnézned.
    A jobb felső hármas kapcsoló középső gombját - fogaskerekes ikont kell választanod.
    A lenyíló ablakban a villáskulcs és a "filmes csapó" ikont választva már látható az azonosító adat.
    [​IMG] [​IMG]

6. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszönöm szépen, már meg is néztem. Szép napot kívánok!

Kuzdern kedveli ezt.
  7. Öreggazda

Öreggazda Fórum-zöldfülű

Szia! Öreggazda ID3873987 a születes deszkást végig csináltam és amikor ki akartam rakni a paszulyra hiányzott az "egy deszkás álma". Nincs sehol, hol találom? Köszi

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A hibák javításával kapcsolatban a következő értesítést kaptuk tegnap:

Kedves Játékosok!

A „Született deszkás” – tenyésztős event középső feladatai nyereményeinek könyvelésében hiba van.

Az „Egy deszkás álma” dekortárgy nem látszik a nyereményekben többek között.

Az érintett farmokon egy szkript, javító program fog lefutni a holnapi, március 18-i pénteki napon, hogy minden hiányzó elem megérkezzen.

Szíves elnézést kérünk!
    Köszönjük a türelmet, a megértést!

Üdvözlettel:
    a Farmerama csapata

https://board-hu.farmerama.com/thre...észtős-event-2022-március.22193/#post-1254468

9. seri52

seri52 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tegnap este befejeztem a deszkás eventet, felhőre 2 db kitehetőt tudtam tenni, a harmadikra azt irja, hogy nincs az eszköztáramban. Tudtok abban segiteni, hogy ilyenkor mi a teendőm? Köszönöm!

10. smoldering

Szia!
    Kérlek szépen, olvasd el a feletted levő írást!
    Köszönjük, ha megteszed!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok :) Van olyan kitehető hogy alapszezon ez eddig adot 1 ládát ( nem tudom mi a neve ) Viszont találtam 2 fejlesztés a pajtában amit rá is raktam, , és most csak TP ad viszont a ládát nem, .. Ládát csak akkor ad mikor szezon event van , vagy ez valami hiba lenne nálam ? Köszi előre is ;)

12. smoldering

Szia!
    A régebbi szezon ládák, kupák a szezon végével csak Tp-adnak, jelenleg nincs "Szezon" event, de hamarosan újra indul.
    A régebbi Szezonokról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-eventek-csevegője.18681/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia Modi !
    Ha válaszok egy nekem küldött levélre, vagy valakinek írok újat, akkor miért nincs a kimenő üzenetek között ??? ??????
    ID:1696438
    és 17621761

14. smoldering

Szia!
    Az oka valószínüleg az lehet, hogy megtelt a postaládád.
    Kérjük, törölj egypár régebbi vagy nem fontos levelet és valószínű lesz lehetőséged újra fogadni és küldeni leveleket.

Garabonciás kedveli ezt.
  15. zsanna-zsu670817

zsanna-zsu670817 Járnitanuló

Sziasztok.Remélem jó helyre írok.Arról volt szó hogy ma megkapjuk az Egy deszkás álma dekort.Én még nem kaptam meg.Köszi előre is a választ.

16. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Na de mikor? :))

17. dzsozef1

dzsozef1 Járnitanuló

Még csak tájékoztatás sincs

18. smoldering

Sziasztok!
    Türelmet kérünk, sajnos pontosan mi sem tudjuk, mikor fut le a javító szkript az érintett farmokon.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. smoldering

Szia!
    Türelmet kérünk, sajnos pontosan mi sem tudjuk, mikor fut le a javító szkript az érintett farmokon.

Borzas.Kata és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Hétvégére várható BabyBoom ? sehol nem találok leírást róla.
    Köszi előre is a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.